Gina -> Nočno prebujanje (5.4.2005 22:23:41)
|
O, tajara, to je pa tako, kot bi jaz pisala nekaj let nazaj. Naša deklica se je zbujala od 20-30x na noč in probala sem menda vse. Noben nasvet ni bil ok. On je hotela piti ali pa dudo. Potem ko sem 3 leta hodila po svetu kot zombi, pa ko sem od neprespanosti bila že totalno nervozna, se mi je čisto odpeljalo in nekega dne sem rekla: zdaj pa jaz ali ona in ona danes ne bo zmagala in pika. Ali se jaz njej kaj smilim, ko me zbuja? Ne. Lačna ni, žejna v bistvu tudi ne more biti 20x na noč, brez dude tudi ne bo umrla, zraven nje sem, torej...akcija. In ji nisem dala nič dude, nič vode...bila pa sem ves čas zraven. In je tulila menda uro in tričetrt, ne spomnim se točno, ampak bilo je zelooooo dolgo, vsaj zdelo se mi je. Potem je tulila še parkrat po 15 minut. Naslednjo noč je jokala samo še 15 minut. Od takrat naprej se ni nikoli več zbujala!!!! Kako sem bila jaz neumna prej. Mar bi to naredila že pri njenih 6. mesecih, pa se mi je bogi otrok (ki me je le izsiljeval s svojimi navadami) smilil! Ko ti bo dovolj hudo, boš to naredila. Samo brez pomena ti je to naredit, če se boš vmes premislila. Tako ga samo navajaš na to, da se s trmo vse doseže. Naslednjič bo tulil še dalj časa. Če se boš odločila moraš vztrajat. Nič drugega ne pomaga. Preverjeno. Samo mora ti biti dovolj hudo, prej ne probaj, ker boš popustila. Nehal bo, ko se boš ti odločila, da tega več ne prenašaš in pika.
|
|
|
|