miševi -> No avgust, ..... (13.8.2005 21:51:44)
|
Tea, jaz močno upam, da ne bom dočakala polne lune. Sicer je danes krajec, pa name očitno nič ne vpliva:zmeden2: (razen, da sem na cajte malo tečka). Pekla nisem nič, tako da rožičeva potica lepo odpade :)-. Bomo lepo na mesku in raznih solatkah, :torta: bo pa na žalost letos z moje strani samo kupljena, pa babi bo eno spekla. Zdej, če sem že glih čez rok, je pa vseeno, če jutri še doma ostanem (vsaj do večera). Bo pa zanimivo, če rodim 16., saj ima takrat Nika uradno rojstni dan. Mi bosta otroka potem celo življenje očitala, da morta skupaj praznovat in da sem prava gorenjka, ker še pri tem šparam:)-. Če bi planirali, se sigurno ne bi takole izšlo, kot se sedaj izteka. Zame je tale odprtost za 2 prsta višek napredka, saj sem šla prvič v porodno po dnevu in pol popadkov odprta samo za 1 dober prst. Tko da zdej že vodim;). Bom še naprej pila malinov čaj... Kje pa so ostale. Ali jih je današnji sonček že v posteljo položil ali pa krajec poslal v porodnišnico.:zmeden2: V glavnem... grem še meso v paco dat, potem pa spančkat. Lahko noč vsem skupaj:rozica::rozica::rozica:.
|
|
|
|