Nosečnost in hud kašelj!?!?!? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Soncnica Sandra *** -> Nosečnost in hud kašelj!?!?!? (30.9.2007 21:43:34)

Zdravo punce!

Imam eno vprašanje, ki se bo nekaterim mogoče zdelo malce smešno,ampak mene vseeno skrbi. Sem v 9.tednu nosečnosti in napadel me je hud kašelj. Sploh zjutraj in zvečer se ne morem odkašljati pa me zanima ali ima to kakšen vpliv na otročička. Ne jemljem nikakršnjih zdravil, samo propolis na sladkorju.
Hvala za odgovore!
[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/nosecka.gif[/image] Sandra

thumbelina -> RE: Nosečnost in hud kašelj!?!?!? (30.9.2007 21:58:43)

jAZ SEM IMELA v četrtem mesecu nosečnosti hud laringitis. Tako sem kašljala, da me je cel trebuh bolel, pa je bilo vse ok. DOkler nimaš vročine ni panike.....

1108 -> RE: Nosečnost in hud kašelj!?!?!? (1.10.2007 10:06:20)

Priporočam ti da vseeno vpraša G ali je nevarno... Mogoče si kupiš v lekarni kaj za pomiritev.
Kolegica je kašljala cel mesec. V 26T ji je odtekla voda in rodila je punčko. Res da je deklica preživela (s pomočjo inkubatorja), vendar je sedaj stara 2 leti in še vedno imajo ful probleme z njenim zdravjem, težo,...

Res da si noseča komaj nekaj mesecev, ampak bolje da težiš in sprašuješ ali je vse o.k., kot pa da te doleti nekaj... potem je prepozno.

LP

lorch -> RE: Nosečnost in hud kašelj!?!?!? (1.10.2007 11:02:34)

Jaz sem v tej nosečnosti prebolela že dve angini, obakrat na ospen 1500, hudo kašljala, pa sem sedaj v 32. tednu in se vse lepo razvija. Če te skrbi, vprašaj gin. pa ti bo povedal vse kar te zanima, saj zato pa so tam.

Naja30 -> RE: Nosečnost in hud kašelj!?!?!? (1.10.2007 11:35:52)

Če te skrbi, kar vprašaj G. Bolje, da si pomirjena.
Ampak po moje ne vpliva na plod.

Anonimen -> RE: Nosečnost in hud kašelj!?!?!? (1.10.2007 13:58:08)

Kašelj sam po sebi na noben način ne more škoditi plodu.

Stran: [1]