Olivija -> Nosečke - pomoč!!! (21.6.2005 9:38:13)
|
Najina zgodba: diagnoza neplodnost oz. zelo malo možnosti za zanositev (PCO). 1. otrok: a)ko sem po 22. mes. zanosila sem bila tisti vikend čisto na tleh, ker sva šla ravno obiskat v porodnišnico obiskat enga novorojenčka (valda si ful vesel za prijateljico, samo še vedno ti je hudo) - točno 9 mesecev kasneje se je pa rodila najina Ana. b) ratalo po 22. mes. c)sem ravno začela s pripravništvom, tako da se mi tisti hip ni tako zelo blazno mudilo z :duda: d)sva imela Klomifen že v predalu, samo sva hotla še mal počakat, ker je imel moj :love: ravno veliko službenih poti (potem pa nekak ni smisla). e)sem bla prepričana, da bova ziher rabila enih 10 let in nevem koliko poskusov IVF, pa tudi kakšna posvojitev nama je že prišča na misel. 2. otrok: a) ratalo takoj prvi mesec, jaz sem pa računala na kakšno leto čakanja :bravo: b)psihično sem bla čisto sproščena, sem si rekla, če bo bo, če ne imamva pa itak že eno prelepo punčko. c)sem že premišljevala o novi službi ali kakšnem magisteriju... d) definitivno bi probala z medicinsko pomočjo e) sploh nisem premišljevala o zanositvi, sem potem itak ful pozno ugotovila (8,9 teden)- znakov nobenih. V glavnem midva sva tolk srečna, da imava Ano (še zdaj jo vsak večer občudujeva - stara je 2 leti) in zdaj komaj čakava, da se rodi drugi :duda:. Punce uživajte!
|
|
|
|