Nosečniška poročna obleka (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

sovica3 -> Nosečniška poročna obleka (24.1.2006 22:54:44)

Ringarajevke in ringarajevci, živjo!

Imam hčerko, 14.01. je dopolnila 6 mesecev, s partnerjem pa nisva poročena. Denar sva vložila v adaptacijo stanovanja, nakup novega pohištva (prej nisva skupaj živela), nakup opreme za dojenčka... Saj veste, denar kar gre, za poroko je zmanjkalo denarja. Letos julija bom rodila drugega [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image], prej bi se pa s partnerjem poročila. Poroka naj bi bila marca oz. aprila, v najožjem družinskem krogu, tako, da glede poročne obleke ne mislim pretiravati. Želim si nekaj lepega, svetlega. Bluzo in krilo? A bi mi lahko katera ali svetovala ali posodila ali prodala za simbolno ceno? Gledala sem sicer že malo po Neckermannovem katalogu, pa je bila bluza lepa, ampak malce predraga! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Dajte mi no malo pomagati...

pa pa

lelaval -> RE: Nosečniška poročna obleka (24.1.2006 23:39:49)

Kaj pa poročni saloni? Se s pričo ali kom (saj navajaš, da bodo samo bližnji) dogovoriš, da ti plača izposojo obleke.

kimba -> RE: Nosečniška poročna obleka (25.1.2006 7:47:56)

Zanima me kakšno konfekcijsko št. nosiš in koliko si visoka , ker ima kolegica poročno obleko, ki jo je sama sešila (je nosečniška in takrat je bila noseča 5-6 mesecev) in je rekla, da jo proda za 10.000 SIT.

sovica3 -> RE: Nosečniška poročna obleka (25.1.2006 9:40:03)

Kimba,

visoka sem 163 cm, nosim konfekcijsko 38 ali 40. Saj če je kolegica višja, jo lahko sama skrajšam, če obleka to dopušča. Kakšne barve je?

kimba -> RE: Nosečniška poročna obleka (27.1.2006 15:57:58)

obleka je bele barve. Kolegica je visoka tako kot ti in lahko ti rečem da je obleka zelo lepa. Naredila jo je po modelu, ki jo je vidla v izposojevalnici, vendar so oni želeli za izposojo čez 50 tisoč. če želiš jo lahko slikam in ti pošljem sliko po mailu.

sovica3 -> RE: Nosečniška poročna obleka (28.1.2006 21:58:00)

Ja, Kimba, prosim slikaj jo, lahko mi pa na moj mail pošlješ tudi njeno telefonsko in ime? Hvala ti!!!!!!!

karin.govekar@siol.net

Stran: [1]