MiniMe85
|
Živjo! Brskala sem po forumih, ampak te teme nisem zasledila ... Zanima me kako ste povedale tašči, da ste noseče? No, tiste, ki se razumete s taščami, sigurno niste imele problemov, kaj pa tiste, ki se malo manj razumete z njimi? No, midva sva se odločila, da ji on pove, ampak se mi zdi, da nikakor ne najde pravega trenutka in pravih besed. S taščo nisva v najboljših odnosih, čeprav si želim, da bi se razumele. Saj ne rečem, da je najhujša oseba na svetu, ampak ne razume, da sva s partnerjem že odrasla in lahko skrbiva sama zase. Kuha nama in se potem vedno dere, da bova brez nje stradala, a hec je v tem, da znava oba s partnerjem kuhati in jeva njeno hrano samo zato, da ni še večjega ognja v hiši. In ko mi je 1x počlo, se 3 mesece nisem dotaknila njene hrane in sem sama kuhala, ampak to mi je tako zamerla, da se ni pogovarjala z mano in tako sem pristala na začetku - ona kuha, se krega, vse sama naredi, je boga (in tako jamranje poslušam vsak božji dan, vsako minuto, ko sem doma). Zdaj pa sem v noseča - v 14 tednu, s partnerjem sem skupaj 5 let in verjetno je v takšnem času pričakovati, da se bova odločila za družino. Samo mene je res strah kako bo odreagirala, čeprav mi je po eni strani vseeno, vendar si želim, da bi se veselila svojega vnuka / vnukinje. Lp vsem
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 15.2.2010 14:27:38 >
|