|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočemo mleka
13.12.2006 19:32:20   
suzi
Naš mali bo jutri dopolnil 4,5 mesecev in že tri dni noče mleka. Dojila se nisva sem si črpala mleko, tako da je pil moje mleko, le kdaj pa kdaj (običajno proti večeru kak dan) ko sem imela malo manj mleka sem mu morala dodati adaptirano mleko. Zdaj pa kar naenkrat kriči ko mu dam stekleničko. Lačen tako da je groza, mleka noče, spije dva tri požirke, se začne davit, zvijat, kričat, krilit z rokami in me odrivat. Naj povem še to da ima blizu 8 kg. Po treh dneh matranja sem danes kupila bananino in jabolčno kašico in mu dala po žlički. Je tako popadel hrano in zadovoljno mlaskal da je pojedu skoraj celo 100g kašico. Ne vem če sem tako naredila prav ampak meni se je lačen ful smilil in nisem več vedela kako ga naj nahranim. Večerni in jutranji obrok ob 5h zjutraj je pa še normalno pojedel mleko. A je imela še kakšna od vas podobne težave. Žlička mu ne dela nobenih problemov, upam samo da nisem prezgodaj začela s sadjem, da bi morala mogoče začeti z kosmiči-kašicami, ampak Martin je bil tako lačen da sem kar sadno kašo zagrabila. Upam da bo še vsaj kak obrok imel mleko. Pri pediatru še nisva bila , greva jutri pa bom še njo vprašala kaj naredit če noče mleka. Malo me je že skrbelo, ker tudi planičke niso bile tako polulane kot običajno prej, ko sem jih menjavala na 1h in pol. Kakšne so pa kaj vaše izkušnje z GH in zavračanjem mleka.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nočemo mleka
13.12.2006 19:53:14   
triša
Če hoče kašo mu daj pa kašo.Otrok ti sam pokaže kaj želi. Ne lula pa toliko zato  ker ima premalo tekočine,zato mu daj kaj za pit, kakšen čaj na žličko, če zavrača flašo.

(odgovor članu suzi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2006 10:59:35   
Baucka
Me je kar groza ker ti to pišem. Sem namreč proti kakršnem koli dajanju alkohola otroku, kot naprimer mazanje dlesni z vinom itd. Sama dojim in ne pijem alkoholnih pijač, ker prehaja v mleko.

Znanka je imela isti problem. Mala ji je pri treh mesecih začela zavračati mleko. Starejša gosta ji je svetovala naj ji da dve žlički rdečega vina, da se želodec razbremeni mlečne kisline. In je delovalo, začela je spet mleko pit.

Če boš to poskusila ali ne je tvoja stvar. Me pa zanima kaj naredi večjo škodo otroku, malo vina ali pa protibolečinski sirupi in podobno, ali v tvojem primeru, da ne pije več mleka.

(odgovor članu suzi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2006 12:35:40   
janca
Pri nas je bilo podobno samo, da je pojedel premalo in je bil zato siten. Jedel je šestkrat na dan. Recimo pojedel je 60ml mleka potem je jokal vendar mleka ni hotel. Dala sem mu čaj in ga je popil še 70 ml. To se pravi, da je bil lačen in je popil toliko, da je napolnil želodček in potem je bilo tri ure mir. Potem pa spet od začetka. Glede na to, da imam že dva velika otroka, sem tako kot pri njiju začela z gosto hrano in to mlečne kaše zvečer. Naj ti povem, da je biluser posted image  star tri mesece in pol. En teden je bilo dober ampak samo ponoči, zato sem začela z gosto hrano dopoldne. Zdaj je star štiri mesece in dva tedna in ima dva gosta obroka in zvečer mlečno kašo. Mali je priden in je tudi že pridobil na teži tako, da sedaj tehta 6590g. Tehtala sem ga včeraj, ko sem imela cepljenje. Tudi pediatrinji sem povedala kako in kaj. In ni imela nič proti. Tako, da si lahko brez skrbi. Naj ti povem še to, da sem pri "tavelkmu" fantu, ki je star osemnajst, začela z gosto hrano pri dveh mesecih. Pač je bilo takrat tak trend. To sem povedala tudi pediatrinji in mi je rekla, da imam prou in naj delam po lastni presoji. Tako da veselo na delo in veselo papcajte sadje in zelenjavo.

(odgovor članu suzi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.12.2006 17:39:23   
domci
Če mu paše mu kar devej trdo hrano bodi vesela naš se nad vsem zmrduje

(odgovor članu janca)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.