Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečnost in hud kašelj!?!?!? 30.9.2007 21:58:43
|
|
|
|
thumbelina
|
jAZ SEM IMELA v četrtem mesecu nosečnosti hud laringitis. Tako sem kašljala, da me je cel trebuh bolel, pa je bilo vse ok. DOkler nimaš vročine ni panike.....
|
|
|
|
RE: Nosečnost in hud kašelj!?!?!? 1.10.2007 10:06:20
|
|
|
|
1108
|
Priporočam ti da vseeno vpraša G ali je nevarno... Mogoče si kupiš v lekarni kaj za pomiritev. Kolegica je kašljala cel mesec. V 26T ji je odtekla voda in rodila je punčko. Res da je deklica preživela (s pomočjo inkubatorja), vendar je sedaj stara 2 leti in še vedno imajo ful probleme z njenim zdravjem, težo,... Res da si noseča komaj nekaj mesecev, ampak bolje da težiš in sprašuješ ali je vse o.k., kot pa da te doleti nekaj... potem je prepozno. LP
|
|
|
|
RE: Nosečnost in hud kašelj!?!?!? 1.10.2007 11:02:34
|
|
|
|
lorch
|
Jaz sem v tej nosečnosti prebolela že dve angini, obakrat na ospen 1500, hudo kašljala, pa sem sedaj v 32. tednu in se vse lepo razvija. Če te skrbi, vprašaj gin. pa ti bo povedal vse kar te zanima, saj zato pa so tam.
|
|
|
|
RE: Nosečnost in hud kašelj!?!?!? 1.10.2007 11:35:52
|
|
|
|
Naja30
|
Če te skrbi, kar vprašaj G. Bolje, da si pomirjena. Ampak po moje ne vpliva na plod.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?