|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nočno prebujanje
4.4.2005 22:10:45   
tajara
Moj mali problemček je v tem, da se Maj ponoči pogosto zbuja, tudi po dvajsatkrat na noč. Jeva že dolgo ne več. Zbudi se zaradi dudke in vode. Sem že probala ukinit vodo, vendar ko je začel jokati se mi je zasmilil in sem mu jo dala. Moram reči, da tudi spi zelo nemerno, veliko se premetava. Probala sem že vse. Zvečer imamo ritual, umivanje, hranjenje, masiranje, petje in spanje (zaspi sam v svoji posteljici). Za cortat ima svojega kužita. Probala sem tudi z svojim oblačilom.
Tudi čez dan, če sam spi po kosilu, spi le eno urco, če pa sem zraven jaz pa dve urci. Včasih se zbudi in ko me zagleda zaspi nazaj.
Če ma katira kak dober nasvet bi bila zelo hvaležna.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nočno prebujanje
5.4.2005 3:16:59   
kimberly
Ali si prepričana, da se zbuja samo zaradi dude in vode.Kaj pa če je lačen?Ali ga še dojiš?Jaz imam staro hči 3 masece in jo polno dojim, dojiva se vsake 3-4 ure tako , da tudi mi ne spimo cele noči.Vidiš, da ti kaj dosti ne morem pomagati ,mogoče ti je pa malo v tolažbo.

(odgovor članu tajara)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nočno prebujanje
5.4.2005 8:10:07   
BARBARA R.
Otrok je očitno zelo navezan nate.
Morda pa mu kuža-ninica ujide in ga ne najde?! Nabavi več takšnih kužkov.
Kaj mu ne moreš položiti stekleničko v posteljico, da si sam postreže ko je žejen?

Mi smo imeli zelo malo težav s spanjem, tako da ti težko svetujem. Zaspi pa samo z ninico, vedno samo v svoji posteljici, včasih se zbudi zaradi žeje tako da mora vedno imeti na raspolago pijačo, moja bljižina jo moti pri spanju,.........tako, da ti kaj dosti ne znam svetovati.

:muca:

(odgovor članu tajara)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nočno prebujanje
5.4.2005 8:17:52   
HuAnita
Mi smo bili že navajeni spati vso noč (no, dvakrat po vsaj 5 ur, z 1x dojenjem vmes), pred nekaj tedni pa veselica: zbujanje na 2-3 ure. Zdaj prvi del noči (ki ni tkao problematičen) spi sama, potem pa jo vzamem v veliko posteljo - zdaj spimo veliko bolje, spet je začela spati v kosih po 5 ur!:bravo: :bravo: :bravo:
Pri nas moje oblačilo kar vžge, ampak mora imeti res močan vonj po meni;), zato ji dam ponavadi majico, ki jo imam zvečer, ko jo kopam in se ful spotim...
Glede dudice pa ... nimam predloga, razen da ji na obeh straneh naštimam pleničko, pa jo kdaj pa kjda prestrežeta, velikokrat pa tudi ne...:zmeden2:

(odgovor članu tajara)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nočno prebujanje
5.4.2005 8:22:56   
Ro-La
Kaj bi dali, da bi prespali pol noči:(

(odgovor članu tajara)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nočno prebujanje
5.4.2005 9:16:20   
kofetek2010
otroka na počitnice?:)-

(odgovor članu tajara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nočno prebujanje
5.4.2005 9:24:23   
puncica
Kaj pa če bi njegovo postlco premaknal mogoče pa mu položaj ne paše, al pa ga dal drugam spat. Mogoče je zarad tega tako nemiren.

(odgovor članu tajara)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nočno prebujanje
5.4.2005 22:23:41   
Gina
O, tajara, to je pa tako, kot bi jaz pisala nekaj let nazaj. Naša deklica se je zbujala od 20-30x na noč in probala sem menda vse. Noben nasvet ni bil ok. On je hotela piti ali pa dudo. Potem ko sem 3 leta hodila po svetu kot zombi, pa ko sem od neprespanosti bila že totalno nervozna, se mi je čisto odpeljalo in nekega dne sem rekla: zdaj pa jaz ali ona in ona danes ne bo zmagala in pika. Ali se jaz njej kaj smilim, ko me zbuja? Ne. Lačna ni, žejna v bistvu tudi ne more biti 20x na noč, brez dude tudi ne bo umrla, zraven nje sem, torej...akcija. In ji nisem dala nič dude, nič vode...bila pa sem ves čas zraven. In je tulila menda uro in tričetrt, ne spomnim se točno, ampak bilo je zelooooo dolgo, vsaj zdelo se mi je. Potem je tulila še parkrat po 15 minut. Naslednjo noč je jokala samo še 15 minut. Od takrat naprej se ni nikoli več zbujala!!!!

Kako sem bila jaz neumna prej. Mar bi to naredila že pri njenih 6. mesecih, pa se mi je bogi otrok (ki me je le izsiljeval s svojimi navadami) smilil!

Ko ti bo dovolj hudo, boš to naredila. Samo brez pomena ti je to naredit, če se boš vmes premislila. Tako ga samo navajaš na to, da se s trmo vse doseže. Naslednjič bo tulil še dalj časa. Če se boš odločila moraš vztrajat. Nič drugega ne pomaga. Preverjeno. Samo mora ti biti dovolj hudo, prej ne probaj, ker boš popustila. Nehal bo, ko se boš ti odločila, da tega več ne prenašaš in pika.

(odgovor članu tajara)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?