|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   No avgust, .....
13.8.2005 16:58:31   
hugolina
Kje se danes skrivate punce??!!??:zmeden2::zmeden2:

Pa ja niste šle že vse rodit??? No sej vreme je res lepo po dolgem času, ampak nekam sumljivo tiho ste danes.
Jaz sem danes tudi kar precej nabita z energijo, celo tolko da sem se spravila skrinjo pucat 8) Saj mi je zdej kar mal žal, ampak je še en veeelik opravek pri kraju :bravo::bravo: Itak pa ne vem kaj bi sama s sabo, saj sem že od zjutraj sama, ker je šel :love: v gobe, pol se pa zavleče ne.... Ma, sej se mora mal spihat, pomoje me je že sit cele dneve gledat, sploh zdej na koncu k sem res tečka :zmeden:
Jezi me edino to, da nima tel. dosegljivega, kaj pa če kaj pride?:( (sem optimist ane?)

Kako ste pa ve, pa vaši dragi :duda:?
Mal se oglaste, ker tale tišina mi ne diši no....

Neposredna povezava do sporočila: 1
   No avgust, .....
13.8.2005 17:06:29   
mamči
Hugolina, kdaj imaš rok ? Jaz sem ga imela včeraj, sem bila na ctg, ki mi je risal veeelike popadke, pa en prst sem odprta. Meni je tak hecno, da hodim po svetu en prst odprta ha, ha ,ha

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   No avgust, .....
13.8.2005 17:08:54   
hugolina
:)-:)-:)- Tudi jaz hodim en prst odprta že kakšen mesec :)-:)-, pa nič efekta.
Oh, rok sem imela 22.8. , pa so ga popravili na 15.8., tko da lahko samo čakamo.....
Kako pa da te niso obdržali, če ti je risal popadke, pa še rok si imela?

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   No avgust, .....
13.8.2005 17:14:53   
mamči
Menda je mislil gin. da bo še dolgo trajalo, ker imam na izvidu napisano 1.nos, v resnici je 3.Sem pa vidla komaj na poti domov, da so se zmotli. Sem se jaz tud vprašala, če bi drugače odreagiral, če bi vedel da nism prvič :nosecka:
Skratka, včeraj me je doma še fajn metalo od pop., danes pa je mirno, kot ocean.
Kje boš ti rodila?

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   No avgust, .....
13.8.2005 17:23:18   
hugolina
Oh, ti si pa pol že pravi strokovnjak v porodih, že 3.?? :bravo::bravo:

Ja to je pa res čudno, da je lahko kaj takega spregledal. Kaj pa če bo šlo po hitrem postopku???

Jaz sem se odločila za Jesenice, čeprav sem najprej oklevala med Jes. in Kranjem. Ampak je kar O.K. tako - se mi zdi. Do sedaj sem slišala same pohvale. Pa ti?

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   No avgust, .....
13.8.2005 17:29:50   
mamči
Ne rodila bom zdaj drugič, enkrat je bil splav:((.
Mislim, da je administratorka pri pisanju naredila napako- no pa vprašal me itak ni nihče... Jaz pa grem rodit v MB, sem tudi prvič.
A zate ni bolša izbra Kranj? Ali pa se men samo zdi, da sem o Kr. por. dost lepega slišala?

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   No avgust, .....
13.8.2005 17:38:57   
hugolina
Ups, sorry nisem vedela :ups:

Veš kako, glede porodnišnic in osebja slišiš marsikaj, ampak dokler nimaš sam izkušenj, ne moreš ne hvalit ne obsojat ane? Vsaj tako je moje mnenje. Bomo videli. Tukaj je tudi možnost EA in to 24-ur, tko da me je tudi to delno potegnilo na to stran.

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   No avgust, .....
13.8.2005 17:52:33   
mamči
Nič hudega...Veš imeti moraš srečo samo to je to, pa prijazen moraš bit in sodelovat- pol pa bo moglo špilat. Si se že fiksno odločila za EA ? Moja mami jo je imela pri meni- se pravi pred 28leti, pa mi jo ful non-stop priporoča. Jaz bi jo tud imela, ampak samo pod pogojem, da bi mi jo res tud naredili in bi bla samo v to prepričana 100%. Ampak v MB, če ne rodiš dopoldan imaš bolj slabe možnosti, ker mislim da samo 2 anestezista delata.:zmeden:

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   No avgust, .....
13.8.2005 18:13:09   
hugolina
KAAAAJJJJ? Že takrat so prakticirali EA? Uf madonca, to pa prvič slišim.
Ja v bistvu sem skor 99%, edino če bi res šlo vse brzinsko hitro (kar dvomim). Imam cel kup kolegic k so rodile z EA in mi jo priporočajo, pa tudi veliko sem prebrala, pa tuki na forumu tudi večina hvali, tko da....
Ja na Jesenicah pravijo da je non-stop na voljo. Mora biti pa zoprno, če nisi siguren v to ali bo anestezist na voljo ali ne. V tem primeru je pol skori bolje da ne računaš na to, če ne si razočaran :zmeden:

Ampak resnično me zanima kje so vse avgustovke :zmeden2::zmeden2: Očitno so upoštevale teo in se rožiča najedle :)-:zmeden: porodnišnice imajo pa cel kup dela.

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   No avgust, .....
13.8.2005 18:23:20   
mamči
Moja mami je rodila mene v Nemčiji, pa je rekla da jo je to rešilo, ker je bla fuul drobičkena , pa odsvetovali so ji 2. porod, stara je bila 32let, pa je imela skoz težave- hormonske itd. prvič je rodila pri 25. Jaz sem bila pa skor 4kilska.
Njej so čist izi ponudili EA, med samim porodom in je bilo 1A. Ko sem bila pred 1. por. so mi tud vsi govorili naj se zmenim, ampak sem taki človek, da če bi bila prepričana da bo EA, pa pol anestezista ne bi bilo, bi mi ful trda predla.
Glede pospešitve poroda sem sprobala že skoraj vse- razen rožičev :zmeden:. Pa menda ni kaj na tem...
:zmeden2:

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   No avgust, .....
13.8.2005 18:58:33   
miševi
Jaz sem še vedno doma:)-:)-:)-.
Danes bila na ctg - odprta 2 prsta, vendar je še maternični vrat dolg, tako da še ni nič. Naslednji pregled v torek:zmeden2:.
sem pa jutri vso žlahto povabila na Nikin 3. rojstni dan. Bom videla, če ga bom jaz tudi doživela še v 1 kosu:)-;).

LP:rozica:

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   No avgust, .....
13.8.2005 19:34:58   
mamči
Če neboš danes pekla rožičeve potice in jo že malo popapcala...;) pol maš šanse za jutri;).
Pa eno sladko :torta: za tvojo princeso.Pa zate eno :rozica:

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   No avgust, .....
13.8.2005 21:01:06   
tea01
Ojla tetke. Imam obiske in sem čist ven padla. Torej, da vas potolažim:JAZ TUD HODIM PO SVET 1 PRST ODPRTA!!!!!!!! Šiiiiiiit! In kaj zdaj????? Čakam, čeprav me je včeraj zvečer konkretno metalo, danes pa začuda nič, zatišje ali pa ker sem tok velik hodila nisem nič čutila. No v glavnem pregled imam na dan roka.

Pa kaj je to z nami avgustovkami, da hodimo 1 prst odprte po svet?????????????? A vsi čakajo polno luno???????????????

Pozdravček vsem avgustovkam

TeA01

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   No avgust, .....
13.8.2005 21:51:44   
miševi
Tea, jaz močno upam, da ne bom dočakala polne lune. Sicer je danes krajec, pa name očitno nič ne vpliva:zmeden2: (razen, da sem na cajte malo tečka).

Pekla nisem nič, tako da rožičeva potica lepo odpade :)-. Bomo lepo na mesku in raznih solatkah, :torta: bo pa na žalost letos z moje strani samo kupljena, pa babi bo eno spekla. Zdej, če sem že glih čez rok, je pa vseeno, če jutri še doma ostanem (vsaj do večera). Bo pa zanimivo, če rodim 16., saj ima takrat Nika uradno rojstni dan. Mi bosta otroka potem celo življenje očitala, da morta skupaj praznovat in da sem prava gorenjka, ker še pri tem šparam:)-. Če bi planirali, se sigurno ne bi takole izšlo, kot se sedaj izteka.

Zame je tale odprtost za 2 prsta višek napredka, saj sem šla prvič v porodno po dnevu in pol popadkov odprta samo za 1 dober prst. Tko da zdej že vodim;). Bom še naprej pila malinov čaj...

Kje pa so ostale. Ali jih je današnji sonček že v posteljo položil ali pa krajec poslal v porodnišnico.:zmeden2:

V glavnem... grem še meso v paco dat, potem pa spančkat. Lahko noč vsem skupaj:rozica::rozica::rozica:.

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   No avgust, .....
13.8.2005 22:01:32   
Kety
Dober vecer!!:)

Sva se ravno vrnila iz druzinske vecerje, tako, da si bom zdele priborila eno masazo pri :love: pol pa spat. Sem fuuuuul utrujena in trebuscek mi na vsake kvatre otrdi, pa v krizu me spika, ampak pri nas se cist "dihtamo". Vse zaprto, neki pa pise da je mehko samo ne znam prebrat (parcija ali neki podobnega :zmeden:). A to tud kej pomeni? No, pa izcedek se mi je kar neki povecal. Mogoce bomo pa tudi me kej prej. Ampak trebuscek je se vedno kar visoko, tko da ne vem....me je malo strah, ampak komaj cakam, da bom v rokah drzala to naso malo strucko!!! Pa mojga :love: tud ze cist razganja in komaj caka, da ga bo crkljal!

No, lahko nocko punce!

LP Kety

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   No avgust, .....
13.8.2005 22:10:26   
Seven*
Cer. Kety. Pise PORCIJA. Ce je zmehcana bos kmalu rodila. Porcija je drugi izraz za maternicni vrat. Jaz sem nazadnje imela porcijo ohranjeno.. Grrr. Haha.

Tudi jaz sem odprta en prst. Trebuh imam ogromen. Danes ni bilo nobenih popadkov. Hja.. Aja, pa prav grdo zatekam. :( :(

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   No avgust, .....
13.8.2005 23:00:13   
andrejalj
kako zgleda biti odprt en prst? :zmeden:
Po dolgem al počez? :)- :)- :)-

Men je G rekla, da sem čist pripravljena, da mam zmehčan in skrajšan mat.vrat...da je vse tako kot mora bit (trebuh se mi zdi da mam visoko ampak dete je čist v medenični vstavi že nekaj tednov...očitno tako nosim)....samo še popadki manjkajo.....:bravo:
To pa očitno ne bo kaj kmalu, ker je moja mami rodila tri :duda: pa vse tri na umetne popadke kar nekaj čez rok in kaj naj jaz pričakujem????:(

No, Avguštine.....uživajte zadnje dni še v enem kosu....
Me glih zdele :duda: tišči...mau popadka bo tole...

čao

(odgovor članu hugolina)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?