|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   No pa se moj avto...
22.6.2005 12:29:24   
dory
...enrat je ze ena ful cute napisala,da ce se ji splaca pelat avto k mehaniku,ce stoji v garazi:)-...sem se tko narezala...

No zdej sem pa jest na tem...glede na to,da sem v nosecnosti imela proti koncu grozne tezave,zaradi katerih bi oba kmal umrla,sem se odlocla,da hocm met tud jest crno na belem...in bom svoj avto jutr pelala k mehaniku...me je pa svinjsko strah,ker od poroda sem ne stima vec tko kot bi mogl...ampak morm narest vse,saj ma moj lupci samo mene...

lp od mal nervozne 8)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   No pa se moj avto...
22.6.2005 12:33:01   
ajat
haha

Moj avto pa še nikoli ni vidu mehanika.
Pamislim, da je tudi pri njemu skrajni čas ;)

Ne morem in ne morem zbrat dovolj poguma. Zbiram ga že natanko eno leto ;)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   No pa se moj avto...
22.6.2005 12:34:25   
dory
sej da naus mislila kdaj je moj avto prvic vidu mehanika...sam kaj cem letat ce ga nima kje pogledat in ce dela k urca :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   No pa se moj avto...
22.6.2005 12:34:59   
Anonimen
Jest sem bla tista, ki gre sam občasno na joy ride.

Ampak svoj garažiran avto sem vseen peljala na generalko. Pol pa še po rezervne dele (čakam na originale), pa bo čist prštiman čakal, na boljše dneve.

Evo, kok bojo mehankarji služili na nas ane?:)-:)-

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   No pa se moj avto...
22.6.2005 12:40:31   
ajat
ja sej mene je pa strah, da me kakšna nepričakovana nosečnost prej prehiti ;)

Moj malo tokira ;)
M ni že od 22 aprila, pa me je začelo resno skrbet, tako, da se že organiziram in iščem mehanike, ki baje ne sprejmajo novih klientov.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   No pa se moj avto...
22.6.2005 12:40:42   
Maxica
Teja, le pogumno. Saj so "mehaniki" čist cool ljudje;), itak pa hodimo k njim zaradi sebe, ne zaradi njih, a ne?!;)Pa srečno in fajn opravi!:sloncek:

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   No pa se moj avto...
22.6.2005 12:41:11   
dory
ajat a pa ti ves ker mesec je zdej...takoj po CB :)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   No pa se moj avto...
22.6.2005 12:43:57   
ajat
hahah
Teja, vem ja keteri mesec je, sem tudi test že kupila, pa je negativen.

Sej po pravici povedano me je strah, čeprav imam fanta že skoraj 6 let. PA vseeno zdaj ni še pravi čas, čeprav imam otroke FULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL rada.
Po drugi strani, pa se mi zdi nekako nemogoče.
Res pazimo ;)

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   No pa se moj avto...
22.6.2005 12:46:11   
Pikabu
Jaz imam pa tako fajn mehankarico, da komaj čakam, da grem lahko kaj k njej. Sem se tudi včeraj naročila.

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   No pa se moj avto...
22.6.2005 12:48:36   
Anonimen
Ti kar veselo do G. Saj ni noben bavbav. Raje prehitro kot prepozno. Sicer je pa tud CB. Če te skrbi.

(odgovor članu dory)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......