Nosečnost in droge - anketa (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

mumi321 -> Nosečnost in droge - anketa (15.6.2014 20:11:11)

Pozdravljeni!

Zadnjič sem bila na kavi s prijateljico. Zaupala mi je, da je zanosila. Kar pa ne bi bilo nič posebnega, če ne bi vsak dan kadila travo. Meni se to ne zdi primerno. Kakšno je vaše mnenje? Imate kaj izkušenj s tem?

Odločila sem se, da malo raziščem slovensko sceno. Pripravila sem kratko anketo. Vesela bom, če jo boste izpolnile in posredovali naprej! Rezultate vam sporočim!

KLIKNI NA POVEZAVO!

mateyka -> RE: NOSEČNOST IN DROGE (15.6.2014 23:06:14)

zakaj tobaka in alkohola ni v anketi?

mateyka -> RE: NOSEČNOST IN DROGE (15.6.2014 23:09:36)

in zakaj se mora odgovarjat kje uživaš droge (v sedanjiku), ko si že odgovoril kdaj si nazadnje zaužil drogo in je tam opcija nekaj deset_letij? in če ne obkljukaš kje jih uživaš sedaj (ker jih sedaj ne), se anketa pritoži, da manjka odgovor. mislim, vsa vprašanja so v sedanjiku, tudi za tiste, ki to več ne počnejo? torej kako naj uni odgovarjajo - naj odgovarjajo kot da to še počnejo? makes no sense..

nusi -> RE: NOSEČNOST IN DROGE (16.6.2014 12:43:59)

rešila 2x. Glede na to, da je to kao nekdo naredil iz radovednosti pač ne bo hudo narobe ane [sm=smiley2.gif]? Zanimalo me je kako anketa deluje če si kdaj probal ali če nisi - rezultat je isti. poanta je ali si za legalizacijo marihuane. No, vsaj tako sem jo jaz dojela, me res zanima kako se odloča populacija mamic / očkov.

alda -> RE: NOSEČNOST IN DROGE (16.6.2014 13:00:45)

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

rešila 2x. Glede na to, da je to kao nekdo naredil iz radovednosti pač ne bo hudo narobe ane [sm=smiley2.gif] ? Zanimalo me je kako anketa deluje če si kdaj probal ali če nisi - rezultat je isti. poanta je ali si za legalizacijo marihuane. No, vsaj tako sem jo jaz dojela, me res zanima kako se odloča populacija mamic / očkov.

aha in zato odpre profil na rr.!!
Sicer bi pa tudi jaz rada vedela kakšen bo "končni rezultat"

Frodo Bisagin -> RE: NOSEČNOST IN DROGE (16.6.2014 18:48:10)

IZVIRNO SPOROČILO: alda

IZVIRNO SPOROČILO: nusi

rešila 2x. Glede na to, da je to kao nekdo naredil iz radovednosti pač ne bo hudo narobe ane [sm=smiley2.gif] ? Zanimalo me je kako anketa deluje če si kdaj probal ali če nisi - rezultat je isti. poanta je ali si za legalizacijo marihuane. No, vsaj tako sem jo jaz dojela, me res zanima kako se odloča populacija mamic / očkov.

aha in zato odpre profil na rr.!!
Sicer bi pa tudi jaz rada vedela kakšen bo "končni rezultat"

Zakajen... maglovit, nejasen in nedosleden :)

Stanislava_ -> RE: Nosečnost in droge - anketa (16.6.2014 21:40:26)

IZVIRNO SPOROČILO: mumi321

Meni se to ne zdi primerno.

Zakaj ne?

mateyka -> RE: Nosečnost in droge - anketa (16.6.2014 23:35:16)

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

IZVIRNO SPOROČILO: mumi321

Meni se to ne zdi primerno.

Zakaj ne?

men pa ni jasno a je ženska vsak dan kadila travo, ko je zanosila, ali tudi potem. ker napisano je dokaj dvoumno..

Izabelina -> RE: Nosečnost in droge - anketa (17.6.2014 11:35:39)

plus, da anketa ni povezana z nosečnostjo... zakaj je tak naslov teme? ker se nobeno vprašanje ni nanašalo na nosečnost...

mateyka -> RE: Nosečnost in droge - anketa (17.6.2014 12:25:25)

pismu, če bi me delale analizo državnih projektov, bi se uspešnost le teh dvignila za najmanj 50% [sm=smiley36.gif]

Stran: [1]