|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečniški pas
7.4.2005 21:21:22   
ribica.
Pozdrav vsem!

Zanima me, če je katera nosila nosečniški pas? Zadnjič sem doma pospravljala pa sem ga našla in sem se spomnila, da morm vas mal vprašat, če imate kaj izkušenj. Jaz sem ga nosila nekaj časa, čeprav se s svojim g nisem nikoli pogovarjala o tem. Se je mogoče katera od vas?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nosečniški pas
7.4.2005 21:23:05   
KMALU
Daj malo vec pojasni kaj je to?:ups:

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nosečniški pas
7.4.2005 21:23:20   
sončk
Oprosti ampak: kakšen pa je njegov namen. Namreč slišim prvič...

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nosečniški pas
7.4.2005 21:36:58   
špelin@
Jaz sem ga uporabljala v prvi nosečnosti - mi je kar fino podprl trebušček :bravo: Zdaj ga pa ne najdem... :ups:

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nosečniški pas
7.4.2005 22:10:06   
ribica.
Ja to je pas, ki podpre trebušček. Namenjen je tudi temu, da naj se kao ne bi delale strije, ker se manj teže obeša nvzdol. Men ga je slučajno prodajalka v eni trgovini pokazala, pa sem ga kupila. nosila sem ga v drugem trimesečju, kasneje mi ni večpasal oz.nisem veččutila, kot da mi kaj teže odvzame. je pa nastavljiv in širok nekje 10 cm.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nosečniški pas
7.4.2005 23:26:42   
katja76
jaz sem bila zaradi hudih bolečin v križu na fizioterapiji v porodnišnici pa so mi ga tudi svetovali. Pozljive pa morate biti, da si ga pravilno namestite. Navodila na škatli niso prava. Pas ne sme biti nikoli ovit pod trebuščkom, ampak na bokih in je namenjen podpori medenice in ne teži trebuha samega. Fizioterapevtka me je opozorila na to, ker baje lahko pas na trebuhu otročku celo škodi. Jaz ga sedaj ne uporabljam, ker so se bolečine ob redni vadbi zmanjšale.
Vse, ki ga boste uporabljale upoštevajte ta nasvet.:zmeden:
Lp Katja

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nosečniški pas
7.4.2005 23:40:53   
Kadija
Ribica, ne vem če bi brez pasu preživela-no malo pretiravam.Če bi me pa med nosečnostjo videla bi mi zagotovo verjela.Najprej trebuh, potem dooolgo nič potem pa mene:zmeden:.V porodnišnici je imela ena nosečka z dvojčki pol manjši trebuh-ne pretiravam!V glavnem trbuh je bil zelo spredaj in zelo nizko in verjemi, da sem se brez pasu kar težko premikala:nosecka:.Mi ga je pa moja G tudi svetovala ampak le če mi paše je rekla.S tem je pa vse povedala.
Odločitev pa je samo tvoja!:angel:Če ti bo odgovarjal, ga nosi, če pa ne ga pa itak ne rabiš.Eh že nakladam!:zmeden:9nebesa

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nosečniški pas
8.4.2005 11:38:27   
Anonimen
Sova... uf kako paše!
Lahko samo to povem, da proti strijam nič ne pomaga. Jaz sem ga skoz nosila in mam glih tko ful strij :grrr:

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nosečniški pas
10.4.2005 11:38:09   
Kadija
Veš Tina31 vsaka ima svoje izkušnje glede nosečnosti in vsega ostalega, kar spada zraven in te izkušnje si izmenjujemo.In ker pač niso enake, kot pri tebi, še ne pomeni, da smo kure!!!!
Glede pasu pa še enkrat:je vsestransko uporaben in ne samo za eno težavo!!!
Pa lep pozdrav!

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Nosečniški pas
11.4.2005 21:02:44   
Kadija
Opravičilo sprejeto!:rozica:
Cao!!!:rozica::rozica:

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?

Nikoli je ni imel. (50%)

Samo prvih nekaj mesecev. (3%)

Do 6. meseca. (3%)

Do 1. leta. (12%)

Do 2. leta. (16%)

Do 3. leta ali dlje. (16%)

Število vseh glasov: 32

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!