suzi -> Nočemo mleka (13.12.2006 19:32:20)
|
Naš mali bo jutri dopolnil 4,5 mesecev in že tri dni noče mleka. Dojila se nisva sem si črpala mleko, tako da je pil moje mleko, le kdaj pa kdaj (običajno proti večeru kak dan) ko sem imela malo manj mleka sem mu morala dodati adaptirano mleko. Zdaj pa kar naenkrat kriči ko mu dam stekleničko. Lačen tako da je groza, mleka noče, spije dva tri požirke, se začne davit, zvijat, kričat, krilit z rokami in me odrivat. Naj povem še to da ima blizu 8 kg. Po treh dneh matranja sem danes kupila bananino in jabolčno kašico in mu dala po žlički. Je tako popadel hrano in zadovoljno mlaskal da je pojedu skoraj celo 100g kašico. Ne vem če sem tako naredila prav ampak meni se je lačen ful smilil in nisem več vedela kako ga naj nahranim. Večerni in jutranji obrok ob 5h zjutraj je pa še normalno pojedel mleko. A je imela še kakšna od vas podobne težave. Žlička mu ne dela nobenih problemov, upam samo da nisem prezgodaj začela s sadjem, da bi morala mogoče začeti z kosmiči-kašicami, ampak Martin je bil tako lačen da sem kar sadno kašo zagrabila. Upam da bo še vsaj kak obrok imel mleko. Pri pediatru še nisva bila , greva jutri pa bom še njo vprašala kaj naredit če noče mleka. Malo me je že skrbelo, ker tudi planičke niso bile tako polulane kot običajno prej, ko sem jih menjavala na 1h in pol. Kakšne so pa kaj vaše izkušnje z GH in zavračanjem mleka.
|
|
|
|