Nosečniški pas (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

ribica. -> Nosečniški pas (7.4.2005 21:21:22)

Pozdrav vsem!

Zanima me, če je katera nosila nosečniški pas? Zadnjič sem doma pospravljala pa sem ga našla in sem se spomnila, da morm vas mal vprašat, če imate kaj izkušenj. Jaz sem ga nosila nekaj časa, čeprav se s svojim g nisem nikoli pogovarjala o tem. Se je mogoče katera od vas?

KMALU -> Nosečniški pas (7.4.2005 21:23:05)

Daj malo vec pojasni kaj je to?:ups:

sončk -> Nosečniški pas (7.4.2005 21:23:20)

Oprosti ampak: kakšen pa je njegov namen. Namreč slišim prvič...

špelin@ -> Nosečniški pas (7.4.2005 21:36:58)

Jaz sem ga uporabljala v prvi nosečnosti - mi je kar fino podprl trebušček :bravo: Zdaj ga pa ne najdem... :ups:

ribica. -> Nosečniški pas (7.4.2005 22:10:06)

Ja to je pas, ki podpre trebušček. Namenjen je tudi temu, da naj se kao ne bi delale strije, ker se manj teže obeša nvzdol. Men ga je slučajno prodajalka v eni trgovini pokazala, pa sem ga kupila. nosila sem ga v drugem trimesečju, kasneje mi ni večpasal oz.nisem veččutila, kot da mi kaj teže odvzame. je pa nastavljiv in širok nekje 10 cm.

katja76 -> Nosečniški pas (7.4.2005 23:26:42)

jaz sem bila zaradi hudih bolečin v križu na fizioterapiji v porodnišnici pa so mi ga tudi svetovali. Pozljive pa morate biti, da si ga pravilno namestite. Navodila na škatli niso prava. Pas ne sme biti nikoli ovit pod trebuščkom, ampak na bokih in je namenjen podpori medenice in ne teži trebuha samega. Fizioterapevtka me je opozorila na to, ker baje lahko pas na trebuhu otročku celo škodi. Jaz ga sedaj ne uporabljam, ker so se bolečine ob redni vadbi zmanjšale.
Vse, ki ga boste uporabljale upoštevajte ta nasvet.:zmeden:
Lp Katja

Kadija -> Nosečniški pas (7.4.2005 23:40:53)

Ribica, ne vem če bi brez pasu preživela-no malo pretiravam.Če bi me pa med nosečnostjo videla bi mi zagotovo verjela.Najprej trebuh, potem dooolgo nič potem pa mene:zmeden:.V porodnišnici je imela ena nosečka z dvojčki pol manjši trebuh-ne pretiravam!V glavnem trbuh je bil zelo spredaj in zelo nizko in verjemi, da sem se brez pasu kar težko premikala:nosecka:.Mi ga je pa moja G tudi svetovala ampak le če mi paše je rekla.S tem je pa vse povedala.
Odločitev pa je samo tvoja!:angel:Če ti bo odgovarjal, ga nosi, če pa ne ga pa itak ne rabiš.Eh že nakladam!:zmeden:9nebesa

Anonimen -> Nosečniški pas (8.4.2005 11:38:27)

Sova... uf kako paše!
Lahko samo to povem, da proti strijam nič ne pomaga. Jaz sem ga skoz nosila in mam glih tko ful strij :grrr:

Kadija -> Nosečniški pas (10.4.2005 11:38:09)

Veš Tina31 vsaka ima svoje izkušnje glede nosečnosti in vsega ostalega, kar spada zraven in te izkušnje si izmenjujemo.In ker pač niso enake, kot pri tebi, še ne pomeni, da smo kure!!!!
Glede pasu pa še enkrat:je vsestransko uporaben in ne samo za eno težavo!!!
Pa lep pozdrav!

Kadija -> Nosečniški pas (11.4.2005 21:02:44)

Opravičilo sprejeto!:rozica:
Cao!!!:rozica::rozica:

Stran: [1]