|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in strije
5.3.2012 18:18:29   
Veron
Punce, s čim se mažete proti strijam v nosečnosti? Jaz uporabljam nerafinirano karitejevo maslo in sem zelo zadovoljna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nosečnost in strije
5.3.2012 18:58:31   
SMT3
Meni je med nosečnostjo držalo in sem bla vsa happy,dokler nisem rodilauser posted image Pol so se pa pokazale.Je pa odvisno kako elastično kožo imaš,ne vem koliko lahko preprečiš z mazili...

(odgovor članu Veron)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.3.2012 19:04:47   
butt3rfly
jst sm si med 1. nosečnostjo ful mazala, vsegaboga sem probala, na koncu sem jih pa vseen fasala. pri men je šlo za res stran vržen denar.

(odgovor članu SMT3)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.3.2012 10:44:25   
Veron
Se strinjam, da je od tipa kože odvisno, ampak karitejevo maslo stane 10 eur za 250ml, tako da to ni tak denar, koža pa je nahranjena in navlažena.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.3.2012 12:03:52   
Ajra RR
Kak nasvet vam lahko da tudi kozmetičarka Marjana Kostanjšek. Vprašajte jo tukaj, hitro odgovori: http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki/Seznam-strokovnjakov/marjanca-bozic-kostanjsek_17

O strijah v nosečnosti je že pisala tukaj: http://www.ringaraja.net/RR-strokovnjaki-Details.asp?expID=38

Strokovnjaki odgovarjajo, vprašanje jim lahko pošljete tudi anonimno.

http://www.ringaraja.net/Ringarajini-strokovnjaki

(odgovor članu Veron)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.3.2012 15:23:50   
Muri82
Mene pa resnično zanima kje si dobila 250ml karitejevga masla za 10 EUR. Lahko tudi na ZS, da ne bova delale reklame ;)

(odgovor članu Ajra RR)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.3.2012 17:52:45   
Veron
Poglej na spletu Tovarna Organika, tam sem ga kupila.

(odgovor članu Muri82)
Neposredna povezava do sporočila: 7
7.3.2012 22:37:26   
Mimona29
Jaz se nisem nic mazala, pa je bilo vse ok, zdaj med dojenjem so se mi pa na prsih naredile :(

(odgovor članu Veron)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.3.2012 22:38:19   
Mimona29
Baje je dobro veliko tekocine in C vitamin ... veliko je pa tudi od genetike odvisno

(odgovor članu Veron)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.3.2012 10:17:42   
Orhideja11
Je morda katera ze preizkusila Mama mio tummy rub stretch mark oil-120 ml za 30.79 eur? Namrec gledam to "revijo" iz mullerja in je notri to olje, pise da je ful naravno in neskodljivo, pa me zanima, ce je katera ze mogoce probala?user posted image

(odgovor članu Mimona29)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.3.2012 16:04:44   
kimica86
Punce.. Vse je odvisno kako elastično kožo imate.. Če je kdo v družini imel strije (npr. mama, sestra, teta...) jih boste ziher tudi ve dobile pa se lahko mažete z ne vem čim.. Je pa fajn, da se vseeno mažete vsaj s kašnim losjonom, ker je koža v času nosečnosti precej suha in zna zelooo srbet in seveda se s tem pojavi tudi še več strij..
Razmislite malo preden greste karkoli kupovat proti strijam in prej vprašajte svoje sorodnice kako je bilo pri njih s strijami, da ne boste brezveze metale v koš denar, ker vam nič ne bo pomagalo..

< Sporočilo je popravil kimica86 -- 24.3.2012 16:05:31 >

(odgovor članu Orhideja11)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.3.2012 19:15:42   
JozicaH
Že celo nosečnost se mažem z mandeljevim oljem, ki mu včasih primešam še sezamovo in orehovo olje. Po tuširanju še na rahlo vlažno kožo po celem telesu in ko srbi čez dan po trebuščku. Vse to kupljeno na "bio" policah, ker gre za nerafinirano biološko pridelano olje, ki se uporablja tudi pri kuhi in za uživanje. Sem v zadnjem mesecu in o strijah, takih izrazitih, rdečih ni ne duha ne sluha. So jih pa imele in moja sestra in mami. No, če pa jih bom že fasala, pa tudi nič hudega. Pomaga pa olje proti srbečici, torej če me po tem, ko se namažem neha srbet, potem sigurno pomaga. In ker se olje počasi vpija, se z našo štruco v trebuhu kar nekaj časa crkljava in jo božam po nogicah in ritki, ki jih tišči ven :)
Ko pa me je zategovalo oz. raztegovalo okrog popka, ko je bilo ne samo srbeče ampak boleče, sem večkrat na dan uporabila na tistem predelu 100% karitejevo maslo in je bilo bolje. Olje tu ni pomagalo za dolgo.

Mislim, da so olja še najbolj naravna varianta pri strijah, tudi pri kakršnikoli negi kože. Ker ko berem sestavine krem, takih proti strijam ali čisto običajnih, tudi "naravnih" ali bio, me kar strese. Saj veste... tudi skozi kožo absorbiramo marsikaj...

(odgovor članu kimica86)
Neposredna povezava do sporočila: 12
27.3.2012 20:33:30   
Smotkyca
Navadno olivno olje...najboljše!!! Kožo naredi zelo prožno in elastično user posted image

(odgovor članu Veron)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?