|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Noče k meni
22.9.2009 15:20:49   
mkbk
Živjo!

Ful sem žalostna, tako da moram kar vprašati vas, ki ste tukaj, če se je že kateri to zgodilo. Namreč, moj mali (star je 13 mesecev) že dva dni noče k meni v naročje ampak je okej samo če ga očka carta ali pa nosi. Ful mi je čudno, ker prej ni nikoli bilo take reakcije, sploh ker sem jaz še ves dan z njim ker imam še porodniško. Običajno je, da otročki nočejo stran od mamic, naš je pa včeraj dvakrat začel jokati, ko mi ga je mož hotel dati v naročje. Čeprav je bil potem čisto normalen,ko sva bila samaSem bila včeraj cel dan čisto fertig, danes pa isto je pri meni tulil kot zverina, pri očitu pa lepo tiho. valda me je najprej prešinilo kaj delam narobe. se mi zdi, da se ful ukvarjam z njijm ko sva sama, vsaj trudim se, normalno da sem kdaj naveličana, ampak predvsem neprespana ko ponoči še vsaj 6x vstajamo. Sicer je mož ful angažiran očka in vse, samo meni je bilo tako hudo, ko me je mali zavrnil, mislim saj ne ve kaj dela, vendar pa dobro ve kaj hoče in česa ne, očitno jaz nekaj delam narobe user posted image . Sem mislila, da se to dagaja ko so starejši...res je da mu trenutno rastejo štirkice, ampak tu ne vem če je kaka povezava... Naj omenim še, da se ful bolj joka, ko gre oči iz sobe kot pa ko grem jaz -šmrk, šmrk
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Noče k meni
22.9.2009 15:23:11   
uškinamama
user posted image  nič posebnega, prva tata faza vas je doletela. Kar spočij si, kmalu mine user posted image  in boš spet alfa in omega. Sem pa tudi jaz tulila, ko je mali prvič izustil "ne ti, tatek"

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.9.2009 15:25:15   
Raho
Vsaka ati faza je dobrodošlauser posted image user posted image user posted image .
Prva in pri prvem otroku je malo boleča, vse naslednje pa so fantastične. Pri drugemati fazo celo spodbujaš, da čim prej prideuser posted image

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.9.2009 15:30:29   
blaža
nič takega se mi ne zdi. jaz sem vesela, ko se končno še malo na tatije obesijo, ki če ne je vse: mama bo to, mama bo ono, mama,... Si vsaj malo oddahneš. user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.9.2009 15:30:39   
pety78
IZVIRNO SPOROČILO: Raho

Vsaka ati faza je dobrodošlauser posted image user posted image user posted image .
Prva in pri prvem otroku je malo boleča, vse naslednje pa so fantastične. Pri drugemati fazo celo spodbujaš, da čim prej prideuser posted image

Točno tako. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.9.2009 15:40:54   
Naja31

Se strinjam.
Uživaj dokler traja.

(odgovor članu Raho)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.9.2009 16:11:56   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Naja31

Se strinjam.
Uživaj dokler traja.

jap user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.9.2009 16:56:43   
ksenija12
Ja...pri nas je tudi oči 'formula ena'..že od nekdaj...ampak jaz sem vesela, da je tako..ker je potem oči tako ponosen na to, da ga tamala dva dobesedno obožujeta:)

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.9.2009 19:22:18   
gita10
Pri nas je ati bolj malo doma, ko pa je- je pa vedno na prvem mestu. On mora skuhat, on ga mora oblečit, on se mora igrat z njim on se mora učit z njim- meni je pa takrat prav fajn in uživam. Je res, da je na začetku malo boli ampak kot pravijo druge paše.

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.9.2009 20:38:22   
Aja1
Ja, kot so ostale napisale...to je samo obdobje. Meni je šlo tudi na jok (lažem...doma sem jokala), ko sem jo prišla v vrtec iskat in takoj ko me je vidla, je začela jokat in klicat očija. Ni hotela k meni user posted image . Mi je bilo takoooo hudo. To obdobje je trajalo cca en mesec, mogoče dva.

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 10
23.9.2009 9:09:47   
kristinaj
srečke.... mi te faze ne poznamo... naš tatko gre v pon in pride v pet tako da poznamo samo mama fazo :=))

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Aja1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
23.9.2009 9:25:01   
Anonimen
mi mamo tud samo mami fazo že 8 let pa pol skoraj. pa je ati vsak vecer doma....
jao kaj bi dala za eno ornk tati fazoooo!user posted image

(odgovor članu kristinaj)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.9.2009 9:30:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

user posted image  nič posebnega, prva tata faza vas je doletela. Kar spočij si, kmalu mine user posted image  in boš spet alfa in omega. Sem pa tudi jaz tulila, ko je mali prvič izustil "ne ti, tatek"

jaz sem pa komaj čakala tati fazo user posted image  ma ne, lažem. jaz sem že v porodnišnici rekla: tati bo previl user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 13
23.9.2009 9:32:18   
soncek3
Ja, tudi mi smo imeli tako fazo, ko ni hotela k meni. Blo je proti koncu porodniške, se mi je zdelo da me je že naveličanauser posted image , ko smo bile skoz skupaj. Zdaj smo pa dva tedna v  vrtcu in je potem cel popoldan samo na meni, niti k atiju noče, noče na tla...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.9.2009 9:39:01   
uškinamama
IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

jaz sem pa komaj čakala tati fazo user posted image  ma ne, lažem. jaz sem že v porodnišnici rekla: tati bo previl user posted image

sram te bodi  user posted image

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.9.2009 9:39:58   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: natasa77

sram te bodi  user posted image

itak nisem pRRava (Cankarjanska) mama user posted image

< Sporočilo je popravil natasa77 -- 23.9.2009 9:41:13 >

Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
23.9.2009 10:03:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
23.9.2009 12:51:11   
Nina00
Ja, kot so ti že napisale prva tati faza.

Pa še, če si ti ves dan z njim doma in si mu samoumevna. Očka pa mora izkoristit takrat, ko je doma. user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 18
23.9.2009 17:11:06   
nananaja
men je starejša (takrat 19m) to nardila, ko sva pršle z mlajšo staro 2m po petih dneh iz bolnice. skrbelo jo je samo za Hano, mami pa je zamerla, ker je šla pa jo tok dolg ni blo nazaj. je nam pa v tem primeru zelo prav prišlo, da je vajena biti v varstvu pri praktično vsakomur, ki ga pozna.

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 19
23.9.2009 17:17:55   
bačko
Mkbk naj ti povem da je moja 2 leti stara hčerka kar naprej pri očiju in vem kako se počutiš.Ko zjutraj vstaneva (sem na porodniški) in jo hočem obleči pa moža ni doma ona meni reče da bo očo.Vse bo oči jaz pa nič.
Nič ne delaš narobe in vedi da si dobra mama.Vem da te boli pri srcu samo vedi da jo to neko obdobje ki ga pač morajo dati skozi.Jaz pri sebi upam da bo kaj kmalu mimo.Pri nas je še to problem ker imamo še 3 mesece staro punčko in ko jo mož prime v naročje rata starejša ljubosumna in začne težiti da gre k očiju.K meni pa noče.Jo bo že minilo.

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 20
23.9.2009 21:59:31   
nananaja
Haha, to ljubosumje na atija se je pa pr nas tud pojavljalo, sicer ni bila toliko občutljiva na mlajšo sestrico kot name! Bognedaj, da sem se naslonila na moža, če se je ona pestovala pri tretji osebi, je takoj pritekla in me odrinila. To je bil tudi svoje vrste šok.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.9.2009 12:09:18   
Sofi
Tudi pri nas je ati zakon, zdaj je že tudi meni v redu, od začetka je bil pa velik šok zame.

Domišljija je začetek ustvarjanja.
Domišljaš si, kar si želiš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.
(G.B. Shaw)

(odgovor članu nananaja)
Neposredna povezava do sporočila: 22
24.9.2009 12:17:22   
kasso
Ne boj se, kmalu bo spet mama faza. Tudi otroci rabijo kdaj kako spremembo ;)

(odgovor članu Sofi)
Neposredna povezava do sporočila: 23
27.9.2009 22:12:09   
stuhica
pr nas je tud pr inašem triletniku mama faza atijeve sploh šenismo uspel dočakat.. zdej sem še v 8 mescu nosečnosti pa je začel v vrtec hodt in ne pusti da ib ga tati peljal ampak ga morem jaz... user posted image user posted image  oh kriza k se itak komi premikam že in sem vsa okorna ... ker če ga on pelje je cel halo v bloku... to je cel kup dretja da ga že zarad ljubega miru skor rajš sama peljem samo ne vem kako bo ko bom šla rodit.. nej se kr pošimata... sploh nočem vedet...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 24
28.9.2009 13:16:59   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: stuhica

pr nas je tud pr inašem triletniku mama faza atijeve sploh šenismo uspel dočakat.. zdej sem še v 8 mescu nosečnosti pa je začel v vrtec hodt in ne pusti da ib ga tati peljal ampak ga morem jaz... user posted image user posted image  oh kriza k se itak komi premikam že in sem vsa okorna ... ker če ga on pelje je cel halo v bloku... to je cel kup dretja da ga že zarad ljubega miru skor rajš sama peljem samo ne vem kako bo ko bom šla rodit.. nej se kr pošimata... sploh nočem vedet...

nočem pametovat, ampak a nisi ti starš in ti poveš otroku kaj je prav user posted image , ti si tista, ki postavljaš pravila in meje in ne on....seveda na lep način s potrpežljivostjo in razumevanjem.
Triletnik že marsikaj razume, tudi to, kako sebi v prid starše okol obračatuser posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.