|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Njoki
15.11.2006 9:32:09   
Tipi
Mi lahko prosim, katera napiše recept za njoke v smetanovi omaki.

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Njoki
15.11.2006 10:18:04   
pipi
Ojla,

jaz jih naredim tako: skuham njoke, odlijem vodo, pristavim nazaj na majhen ogenj, dodam smetano sladko ali kislo, lahko oboje, nariban sir ali zdenka sir en ali dva trikotnika, sol, poper, ko je sir stopljen na krožnik in to je to. Lahko dodaš še popečeno pancetko pa kakšne dodatke, odvisno od domišljije in okusa.

Čao.

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Njoki
15.11.2006 10:20:33   
facka
http://www.drustvo-gurman.si
http://www.kulinarika.net

pa si malo poglej in z iskalcem poišči, boš našla full receptov še drugih

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Njoki
15.11.2006 10:21:20   
Anonimen
500 g njokov,200g sladke smetane,200 g gorgonzole,20 g masla,1 majhna čebula
Priprava;čebulo prepraži na maslu,da postane rumena,zalij s smetano in dodaj gorgonzolo(naribano).Še malo prekuhaj,da se raztopi.Soliti ni potrebno,ker je že sir dovolj slan.Na koncu dodaj kuhane njoke in rahlo premešaj. DOBER TEK!!!!

(odgovor članu Tipi)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Njoki
15.11.2006 10:51:08   
Anonimen
hello, še en recept "ala carbonara"

sestavine:
kisla smetana, narezana šunka na majhne trakce, čebula, vrečka parmezana, jajc (ali tudi ne), začimbe - vegeta, poper

čebulo prepražiš na olivnem olju in dodaš šunko, vse skupaj pražiš. Da se malo zapeče šunka. Odstaviš in malo ohladiš.
V posodi posebaj zmešaš kislo smetano, parmezan, jajc če želiš in vegeto, malo popra.
Ko je malo ohlajeno vse skupaj zmešaš, lahko še malo postaviš na ogenj, ploščo, vendar pazi, da se ne "sesiri". Preliješ njoke ali testenine!

Dober tek!

to bo moje kosilo jutri!!! Hvala za idejo!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Njoki
15.11.2006 10:54:16   
Tipi
najlepša hvala.

lp

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Njoki
15.11.2006 11:45:31   
lali82
Aja pa ful je pomembno katere njoke kupis (razen ce jih ne naredis sama). Jaz obožujem njoke ampak dobri so mi samo od mlinotesta, pa eni ki jih kupis v tušu v delikatesi kar na vago. Ostali ki se dajo kupit pa niso kaj prida!

Drugače jih pa jaz delam z bešamel omako in piščancem na vrh pa proti koncu kuhanja naribam še malo sira. Mnjamiuser posted image

(odgovor članu Tipi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?