|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Norenje otrok po restavracijah?
20.8.2007 23:24:33   
Anonimen
Mislim, ok, nekako se prezivis, ce se lovijo in se ne zaletavajo vate in ob tem ne kricijo na ves glas... ampak to, cemur sva bila z mojim danes prica, je pa za moje pojme tumac.

V McDonalnd'su je bila precejsnja gneca. In gledam jaz dva fantka, tamali star okrog 3 let ali pa par m manj, starejsi je moral biti star okrog 5 let. Ta vecji je imel s sabo precej veliko plasticno sekiro in sabljo (ze to mi je bilo malo grdo za videt user posted image  sorry) in je s tem skakal po BELEM ''kavcu'' (zunaj je takrat bilo se vs emokro od dezja), njegov mali bratec pa je hodil po MIZI. Obut, v cevljih. Mama pa je sedela zraven. Mislim, halo?
Recem fantu, da tam en tamali hodi po mizi, zacne gledat se on in rece, da kako "imamo" mi cukra proti temu. Mislim, ce bi njegovemu tamalemu to slucajno padlo na misel, bi v istem momentu lepo pakiral se ven iz restavracije in v avto, ob obsezni lekciji, da se tako ne obnasa. Po tem ko je mama tamalega spravila dol iz mize, je tavecji se vedno obut skakal s tistim svojim plasticnim orozjem po ''kavcu''. Bi skoraj sama odsla tja in malima kaj rekla, pa sem se pac zadrzala user posted image

A ve tudi svojim pustite, da delajo po restavracijah kar hocejo? Da hodijo po mizah, klopeh, stolih, da divjajo in kricijo.. ? Dalec od tega, da sem mnenja, da mora bit otrok v restavraciji kot kip, ampak vsaj motec do okolice naj ne bo. Midva pri fantovem sinu vedno gledava na to, da ima ''svobodo'', ampak da s tem ne najeda okolici user posted image  

LP, Ribica
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Norenje otrok po restavracijah?
20.8.2007 23:29:55   
Marogica
Ne, jaz tega ne dovolim niti doma, niti kje drugje. Me pa zanima, če takšni starši toisto početje dovolijo tudi domauser posted image

p.s. Moja sošolka je prišla pred pol leta k nam v picerijo z 2,5  in 6 letnikom. Ta mali mi je pri klavirju(ki služi kot miza), kjer imamo "barske" (beri višje) stole, enega tako uničil, da če sama ne bi bila v piceriji, bi mislila, da je to naredil odrasel človek. Starša pa sta pri sosednji mizi očitno dejanje samo opazovala.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.8.2007 23:32:13   
Miss Piggy
Skakanja po kavču in hoje po mizi tudi doma ne toleriram, kaj šele na javnem mestu ali kje na obisku. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.8.2007 6:49:21   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

A ve tudi svojim pustite, da delajo po restavracijah kar hocejo? Da hodijo po mizah, klopeh, stolih, da divjajo in kricijo.. ?
LP, Ribica

Ne, tega ne dovolim. Zgleda da imam srečko, ker kadar gremo kam ven jest, sedi še kar za mizo in lepo je. Očitno je takrat res lačen, drugače bi bila verjetno druga zgodba.

Pustila mu pa tega, kar si ti opisala, definitivno ne bi. Me zanima, če tej mamici tudi doma hodi po sedežni v mokrih čevljih. Ja, drugje ni škoda, tako eni razmišljajo...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.8.2007 7:36:59   
honey
Ne, kaj takega tudi mi našemu 2-letniku ne dovolimo. Če gremo jest ven, sedi lepo za mizo oz. hodi okrog mize, drugih ljudi ne sme motit pri jedi. Je pa res, da hodimo velikokrat v eno in isto pizzerio, kjer imajo tudi klopi ob mizah oz. kjerkoli, kjer imajo klopi in pač ne more sedet pri miru, mu dovolimo, da hodi po klopi, ampak ga absolutno sezujemo. Kaj takega, kot si opisala, pa mu absolutno ne bi dovolili.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.8.2007 7:52:05   
BLAŽIKA
Skakanja po kavču in hoje po mizi tudi doma ne toleriram, kaj šele na javnem mestu ali kje na obisku.

Tudi jaz ne dovolim tega niti doma kaj šele zunaj.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu honey)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.8.2007 8:40:11   
rainbow
No way; zato pa mi hodimo samo tja, kjer imajo igrala. Moji dve po mizah ne bi hodili, ne bi pa imeli mira, in se zato izogibam restavracij, polnih ljudi.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.8.2007 8:46:28   
klepetka
tudi jaz ne dovolim kaj takega,ne doma ne drugje.Pa saj bi blo meni nerodno ,če bi skakal po mizaaaaah in stolih

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.8.2007 9:28:01   
Pajaca
Ja pri nas pa skačeta po mizah, sploh po mizi kjer bi sedela ribica.

Hec. Pri nas gremo večinoma v restavracije z igrali, če pa to ne gre, pa pač naročimo, se gre en od naju z otroci ven sprehajat, potem lepo pojesta in ko končata, pač ju mal še miriva za mizo, drgač pa gre en spet z njima malo ven pa je.

Tko je otrok ne more po jedi še eno uro pri miru sedet, sploh naš Pajacek ne, a saj bo zrastel, čez leto ali dve bo že dojel, da se včasih tudi za mizo lepo sedi.

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.8.2007 10:14:10   
piščanc
jaz bi ga samo sezula, če bi skakal po sedežni. no na mizo ne bi pustila nobenemu. se mi pa ne zdi to nič nevemkakogroznega. včasih starši res malo več popustimo, če želimo pet minut miru.

je pa res, da bela sedežna v MCD ne paše, ker tam so pač otroci in hrana.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.8.2007 10:20:07   
Anonimen
In čemu naj bi bil namenjen ta post? Da vidimo, da imata vidva cukra doma? Ne vidim poante v opisovanju, kaj so počeli drugi otroci (itak, da stvari, katerih se ne počenja) razen v tem, da potem lahko vidimo, da je otrok tvojega fanta pravilno in lepo vzgajan. Ponavadi se brigamo bolj zase.

A ve tudi svojim pustite, da delajo po restavracijah kar hocejo? Da hodijo po mizah, klopeh, stolih, da divjajo in kricijo.. ?

Kaj misliš? Jih? user posted image  

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.8.2007 13:23:55   
Anonimen
Ne al bina, ni bil to namen mojega posta. Samo opisala sem dogodek in me je zanimalo, ce kaj tekaega se kdo dopusca.

Se opravicujem, da sem sploh kaj napisala. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.8.2007 13:55:58   
Anonimen
Ja, pa si mislila, da četudi kdo to dopšušča, da bo tule priznal al kaj?

Kot na vprašanje ali otroke kdaj vozite nepripete v avtu? itak, da noben ne prizna, samo ne vem, kako da je res toliko otrok videti nepripetih v avtu user posted image  In takih, ki letajo po restavracijah user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
21.8.2007 16:33:56   
puncica
Točno tole al bina sem jst gruntala ko sem brala tole temo, ja kater starš bo pa rekel da njegov otrok laufa po mizah in restavracijah, pa to skoraj povsod zasledim user posted image . Pa tako zelo "zanimivo" je bilo brati ne moj pa ne, ni šans, jst mu pa ne pustim,.... Če bi se pa slučajno našla katera da ima takšne otroke in jim to pusti, bi jo pa v trenutko 5 strani napadlo, da kako neodgovorna in otročja je user posted image Tako kot je bilo to pri Kerensi in njeni kuži ki pušča dreke povsod.

No še jst pripomnim, ne ne pustim jim letati po mizah, še na klubsko mizico pri mojih starših ki je trenutno za tamalega najbolj interesantna ne sme plezat, kaj da bi hodil po njej user posted image , da pa bi to delal v gostilni pa ni šans, itak pa gremo samo tja kjer imajo igrala in še to 1× na pol leta user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.8.2007 18:21:43   
Anuška79
Hoja po mizah našemu zaenkrat še ni niti na misel prišla, ker se to pač ne dela. Na kako klop je pa že zlezel, a mu vedno razloživa zakaj se to ne sme in je to to - bi pa on hodil po klopi, ker jo imamo doma in včasih pač zakoraka tudi po njej.

Imamo pa pri nas momente, ko se na kakih igralih preveč razigra in začne noret in takrat mi je tisočkrat žal, da smo prišli, saj priznam, da ga včasih le s težavo mirim. Nikoli pa ga ne pustim, da bi kar letal naokrog in delal galamo.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.8.2007 18:38:18   
CUKRČEK
Nekateri starši pustijo otrokom, d a delajo vse kar jim srce poželi. Potem pa bognedaj, da kdo kaj reče zarad tega....so potem vsi čudaki in nestrpni. Moj mož dela v trgovini s pohištvom in včasih pridejo starši z otroci, kateri potem skačejo po sedežnah in posteljah ki so raztavljene v salonu. PA starši nič ne rečejo ali naredijo. Jaz bi mojemu ušesa potrgala v takem primeru. ČE pa moj mož kot poslovodja kaj reče, je pa ogenj v strehi. Se starši takoj pritožijo vodilnimuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 16
21.8.2007 19:14:25   
puncica
Zdej me pa res zanima kje so ti starši, očitno na RR ne user posted image , tu smo vsi pridni 

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.8.2007 19:17:45   
Anonimen
Zdej me pa res zanima kje so ti starši, očitno na RR ne , tu smo vsi pridni

Pa itak, da ne. Tudi tistih, ki otroke vozijo neprivezane v avtu, ni tukaj user posted image

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
21.8.2007 19:38:09   
caillou
Ne, takih staršev ni na RR -ju user posted image .
Še dobro da so tudi  ljudje, ki se pri takih  lahko zadržijo. Jaz se ne bi mogla.

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.8.2007 19:47:56   
daddy
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR

Da hodijo po mizah, klopeh, stolih, da divjajo in kricijo.. ? Dalec od tega, da sem mnenja, da mora bit otrok v restavraciji kot kip, ampak vsaj motec do okolice naj ne bo.
LP, Ribica

Seveda ne, in tud mene razkuri, ko vidim kje kak tak prizor. Razvajenost, ki bo starše najbrž slej ko prej krepko udarila po buči.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.8.2007 20:01:30   
tinčica
jaz ga stalno privežem pa se sam med potjo odpne, enostavno ne mara bit pripet pa tuli in nori, lahko vstavljam avto na vsakih 100 muser posted image ne vem a ga nej z špago zvežem

Jah takle mamo za tale dnar....

(odgovor članu daddy)
Neposredna povezava do sporočila: 21
21.8.2007 20:20:12   
rija
Če sem jaz dobro prebrala, si je mamica dala dela s tem, da je mlajšega dobila z mize user posted image

Takega obnašanja v nobenem primeru ne odobravam, ga pa ne izključujem v primeru, da se mamica SAMA trudi z dvema razgrajačema.

Me več nič ne šokira in nad ničemer se več ne zgražam kot prej, ko sama nisem imela enega živega srebra doma.
Tako mi je tudi čisto jasno, da če bi sama imela dva taka kot je moj, bi se znalo zgoditi tudi to, da bi kateri zlezel na mizo......

V avtu pa ga vedno pripnemuser posted image  

...vox populi...

(odgovor članu tinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.8.2007 20:35:52   
viv_
Sej pomoje to noben ne pusti, sam včasih stvari mal uidejo iz rok. Sploh če maš dva za mirit...

Ribica, maš pa srečo, da ma tvoj fant tok pridnga otroka. Ne vem, zakaj moj mož ne more met tok pridnih otrok user posted image

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.8.2007 20:42:41   
Anonimen
Po mizah skakat ne, ji pa kaj drugega.

Če še toliko paziš, v restavraciji težko hkrati ješ in obvladuješ otroka, sploh če je to več kot eden, mama pa sama.

Mičica ima tudi eno čudno navado. Ko poje, gre na teren po restavraciji in najbolj fino ji je, da ljudem gleda v krožnike, kaj jedo. In preden jaz vstanem s stola (po možnosti s polnimi usti) imajo gostje že dovolj gradiva za opravljanje.

Jaz se potem sicer opravičujem, ljudje pravijo, kako je "sladka", mislim si pa verjetno svašta. A kaj čmo, tako nam je življenje z deco.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
22.8.2007 9:10:08   
tina104
Na mizo mu niti pod razno ne dovolim.

Se pa v restavraciji ponavadi precej razživi, še posebej, če sta zraven njegova bratranca. Potem so nekaj časa pridni pri mizi, potem pa tekajo po gostilni. V eni smo zadnjič bili, ko so skakali po stopnicah in se lovili. Potem smo naredili tako, da je eden od odraslih šel z njimi ven, da so bili zunaj, tam so bili veliko bolj pridni. Otrok pač ne moreš privezat za mizo, se mi tudi ne zdi naravno, da bi otrok star 3 leta ali manj sedel 1 uro ali več pri mizi.

Hoja po stolih ipd. - naš večkat vstane na stolu, če smo v kaki boljši restavraciji, mu ne dovolim hodit gor, če pa imajo kje lesene klopi, pa je že tudi hodil gor.

V avtu ga pa res vedno pripnem, ampak res ne gremo drugače nikamor! Ko ga peljem iz vrtca večkrat vidim nepripete otroke, ampak se mi zdi pogosteje v avtih, ko pridejo po njih dedki ali babice.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?