tjasa1988 -> RE: Nosecniski testi (16.6.2013 8:25:57)
|
pozdravljene! sem prvič se vpisala v ta forum, čeprav moram reči, da zdaj aktualno spremljam vse od izpred treh tednov. namreč, sem naredila včeraj test bc mini popoldne in sem pozabla pogledat pred desetimi minutami, vendar je bila rahla črtica ta druga, vendar še zmeraj [sm=rozacrtici.gif]. no ker izrecno piše, da ne gledaš po 10min, sem danes poskusila z jutranjim urinom. in mi je po parih minutah pokazalo bledo drugo črtico, in to je bilo to :) zdaj pa nevem, ali naredim še kak test, je pa tako. vem kdaj bi lahko zanosila. 12.5.2013 se mi je začel 7-dnevna menstruacija, 19.5. pa sem imela spolni odnos. 25.5. se mi je pojavila manjša roza krvavitev - in sem predvidevala da je ovulacijska. z prvim junijem so se začele vidne spremembe pri prsih in trebuhu, sem bila napihnjena k slonček. spet ponovno sem predvidevala da je pač to ker sem pred novim ciklusom, pa čeprav je do le tega bilo še 8 dni. no živcirali se nismo nič. menstruacija je prišla dosti hitro. po 26. dnevu ciklusa pa še to rečmo da je normalno. nato pa ena smešna stvar. [sm=smiley1.gif] sem sanjala 6.5.2013 da sem čakala na rezultat in so bili dve črtici ma se pa še zdaj spomnim občutka v sanjah. [sm=jezicek.gif] naslednji dan pa priteče. sem mislila, super, sekerancije konec. ma kje, zelo čudno je bilo ta mesec z njo. nevem, vsega skup je bilo za tri dni močne krvavitve in ostalo še ene par dni skoraj nič. zato sem začela spet sumit. ok verjetno vas zanima, kaj je moj problem :) ker sem že veliko prebrala o vsemu in nevem iščem mogoče opcije da ni res. torej danes 16.6.2013 so bile rahle dve črtici pri bcmini, ampak sem 10 dan ciklusa [sm=zmeden.gif] je možno da je plus pokazalo mogoče, če je ovulacija nastopila? prosim če mi kaka odgovori. je pozitiven strah :D trenutno niti nevem, kaj bom naredila če sem 100% noseča[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|