|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nimam pojma...
11.10.2004 17:11:50   
Urša76
...kakšen naj bo naslov!

Drage moje punce!
Danes imam spet en slab dan. Pa se prav nič noče izboljšat. Se moram malo izpovedat, pa upam, da bo potem vsaj malo boljše.
Če ste me spremljale od samega začetka, že veste marsikaj o meni. Skupno nam je vsem to, da se trudimo ža pikico; ene že malo daljši čas.
Mi2 z mojim sva ta mesec (spet), po dolgi zamudi, ko sem že močno upala na :modri:, izvisela. In sem slabe volje... Pa ne samo jaz; morda je nekdo še bolj žalosten. Lubija je full zadelo, ko sem mu povedala da nisem noseča - nimam pojma kaj se mu plete po glavi.
In ta drugi razlog?
Ta drugi je ta, da moj dragec zadnji teden več ali manj spi pri sebi doma. In zakaj? Ker se ga očim nabuta, pol pa mori mami.
In kaj še?
Tiste, ki ste že malo daljši čas na RR, že veste, da me moja taščica ne mara ravno najbolj in ji še vedno več kot jaz pomeni bivša Samova punca. In bi (po moje)naredila marsikaj, da ju spet spravi skupaj. Pa me kar malo (beri: blazno) skrbi: le kaj mu zabija v glavo!?! Ker se zadnji teden zelo čudno obnaša in ne vem ali je vse zaradi službe in, ker očim "galami" na polno, pa še jaz nisem nošečka srečka, ampak samo tečka. Al kaj mu je?!
Stanje je pa sledeče:
mojega je najbolje pustit na miru, ko je tečen in slabe volje, ker drugač včasih mal popeni, če preveč rineš vanj. Zato nimam pojma na kakšen način naj izvem kaj se dogaja tako z njim, z njegovo mami, ali ima kakšen problem, pa me noče obremenjevat al kaj hudiča je.
Al pa me morda ne ljubi več?
Ne vem!
Prosim punce, danes res rabim vaša mnenja in nasvete. Saj veste: več glav več ve!
Hvala & LP,
Urša
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nimam pojma...
11.10.2004 17:59:04   
tinkamiška
Urša, jst ti bom kr tle odpisala in danes ne bom šla na privat. Veš sem malo pričakovala, ko si napisala, da tvoj Samo spi doma, da se bo malo zapletlo. Ampak jst sem se iz moje prejšnje zveze naučila, da če se partner noče pogovorit ne moreš sama čisto nič pomagat, ker vedno, vedno mora biti pri obeh interes, da se reši kakšen problem. Največ kar lahko narediš je, da mu skušaš povedati, da te skrbi in kaj so razlogi za tvoje skrbi. Čisto možno je, da je tak zaradi problemov doma in mogoče rabi čas za sebe... Vsekakor pa mislim, da je najbolj pomembno, da se pogovorita, brez kakršnih koli pritiskov, kot dva prijatelja, ker mogoče zdaj rabi ravno to. Prijatelja.
Prisluhni sama sebi in odmisli tisto kar je rekla tvoja teta in tisto kar se plete po glavi njegove mame, važno je tisto kar imata vidva in nič drugega. Bodi sigurna, da če mu kaj pomeniš, ti bo to hitro pokazal, tako kot do sedaj. Pa žal mi je, da vama tokrat ni ratalo.:(

Držim pesti, da bi čimprej odgnala svoje strahove in da bi bil tvoj Samo čimprej pri tebi.

Drži se,

Tinka

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nimam pojma...
11.10.2004 18:15:54   
Urša76
Tinka,
hvala, hvala, hvala!
Saj vem, da je najbolje, da se pogovoriva kaj ga mori. Sam me je kar mal strah kaj mi bo povedal. Upam, da mu bom lahko kako pomagala...

Hvala še 1x in lupčka,
Urša

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nimam pojma...
11.10.2004 19:13:47   
Anitka
Urša, žal mi je da ti packa tudi ta mesec greni življenje in upam, da bosta s tvojim dragim čimprej rešila morebitne težave.

Pa srečno :pujs::pujs::pujs:

Anitka:metulj:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nimam pojma...
11.10.2004 19:38:10   
pi
Jaz bi pa na tvojem mestu poskusila malo drugače.
Vzemi si čas in premisli s kom bi ga lahko razveselila, presenetila.
Npr. Nalij v banjo vodo, dodaj kakšno eterično olje, prižgi svečo, nalij šampanjec ( ali kaj drugega ), se lepo uredi in ga povabi k sebi ( oz. vama ) na eno romantično kopanje. Ko bosta tako sproščena ležala v banji se ti bo mogoče zaupal. Ne sprašuj ga, počaka da bo sam povedal. Če pa ne bo ta večer pa bo mogoče kdaj drugič, ti bo pa 100% hvaležen da mu nisi težila in da si mu pričarala kakšno lepo urico.
Nevem, premisli. Po mojih izkušnjah moški nimajo radi da drezaš vanj.
Kar se tiče tašče pa mislim, da bi lahko debatirale 1 mesec skupaj. Tudi moja je taka,da bi raje videla katero koli drugo kot mene za snaho.
Svetujem ti le, da ji ne dovoli da se vmešava v vajino življenje in uničuje vajino srečo. Čim manj ve o vama tem boljše bo.
Upam, da sem ti kar malo pomagal.

Lp

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nimam pojma...
12.10.2004 12:20:50   
Urša76
Pi,
se mi zdi, da je tvoj kar podoben mojemu, če velja tudi zanj, da je bolje pustiti ga da se sam "odkašlja". On resnično ne mara, da mu kdorkoli teži in ga sprašuje:"kaj je narobe..." Se mi zdi, da je res najbolje, da ga pustim in bo že sam povedal kaj ga muči. Jaz se bom raje posvetila temu, da mu bo, ko je z mano "perfect".
Mi je ful hudo, ko imaaš tud ti tako :hudicek: taščico. Bi blo po moje fajn, da se enkrat dobive na kavo pa pojamrava mal ena drugi...;) Sam tud jaz nisem čist 100%, da bi bil tale pogovor kaj hitro končan.:)-:)-:)-
****, tudi tebi hvala za mnenje. Jaz nisem takšna, da bi zamerila al pa kaj podobnega. Tako pač ti razmišljaš. Hvala, saj si mi pomagala videti zadeve tudi iz druge strani, to je pa nekako namen vsega. Človek je najtežje nepristranski do sebe in najlažje je dati nasvet drugemu.
LP, Urša

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nimam pojma...
12.10.2004 13:16:43   
pi
Sporoči kako se je izteklo med vama.

Lp:rozica:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nimam pojma...
12.10.2004 13:27:25   
simonas
Pozdravljena!

Jaz sem tudi mnenja, da je treba stvari razcistiti med sabo in se. Molk se nikoli ni prinesel nicesar dobrega. Saj morda res fantje ne govorijo radi in ne razglabljajo radi in bi najraje molcali in sami pri sebi razmisljali (vsaj vecina je takih), toda kam bomo pa tako prisli? Zamislite si dva cloveka, ki sta vase zaprta, sama pri sebi razglabljata o svojih problemih. Kmalu v hisi vse obmolci, nato med njima nastane prepad, ki ga ni vec moc premostiti...

Njega nekaj muci, tebe zanima kaj se z njim dogaja in te skrbi kaj je narobe... oba mucita sama sebe in drug drugega... Saj ne rabis vprasat, kaj je narobe. Vprasas ga kako je doma in ce bi ti rad kaj povedal... saj pa ni menda tako hudo, da cisto vse obdrzi zase. Ce ga kaj muci, bo cez pogovor scasoma ze spravil iz sebe...

Sicer ga ti najboljse poznas in najbolje ves, ampak mislim, da bi bilo scasoma dobro vzpostaviti kako komunikacijsko vez...

Simona

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nimam pojma...
13.10.2004 21:19:10   
puncica
Ja uboga Urša no, upam da se bo čim prej vse uredilo. A ti si že zdrava? Kaj pa če se ti zapelješ k njemu domov pa, pa mu tako na miren način rečeš, da se ti zdi, da med vama nekaj ni vredu, pa vse to kar si tu napisala, pa povej da si tud ti zelo žalostna, da ni blo ta mesec nič, pa po moje bi se moral mal omehčat in ti povedat, pa seveda objemki ga, pa reč da ga imaš rada, ma jaz bi mu kr povedala vse kar bi me težil, morda pa bi se potem kaj zamislil.

No upam da nisem spet zatežila jaz, pa da bosta čim prej uredila probleme, pa čim prej zagledala dve črtici al pa +. Držim pestke:bravo::bravo:

(odgovor članu Urša76)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?

Da. (86%)

Ne. (14%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!