Nosecniski testi (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

annai -> Nosecniski testi (29.4.2013 13:24:49)

Pozdravljene! Imam tezavo in sicer.. Delala sem test pred parimi dnevi in pokazal 2 crtici,...po 2h dneh sta bila dva negativna, naslednji dan pozitiven, danes pa en pozitiven in en negativen, cisto sem zmedena in nimam pojma kaj to pomeni, menstruacije se nisem dobila, polno dojim tako da... Je imela katera podoben problem? :/

Penny -> RE: Nosecniski testi (29.4.2013 23:25:32)

Krvni test bi dal najbolj jasen rezultat.
Drugače pa nosečniški test lahko reagira tudi z drugimi hormoni, ne samo z betaHCG. Pomagal bi tudi podatek, ali si vedno delala enake teste (ker niso vsi enako občutljivi) in kako močne/jasne so bile črtice. Pa ali ti M že zamuja (mogoče imaš šele ovulacijo?).

annai -> RE: Nosecniski testi (30.4.2013 22:09:15)

uporabljala sem teste in sicer first sign, samo te in dobila različne rezultate. drugače pa še nisem dobila menstruacije od poroda, tako da niti ne morem vedet a zamuja ali ne.

Penny -> RE: Nosecniski testi (1.5.2013 0:34:42)

Za First Sign sem že večkrat brala izkušnje punc, da lahko pokaže narobe (lažno negativen test).
Osebno bi šla na krvni test, ker menim, da je brezveze še nadalje zapravljat za nezanesljive urinske teste. Krvni test bo dal najbolj jasen odgovor, ali se kaj dogaja ;).

Anonimen -> RE: Nosecniski testi (1.5.2013 15:42:30)

zakaj bi plačevala krvni test? Pokliči G, ji povej kako in kaj je, pa te G pošlje na test, ti vsaj plačat ne bo treba.

annai -> RE: Nosecniski testi (2.5.2013 21:36:45)

Se kr neprijetno je...nevem zakaj bi testi pokazali razlicne rezultate? Je mozno da bi imelo veze z dojenjem, ali kaj takega?

Penny -> RE: Nosecniski testi (4.5.2013 7:34:20)

Pa črtice postajajo kaj močnejše/temnejše, al so vse take kot na slikah v tvojem albumu tu na RR?

annai -> RE: Nosecniski testi (4.5.2013 8:54:52)

naslednji test je pokazal močnejšo črtico... sem dala slikico v album, ampak je malo slab test ker je slikan po parih dneh...mojega ginekologa ni ga nisem mogla niti poklicat in tako bo do srede. :/

annai -> RE: Nosecniski testi (5.5.2013 11:00:33)

je pa res da sem v zadnjih 3 tednih dobila fuul več mleka, špikalo me je po desnem jajčniku, drugače pa se mi zdi da je vse ok, razen teh različnih rezultatov na testu, zaradi katerih sem že čist živčna. [sm=zmeden.gif]

tjasa1988 -> RE: Nosecniski testi (16.6.2013 8:25:57)

pozdravljene! sem prvič se vpisala v ta forum, čeprav moram reči, da zdaj aktualno spremljam vse od izpred treh tednov. namreč, sem naredila včeraj test bc mini popoldne in sem pozabla pogledat pred desetimi minutami, vendar je bila rahla črtica ta druga, vendar še zmeraj [sm=rozacrtici.gif]. no ker izrecno piše, da ne gledaš po 10min, sem danes poskusila z jutranjim urinom. in mi je po parih minutah pokazalo bledo drugo črtico, in to je bilo to :) zdaj pa nevem, ali naredim še kak test, je pa tako. vem kdaj bi lahko zanosila.
12.5.2013 se mi je začel 7-dnevna menstruacija, 19.5. pa sem imela spolni odnos. 25.5. se mi je pojavila manjša roza krvavitev - in sem predvidevala da je ovulacijska. z prvim junijem so se začele vidne spremembe pri prsih in trebuhu, sem bila napihnjena k slonček. spet ponovno sem predvidevala da je pač to ker sem pred novim ciklusom, pa čeprav je do le tega bilo še 8 dni. no živcirali se nismo nič. menstruacija je prišla dosti hitro. po 26. dnevu ciklusa pa še to rečmo da je normalno.
nato pa ena smešna stvar. [sm=smiley1.gif] sem sanjala 6.5.2013 da sem čakala na rezultat in so bili dve črtici ma se pa še zdaj spomnim občutka v sanjah. [sm=jezicek.gif]
naslednji dan pa priteče. sem mislila, super, sekerancije konec. ma kje, zelo čudno je bilo ta mesec z njo. nevem, vsega skup je bilo za tri dni močne krvavitve in ostalo še ene par dni skoraj nič. zato sem začela spet sumit. ok verjetno vas zanima, kaj je moj problem :) ker sem že veliko prebrala o vsemu in nevem iščem mogoče opcije da ni res.
torej danes 16.6.2013 so bile rahle dve črtici pri bcmini, ampak sem 10 dan ciklusa [sm=zmeden.gif] je možno da je plus pokazalo mogoče, če je ovulacija nastopila? prosim če mi kaka odgovori. je pozitiven strah :D trenutno niti nevem, kaj bom naredila če sem 100% noseča[sm=smiley1.gif]

Stran: [1]