|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosecniski testi
29.4.2013 13:24:49   
annai
Pozdravljene! Imam tezavo in sicer.. Delala sem test pred parimi dnevi in pokazal 2 crtici,...po 2h dneh sta bila dva negativna, naslednji dan pozitiven, danes pa en pozitiven in en negativen, cisto sem zmedena in nimam pojma kaj to pomeni, menstruacije se nisem dobila, polno dojim tako da... Je imela katera podoben problem? :/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosecniski testi
29.4.2013 23:25:32   
Penny
Krvni test bi dal najbolj jasen rezultat.
Drugače pa nosečniški test lahko reagira tudi z drugimi hormoni, ne samo z betaHCG. Pomagal bi tudi podatek, ali si vedno delala enake teste (ker niso vsi enako občutljivi) in kako močne/jasne so bile črtice. Pa ali ti M že zamuja (mogoče imaš šele ovulacijo?).

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.4.2013 22:09:15   
annai
uporabljala sem teste in sicer first sign, samo te in dobila različne rezultate. drugače pa še nisem dobila menstruacije od poroda, tako da niti ne morem vedet a zamuja ali ne.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.5.2013 0:34:42   
Penny
Za First Sign sem že večkrat brala izkušnje punc, da lahko pokaže narobe (lažno negativen test).
Osebno bi šla na krvni test, ker menim, da je brezveze še nadalje zapravljat za nezanesljive urinske teste. Krvni test bo dal najbolj jasen odgovor, ali se kaj dogaja ;).

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.5.2013 15:42:30   
Anonimen
zakaj bi plačevala krvni test? Pokliči G, ji povej kako in kaj je, pa te G pošlje na test, ti vsaj plačat ne bo treba.

(odgovor članu Penny)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.5.2013 21:36:45   
annai
Se kr neprijetno je...nevem zakaj bi testi pokazali razlicne rezultate? Je mozno da bi imelo veze z dojenjem, ali kaj takega?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.5.2013 7:34:20   
Penny
Pa črtice postajajo kaj močnejše/temnejše, al so vse take kot na slikah v tvojem albumu tu na RR?

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.5.2013 8:54:52   
annai
naslednji test je pokazal močnejšo črtico... sem dala slikico v album, ampak je malo slab test ker je slikan po parih dneh...mojega ginekologa ni ga nisem mogla niti poklicat in tako bo do srede. :/

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.5.2013 11:00:33   
annai
je pa res da sem v zadnjih 3 tednih dobila fuul več mleka, špikalo me je po desnem jajčniku, drugače pa se mi zdi da je vse ok, razen teh različnih rezultatov na testu, zaradi katerih sem že čist živčna. user posted image

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.6.2013 8:25:57   
tjasa1988
pozdravljene! sem prvič se vpisala v ta forum, čeprav moram reči, da zdaj aktualno spremljam vse od izpred treh tednov. namreč, sem naredila včeraj test bc mini popoldne in sem pozabla pogledat pred desetimi minutami, vendar je bila rahla črtica ta druga, vendar še zmeraj user posted image . no ker izrecno piše, da ne gledaš po 10min, sem danes poskusila z jutranjim urinom. in mi je po parih minutah pokazalo bledo drugo črtico, in to je bilo to :) zdaj pa nevem, ali naredim še kak test, je pa tako. vem kdaj bi lahko zanosila.
12.5.2013 se mi je začel 7-dnevna menstruacija, 19.5. pa sem imela spolni odnos. 25.5. se mi je pojavila manjša roza krvavitev - in sem predvidevala da je ovulacijska. z prvim junijem so se začele vidne spremembe pri prsih in trebuhu, sem bila napihnjena k slonček. spet ponovno sem predvidevala da je pač to ker sem pred novim ciklusom, pa čeprav je do le tega bilo še 8 dni. no živcirali se nismo nič. menstruacija je prišla dosti hitro. po 26. dnevu ciklusa pa še to rečmo da je normalno.
nato pa ena smešna stvar. user posted image sem sanjala 6.5.2013 da sem čakala na rezultat in so bili dve črtici ma se pa še zdaj spomnim občutka v sanjah. user posted image
naslednji dan pa priteče. sem mislila, super, sekerancije konec. ma kje, zelo čudno je bilo ta mesec z njo. nevem, vsega skup je bilo za tri dni močne krvavitve in ostalo še ene par dni skoraj nič. zato sem začela spet sumit. ok verjetno vas zanima, kaj je moj problem :) ker sem že veliko prebrala o vsemu in nevem iščem mogoče opcije da ni res.
torej danes 16.6.2013 so bile rahle dve črtici pri bcmini, ampak sem 10 dan ciklusa user posted image je možno da je plus pokazalo mogoče, če je ovulacija nastopila? prosim če mi kaka odgovori. je pozitiven strah :D trenutno niti nevem, kaj bom naredila če sem 100% nosečauser posted image

(odgovor članu annai)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?