![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Novalac ali kaj drugega? 13.5.2007 17:40:09
|
|
|
|
Meceno
|
Zdravo Ne razumem, kako si nehala ravno dojiti . Namerno ali ti je zmankalo ali dodajaš ? Mislim, da imaš navodila ( piše na škatli ) koliko naj bi tvoj otrok pojedel pri 4-rih mesecih in je fino če se tega držiš ( v mislih imam hranjenje na določen čas, nap. , na 4.ure ) V začetku pa je itak priporočljivo, da jim damo majhne doze, da vidimo če jim ugaja. Mislim, da piše 30ml oz se posvetovati s farmacevtom ali pediatrom. Mašinca , sem že čisto ven padla kako je s tem, imam že skoraj dve leti staro frajlo , kam čas beži V glavnem, mi smo se dojili do 10-ga meseca, pri 9-tih mesecih sem ji dodajala Novalac1 in sicer 30ml, da sem videla kako ga prenese. Pri 11mesecih se ni nič več dojila, bila na novalacu 2 in pri letu dni dobila 3-ojko, ki ga pije še danes. Tara ga ima rada in ga zaradi mene lahko pije do 3-eh let. Pri tako malem je po mojem to kar loterija , da mu najdeš pravo mleko Srečno
|
|
|
![](/forum/image/blank.gif) | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.