|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečke - pomoč!!!
21.6.2005 9:21:50   
Špelka
Zdej bom pa jest nardila eno anketo, da potrdimo aali ovržemo dvome o vplivu psihe na zanositev. :zmeden:

Zato prosim, da vse nosečke sodelujete pri anketi!!!!

Ko sem zanosila:
a) sem bla že čist na tleh zarad too much poskusov
b) ratalo je v prvo in/ali sploh si še nisva mislila da bo
c) sem glih obupala in sem postavila druge plane pred :duda:
d) ratalo je z medicinsko pomočjo (IVF):bravo:
e) tko al tko sem se že od začetka vdala v usodo in o zanositvi nisem pretiranop razmišljala (a j to sploh realna varianta)?
f) ....DOPOLNITE VSE, K MATE ŠE KAKŠEN PREDLOG!

Hvala, nosečke in pobožajte buhije! :metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nosečke - pomoč!!!
21.6.2005 9:24:02   
Udb
f) sem ravno obupala, da se mi bo ciklus kdaj uredil in sem se skušala naročiti pri G (M zamujala 86 dni), pa mi je sestra rekla, da naj vseeno še en test naredim!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nosečke - pomoč!!!
21.6.2005 9:26:11   
tinkatonka
b)ratalo v prvo (pa nisem mislila da bo)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nosečke - pomoč!!!
21.6.2005 9:38:13   
Olivija
Najina zgodba: diagnoza neplodnost oz. zelo malo možnosti za zanositev (PCO).

1. otrok:
a)ko sem po 22. mes. zanosila sem bila tisti vikend čisto na tleh, ker sva šla ravno obiskat v porodnišnico obiskat enga novorojenčka (valda si ful vesel za prijateljico, samo še vedno ti je hudo) - točno 9 mesecev kasneje se je pa rodila najina Ana.
b) ratalo po 22. mes.
c)sem ravno začela s pripravništvom, tako da se mi tisti hip ni tako zelo blazno mudilo z :duda:
d)sva imela Klomifen že v predalu, samo sva hotla še mal počakat, ker je imel moj :love: ravno veliko službenih poti (potem pa nekak ni smisla).
e)sem bla prepričana, da bova ziher rabila enih 10 let in nevem koliko poskusov IVF, pa tudi kakšna posvojitev nama je že prišča na misel.

2. otrok:
a) ratalo takoj prvi mesec, jaz sem pa računala na kakšno leto čakanja :bravo:
b)psihično sem bla čisto sproščena, sem si rekla, če bo bo, če ne imamva pa itak že eno prelepo punčko.
c)sem že premišljevala o novi službi ali kakšnem magisteriju...
d) definitivno bi probala z medicinsko pomočjo
e) sploh nisem premišljevala o zanositvi, sem potem itak ful pozno ugotovila (8,9 teden)- znakov nobenih.

V glavnem midva sva tolk srečna, da imava Ano (še zdaj jo vsak večer občudujeva - stara je 2 leti) in zdaj komaj čakava, da se rodi drugi :duda:.

Punce uživajte!

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nosečke - pomoč!!!
21.6.2005 10:21:46   
Olivija
zdej šele štekam tole tvojo anketo, jest sem pa tole čisto narobe brala (to je pa to, če bereš stvari v službi ;)

Men se še vseeno zdi, da psiha kr vpliva, po moje itak še ni raziskano na kaj vse lahko vpliva...

To se pravi

1. otrok:
- sva bla kr sproščena, ker sva že imela tabletke in se nama tisti trenutek ni tako zelo mudilo

2. otrok:
- sva bila zelo sproščena, ker sva ga dejansko načrtovala kakšno leto kasnej ;)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nosečke - pomoč!!!
21.6.2005 11:46:36   
puncica
A sam nosečke?:zmeden2:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nosečke - pomoč!!!
21.6.2005 12:14:27   
Špelka
No, tud že mamice ;)

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nosečke - pomoč!!!
21.6.2005 12:18:06   
puncica
ok, pol je blo pa C

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nosečke - pomoč!!!
21.6.2005 12:31:34   
LANA37
Prvi otrok: a)
Drugega pa delava že od avgusta 2004. Ne vem, kaj za en odgovor bo, če nama bo sploh uspelo.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nosečke - pomoč!!!
21.6.2005 16:17:21   
PiaM
Pri prvem je odgovor B - ratalo v prvo, pri drugem pa je tema že 6 mesecev.:zmeden:

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Nosečke - pomoč!!!
21.6.2005 22:11:15   
Jančika_
Prva nosečnost: C (po šestih mesecih živčnosti sem si rekla, da ko bo, pa bo, in res sem se precej skulirala - v sedmem poskusu je pa ratalo - sploh nisem porajtala, da M zamuja, tako sem odmislila zadevo).:)

Druga nosečnost: popolnoma nepričakovano 5 mescev po porodu, bila sem še brez menstruacije (sem polno dojila), nezaščitene odnose sva imela samo 2x:zmeden2:.

Tretja nosečnost: v prvem poskusu, ampak sploh nisva računala s tem, da bo takoj uspelo. Na žalost se drugič in tretjič ni dobro končalo.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Nosečke - pomoč!!!
21.6.2005 22:20:58   
Anonimen
Prepričana sem bila,da nama itak ne bo uspelo takoj po operaciji in je bilo presenečenje toliko večje.

Ampak moj pravi, da je zasluga itak njegova, ker ima dober zadetek.8)

Bojana

(odgovor članu Špelka)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?