Urša76 -> Nimam pojma... (11.10.2004 17:11:50)
|
...kakšen naj bo naslov! Drage moje punce! Danes imam spet en slab dan. Pa se prav nič noče izboljšat. Se moram malo izpovedat, pa upam, da bo potem vsaj malo boljše. Če ste me spremljale od samega začetka, že veste marsikaj o meni. Skupno nam je vsem to, da se trudimo ža pikico; ene že malo daljši čas. Mi2 z mojim sva ta mesec (spet), po dolgi zamudi, ko sem že močno upala na :modri:, izvisela. In sem slabe volje... Pa ne samo jaz; morda je nekdo še bolj žalosten. Lubija je full zadelo, ko sem mu povedala da nisem noseča - nimam pojma kaj se mu plete po glavi. In ta drugi razlog? Ta drugi je ta, da moj dragec zadnji teden več ali manj spi pri sebi doma. In zakaj? Ker se ga očim nabuta, pol pa mori mami. In kaj še? Tiste, ki ste že malo daljši čas na RR, že veste, da me moja taščica ne mara ravno najbolj in ji še vedno več kot jaz pomeni bivša Samova punca. In bi (po moje)naredila marsikaj, da ju spet spravi skupaj. Pa me kar malo (beri: blazno) skrbi: le kaj mu zabija v glavo!?! Ker se zadnji teden zelo čudno obnaša in ne vem ali je vse zaradi službe in, ker očim "galami" na polno, pa še jaz nisem nošečka srečka, ampak samo tečka. Al kaj mu je?! Stanje je pa sledeče: mojega je najbolje pustit na miru, ko je tečen in slabe volje, ker drugač včasih mal popeni, če preveč rineš vanj. Zato nimam pojma na kakšen način naj izvem kaj se dogaja tako z njim, z njegovo mami, ali ima kakšen problem, pa me noče obremenjevat al kaj hudiča je. Al pa me morda ne ljubi več? Ne vem! Prosim punce, danes res rabim vaša mnenja in nasvete. Saj veste: več glav več ve! Hvala & LP, Urša
|
|
|
|