Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečnostni znaki pred zaostalo menstruacijo 22.11.2005 16:57:30
|
|
|
|
Naja30
|
Tako sem se tudi jaz pocutila en teden prej, kot da imam trenusno gripo.
|
|
|
|
RE: Nosečnostni znaki pred zaostalo menstruacijo 6.9.2010 23:03:39
|
|
|
|
Veda
|
hejla....jst bi pa prosila če mi lahka na tole odgovorite...je prvi mesec po prenehanju jemanja kon. tabletk, od zadnje menstruacije pa je minilo 31 dni. Ampak z fantom sma vmes imela kar nekajkrat nezaščitene spolne odnose in se mi je zadnji tedn začela pojavljati slabost, in pred kratkim me je zbadalo močno v trebuhu kot da bi dobila menstruacijo...za kar pa vem da bi jo mogla ampak je nisem Močno sumim da bi lahko bila noseča, občasno sm tudi utrujena...test sem naredila 2 tedna nazaj in mi je načeloma pokazalo negativno se je pa pokazala tudi čisto tanka črtica v pozitivno.... sploh ne vem ali bi že biu čas za nov test ali mi dela psiha al kaj?!
|
|
|
|
RE: Nosečnostni znaki pred zaostalo menstruacijo 6.9.2010 23:07:23
|
|
|
|
m_o_i
|
tiste cist rahle crtice znajo tudi zajokat cez 9 mesecev ponovi test-zdaj bi ze moral ornk pokazat
|
|
RE: Nosečnostni znaki pred zaostalo menstruacijo 7.9.2010 0:24:21
|
|
|
|
ninchi9
|
Tudi jaz sem se počutila kot da bom zbolela, ampak to točno od tistega dneva dalje, ko bi mogla dobit menzo...
|
|
|
|
RE: Nosečnostni znaki pred zaostalo menstruacijo 7.9.2010 10:24:47
|
|
|
|
Veda
|
Hvala za odgovor...v petek bom ponovila. No tudi js se nekako tako počutim sicer kakšen dan bolje kakšn slabše, tel. tem. pa imam tam 37...
|
|
|
|
RE: Nosečnostni znaki pred zaostalo menstruacijo 7.9.2010 12:49:08
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem tud imela povišano temperaturo tisti tedn pred držimo pesti da bo
|
|
|
|
RE: Nosečnostni znaki pred zaostalo menstruacijo 7.9.2010 13:01:03
|
|
|
|
manuelca
|
živijo bodoče mamice, zdaj sem se prijavila na ringaraja.... želela sem samo vsem voščit lep dober dan..
|
|
|
|
RE: Nosečnostni znaki pred zaostalo menstruacijo 7.9.2010 13:43:33
|
|
|
|
manuelca
|
skratka ...jaz sem bila enkrat že noseča in imam že enga malega navihanca, sedaj se pa z možem trudiva naročit še enga člana... z možem sva prvega v enem tednu naročila, sem takoj vedla da sem noseča, moj mož je pa takoj reku, KAR VEDU JE, TI SI NOSEČA...čeprav nisem znala počakat do predvidene menstriacija in sem kar nekaj testov naredila že kmalu za tem,valda je pokazalo negativno, tako da sem zgubila zaupanje vase, vedla pa sem zato ker sem delala v kavarni in mi je kava zjutraj ko sem prišla v službi takoooooo... smrdela, pa da se razumemo zelo rada pijem kavo...., kasneje so se pojavile slabosti, brez bruhanja, boleče prsi, bolečine v spodnjem delu trebuha-celo nosečnost, pa fuulll...ampak res full.. se mi je jedlo mlečno, se pravi gres, riž na mleku,ki mi sicer sploh ni všeč, čokolinota, keksolinota sem pojedla za cel kamijon.... skratka z možem se sedaj že drugi mesec trudiva naročit...in upam da se je kej prijelo, upava da bo kej...
|
|
|
|
RE: Nosečnostni znaki pred zaostalo menstruacijo 8.9.2010 11:32:58
|
|
|
|
anchika
|
No mi se pa turdimo narediti 3. družinskega člana. Zdaj mi zamuja 4 dni in mislim oz. upam da je uspelo. Pri prvih dveh nisva imela problemov glede zanositve. Nimam pa nobenega znaka nosečnosti tko da se mi ne svita. Mislite da če zdaj naredim test bo zanesljiv.
|
|
|
|
RE: Nosečnostni znaki pred zaostalo menstruacijo 8.9.2010 12:01:18
|
|
|
|
manuelca
|
anchika ... konec koncev vsi pravijo in reklamirajo da so testi zelo točni že po prvem dnevu izostanka , pa ga naredi, morda se ti bo narisal nasmešek na obraz... želim ti vso srečo in upma da bo
|
|
|
|
RE: Nosečnostni znaki pred zaostalo menstruacijo 8.9.2010 12:46:21
|
|
|
|
Yvona
|
Pozdravljene, tudi mi si želimo povečati družino. Doma že imava enega navihanca, lani ob tem času sem zanosila, vendar se je žal nesrečno končalo v 5mesecu- fantek; zdaj pa že 6 mesecev delava na novem članu, pa ni nič. Ne vem, ali je za vse to kriva psiha zaradi izgube ali kaj. Pri prvi in drugi nosečnosti sem takoj zanosila bp, zdaj pa ni nič. Sem zelo nesrečna, četudi me mož ves čas tolaži, da saj imava fanta, ampak v meni tli neki notranji nemir, še posebno takrat ko dobim mensturacijo. V teh dneh, natančno jutri bi jo morala dobiti. Danes me vse špika v desnem jajčniku, glava me boli, en čas mrzli drugi čas mi je vroče. Malo rjavega madeža je opaziti, zato sem spet brez volje, ker bo nastopila menstruacija. V glavi si ne znam dopovedati, da saj bo, ampak vsak mesec to čakanje me spravlja počasi v norost in se mi zdi vse ostalo početi brez veze. Osrečujeta me samo še otrok in mož in vse ostalo mi postaja že nadležno. Rada bi tudi menjala službo, ampak vedno ko dobim povabilo na razgovor, odklonim, ker si mislim prvo moram zanositi potem nova služba. Zdajšnja mi ne daje več izzivov,....Ali je katera v podobnem položaju in kako se s tem sooča skozi dan?
|
|
|
|
RE: Nosečnostni znaki pred zaostalo menstruacijo 8.9.2010 13:13:38
|
|
|
|
manuelca
|
yvona ....zelo mi je žal da si morala preživeti tako izkušnjo, ampak nekaj je zagotovo da je otroček v tebi vedel da ga ljubiš in se je počutil ljubljeno, na žalost se to dogaja pa čeprav bi še tako rada da takih izkušenj ne bi bilo... imaš srečo da ga imaš, da imaš dobrega in skrbnega moža ki ti stoji ob strani in te bodri in opogumlja in bodi vesela za vse trenutke, ki jih z njim deliš s sinčkom in možem, ne obremenjuj se preveč in ne dovoli da bi ti tej slabi občutki odvzeli voljo do življenja in ustvarjanja.... nova služba, zakaj pa ne morda pa bi bilo celo koristno če bi zamenjala okolje in sodelavce, če imaš željo zanositi. ko zanosiš ti pa tudi nihče nič ne more in ne sme, kvečjemu se lahko veselijo s teboj... ne obremenjuj se in vse bo še dobro. pa pogumno naprej...
|
|
|
|
RE: Nosečnostni znaki pred zaostalo menstruacijo 11.9.2010 21:17:59
|
|
|
|
nacirema
|
IZVIRNO SPOROČILO: manuelca yvona ....zelo mi je žal da si morala preživeti tako izkušnjo, ampak nekaj je zagotovo da je otroček v tebi vedel da ga ljubiš in se je počutil ljubljeno, na žalost se to dogaja pa čeprav bi še tako rada da takih izkušenj ne bi bilo... imaš srečo da ga imaš, da imaš dobrega in skrbnega moža ki ti stoji ob strani in te bodri in opogumlja in bodi vesela za vse trenutke, ki jih z njim deliš s sinčkom in možem, ne obremenjuj se preveč in ne dovoli da bi ti tej slabi občutki odvzeli voljo do življenja in ustvarjanja.... nova služba, zakaj pa ne morda pa bi bilo celo koristno če bi zamenjala okolje in sodelavce, če imaš željo zanositi. ko zanosiš ti pa tudi nihče nič ne more in ne sme, kvečjemu se lahko veselijo s teboj... ne obremenjuj se in vse bo še dobro. pa pogumno naprej... Joj joj... sočustvujem s tabo!!! Tudi jaz sem menja, da mogoče menjava službe ti bo koristilo! Neka sprememba, nek premik... nekaj novega! Pa da vse skupaj malo odmisliš... in mogoče ravno takrat, ko ne boš mislila na to, pa ! Drži se!!!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?