Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NOSEČNOST IN DROGE 15.6.2014 23:06:14
|
|
|
|
mateyka
|
zakaj tobaka in alkohola ni v anketi?
< Sporočilo je popravil mateyka -- 15.6.2014 23:12:35 >
|
|
|
|
RE: NOSEČNOST IN DROGE 15.6.2014 23:09:36
|
|
|
|
mateyka
|
in zakaj se mora odgovarjat kje uživaš droge (v sedanjiku), ko si že odgovoril kdaj si nazadnje zaužil drogo in je tam opcija nekaj deset_letij? in če ne obkljukaš kje jih uživaš sedaj (ker jih sedaj ne), se anketa pritoži, da manjka odgovor. mislim, vsa vprašanja so v sedanjiku, tudi za tiste, ki to več ne počnejo? torej kako naj uni odgovarjajo - naj odgovarjajo kot da to še počnejo? makes no sense..
< Sporočilo je popravil mateyka -- 15.6.2014 23:11:25 >
|
|
|
|
RE: NOSEČNOST IN DROGE 16.6.2014 12:43:59
|
|
|
|
nusi
|
rešila 2x. Glede na to, da je to kao nekdo naredil iz radovednosti pač ne bo hudo narobe ane ? Zanimalo me je kako anketa deluje če si kdaj probal ali če nisi - rezultat je isti. poanta je ali si za legalizacijo marihuane. No, vsaj tako sem jo jaz dojela, me res zanima kako se odloča populacija mamic / očkov.
< Sporočilo je popravil nusi -- 16.6.2014 12:45:20 >
|
|
|
|
RE: NOSEČNOST IN DROGE 16.6.2014 13:00:45
|
|
|
|
alda
|
IZVIRNO SPOROČILO: nusi rešila 2x. Glede na to, da je to kao nekdo naredil iz radovednosti pač ne bo hudo narobe ane ? Zanimalo me je kako anketa deluje če si kdaj probal ali če nisi - rezultat je isti. poanta je ali si za legalizacijo marihuane. No, vsaj tako sem jo jaz dojela, me res zanima kako se odloča populacija mamic / očkov. aha in zato odpre profil na rr.!! Sicer bi pa tudi jaz rada vedela kakšen bo "končni rezultat"
|
|
RE: NOSEČNOST IN DROGE 16.6.2014 18:48:10
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: alda IZVIRNO SPOROČILO: nusi rešila 2x. Glede na to, da je to kao nekdo naredil iz radovednosti pač ne bo hudo narobe ane ? Zanimalo me je kako anketa deluje če si kdaj probal ali če nisi - rezultat je isti. poanta je ali si za legalizacijo marihuane. No, vsaj tako sem jo jaz dojela, me res zanima kako se odloča populacija mamic / očkov. aha in zato odpre profil na rr.!! Sicer bi pa tudi jaz rada vedela kakšen bo "končni rezultat" Zakajen... maglovit, nejasen in nedosleden :)
|
|
RE: Nosečnost in droge - anketa 16.6.2014 21:40:26
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mumi321 Meni se to ne zdi primerno. Zakaj ne?
|
|
RE: Nosečnost in droge - anketa 16.6.2014 23:35:16
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_ IZVIRNO SPOROČILO: mumi321 Meni se to ne zdi primerno. Zakaj ne? men pa ni jasno a je ženska vsak dan kadila travo, ko je zanosila, ali tudi potem. ker napisano je dokaj dvoumno..
|
|
|
|
RE: Nosečnost in droge - anketa 17.6.2014 11:35:39
|
|
|
|
Izabelina
|
plus, da anketa ni povezana z nosečnostjo... zakaj je tak naslov teme? ker se nobeno vprašanje ni nanašalo na nosečnost...
|
|
RE: Nosečnost in droge - anketa 17.6.2014 12:25:25
|
|
|
|
mateyka
|
pismu, če bi me delale analizo državnih projektov, bi se uspešnost le teh dvignila za najmanj 50%
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?