Yvona -> RE: Nosečnostni znaki pred zaostalo menstruacijo (8.9.2010 12:46:21)
|
Pozdravljene, tudi mi si želimo povečati družino. Doma že imava enega navihanca, lani ob tem času sem zanosila, vendar se je žal nesrečno končalo v 5mesecu- fantek; zdaj pa že 6 mesecev delava na novem članu, pa ni nič. Ne vem, ali je za vse to kriva psiha zaradi izgube ali kaj. Pri prvi in drugi nosečnosti sem takoj zanosila bp, zdaj pa ni nič. Sem zelo nesrečna, četudi me mož ves čas tolaži, da saj imava fanta, ampak v meni tli neki notranji nemir, še posebno takrat ko dobim mensturacijo. V teh dneh, natančno jutri bi jo morala dobiti. Danes me vse špika v desnem jajčniku, glava me boli, en čas mrzli drugi čas mi je vroče. Malo rjavega madeža je opaziti, zato sem spet brez volje, ker bo nastopila menstruacija. V glavi si ne znam dopovedati, da saj bo, ampak vsak mesec to čakanje me spravlja počasi v norost in se mi zdi vse ostalo početi brez veze. Osrečujeta me samo še otrok in mož in vse ostalo mi postaja že nadležno. Rada bi tudi menjala službo, ampak vedno ko dobim povabilo na razgovor, odklonim, ker si mislim prvo moram zanositi potem nova služba. Zdajšnja mi ne daje več izzivov,....Ali je katera v podobnem položaju in kako se s tem sooča skozi dan?
|
|
|
|