Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nosečniška poročna obleka 24.1.2006 22:54:44
|
|
|
|
sovica3
|
Ringarajevke in ringarajevci, živjo! Imam hčerko, 14.01. je dopolnila 6 mesecev, s partnerjem pa nisva poročena. Denar sva vložila v adaptacijo stanovanja, nakup novega pohištva (prej nisva skupaj živela), nakup opreme za dojenčka... Saj veste, denar kar gre, za poroko je zmanjkalo denarja. Letos julija bom rodila drugega , prej bi se pa s partnerjem poročila. Poroka naj bi bila marca oz. aprila, v najožjem družinskem krogu, tako, da glede poročne obleke ne mislim pretiravati. Želim si nekaj lepega, svetlega. Bluzo in krilo? A bi mi lahko katera ali svetovala ali posodila ali prodala za simbolno ceno? Gledala sem sicer že malo po Neckermannovem katalogu, pa je bila bluza lepa, ampak malce predraga! Dajte mi no malo pomagati... pa pa
|
|
|
|
RE: Nosečniška poročna obleka 24.1.2006 23:39:49
|
|
|
|
lelaval
|
Kaj pa poročni saloni? Se s pričo ali kom (saj navajaš, da bodo samo bližnji) dogovoriš, da ti plača izposojo obleke.
|
|
|
|
RE: Nosečniška poročna obleka 25.1.2006 7:47:56
|
|
|
|
kimba
|
Zanima me kakšno konfekcijsko št. nosiš in koliko si visoka , ker ima kolegica poročno obleko, ki jo je sama sešila (je nosečniška in takrat je bila noseča 5-6 mesecev) in je rekla, da jo proda za 10.000 SIT.
|
|
RE: Nosečniška poročna obleka 25.1.2006 9:40:03
|
|
|
|
sovica3
|
Kimba, visoka sem 163 cm, nosim konfekcijsko 38 ali 40. Saj če je kolegica višja, jo lahko sama skrajšam, če obleka to dopušča. Kakšne barve je?
|
|
|
|
RE: Nosečniška poročna obleka 27.1.2006 15:57:58
|
|
|
|
kimba
|
obleka je bele barve. Kolegica je visoka tako kot ti in lahko ti rečem da je obleka zelo lepa. Naredila jo je po modelu, ki jo je vidla v izposojevalnici, vendar so oni želeli za izposojo čez 50 tisoč. če želiš jo lahko slikam in ti pošljem sliko po mailu.
|
| Stran: [1] |
nosečnostLelly28 RRKateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?1. tromesečje (
21%)
2.tromesečje (
64%)
3. tromesečje (
14%)
Število vseh glasov: 14Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!