No pa se moj avto... (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

dory -> No pa se moj avto... (22.6.2005 12:29:24)

...enrat je ze ena ful cute napisala,da ce se ji splaca pelat avto k mehaniku,ce stoji v garazi:)-...sem se tko narezala...

No zdej sem pa jest na tem...glede na to,da sem v nosecnosti imela proti koncu grozne tezave,zaradi katerih bi oba kmal umrla,sem se odlocla,da hocm met tud jest crno na belem...in bom svoj avto jutr pelala k mehaniku...me je pa svinjsko strah,ker od poroda sem ne stima vec tko kot bi mogl...ampak morm narest vse,saj ma moj lupci samo mene...

lp od mal nervozne 8)

ajat -> No pa se moj avto... (22.6.2005 12:33:01)

haha

Moj avto pa še nikoli ni vidu mehanika.
Pamislim, da je tudi pri njemu skrajni čas ;)

Ne morem in ne morem zbrat dovolj poguma. Zbiram ga že natanko eno leto ;)

dory -> No pa se moj avto... (22.6.2005 12:34:25)

sej da naus mislila kdaj je moj avto prvic vidu mehanika...sam kaj cem letat ce ga nima kje pogledat in ce dela k urca :)

Anonimen -> No pa se moj avto... (22.6.2005 12:34:59)

Jest sem bla tista, ki gre sam občasno na joy ride.

Ampak svoj garažiran avto sem vseen peljala na generalko. Pol pa še po rezervne dele (čakam na originale), pa bo čist prštiman čakal, na boljše dneve.

Evo, kok bojo mehankarji služili na nas ane?:)-:)-

ajat -> No pa se moj avto... (22.6.2005 12:40:31)

ja sej mene je pa strah, da me kakšna nepričakovana nosečnost prej prehiti ;)

Moj malo tokira ;)
M ni že od 22 aprila, pa me je začelo resno skrbet, tako, da se že organiziram in iščem mehanike, ki baje ne sprejmajo novih klientov.

Maxica -> No pa se moj avto... (22.6.2005 12:40:42)

Teja, le pogumno. Saj so "mehaniki" čist cool ljudje;), itak pa hodimo k njim zaradi sebe, ne zaradi njih, a ne?!;)Pa srečno in fajn opravi!:sloncek:

dory -> No pa se moj avto... (22.6.2005 12:41:11)

ajat a pa ti ves ker mesec je zdej...takoj po CB :)

ajat -> No pa se moj avto... (22.6.2005 12:43:57)

hahah
Teja, vem ja keteri mesec je, sem tudi test že kupila, pa je negativen.

Sej po pravici povedano me je strah, čeprav imam fanta že skoraj 6 let. PA vseeno zdaj ni še pravi čas, čeprav imam otroke FULLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL rada.
Po drugi strani, pa se mi zdi nekako nemogoče.
Res pazimo ;)

Pikabu -> No pa se moj avto... (22.6.2005 12:46:11)

Jaz imam pa tako fajn mehankarico, da komaj čakam, da grem lahko kaj k njej. Sem se tudi včeraj naročila.

Anonimen -> No pa se moj avto... (22.6.2005 12:48:36)

Ti kar veselo do G. Saj ni noben bavbav. Raje prehitro kot prepozno. Sicer je pa tud CB. Če te skrbi.

Stran: [1]