MiniMe85
|
DanijelaNeli - Ne verjamem, da bo huje, ko bo otrok prišel na svet, ker mi ne more nič. Kaj mi ga bo vzela? Moj me podpira, z mano drži, se skrega z mano, ampak ona je (kot je rekla tudi biba88) malo čez les. Resnično! Izobrazbe nima, vedno je bila gospodinja. Skoz je treba samo delat, pa da slučajno ne bi mel kakšne nove stvari, s katero si olajšaš čiščenje. Nič sesalcev, ker preveč praha zadržujejo, nič čistil, ker so strupena, samo voda, krtača, prašek in drgni! In potem sem kupila joger, za po tleh pomivat, pa je klicala mojo mamo, da ne znam krpe užet in da sem kupla ta drek, ki nič ne ožema in je v kuhinji polno vode, pa se je moja mama tko razjezila. Je rekla, da naj jo neha zarad takih stvari klicat, da sem stara 25 let in odkar sem shodla, sem že pomivala in da ve, da znam pomivat. Potem ji je pa še moja mama zabrusila, da zakaj sploh js morem delat na njivi, v štali, zakaj morem pospravljat? Za prenočišče? Bravo mami! Samo tašča je raje to preslišala in šla spet dramatizirat drugi žlahti! biba88 - KAAAAAJ???? To vama je rekla, ko sta ji povedla, da si noseča???? Nora! Res, čist nora!!! Mislim, kaj je s temi starimi ljudmi, js ne razumem. Pa kako lahko tako **** tujega otroka?? Veš, js sem ful pozitiven človek, skoz nasmejan, me ljudje vedno sprašujejo, če sploh imam kakšno skrb. Hmmm ... delam že 10 let, šolala sem se skoz sproti, na kmetiji sem, kjer je dela za 30 ur na dan, pa še taščo mam mlado ne, skrbi ni! In sem tud js 1x al 2x jokala zarad nje, pa me je fant vidu in je šel na mamo, sem resnično mislila, da jo bo udaril, ampak ni, potem pa sem spet js ****, fant pa nor!
|