Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nikoli mi ne uspejo domače kremne rezine :( 18.11.2010 17:54:16
|
|
|
|
pelin
|
Ja, čist resno... Mislim na tiste prave domače z domačo kremo in ne s Kreminom. Preizkusila sem že kakšne štiri recepte, pa je vedno kaj narobe. Enkrat je krema preredka, drugič so v njej grudice....Sicer se vedno pojedo, ker je moj takšna hvaležna stranka, vendar pa so večkrat res le za ožje družinske člane...Največja polomija so bile moje prve, ki so bile takšne, da se Bog usmili..Nizke z redko kremo...brat je skoraj umrl od smeha in je vprašal, če sem naredila "štrudelj" še danes je to tema, ki na vsakem družinskem praznovanju sproži smeh ... Ve katera za kakšen dober, preizkušen in simpel recept??
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.11.2010 18:08:10
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nikoli mi ne uspejo domače kremne rezine :( 18.11.2010 18:31:34
|
|
|
|
MAŠKA
|
Jaz delam po temle in tudi vedno uspejo in vsi jih občudujejo, ker fajn po rumčku dišijo... obvezno uporabit ostro moko! http://www.kulinarika.net/recepti/4969/sladice/super-kremsnite/
|
|
RE: Nikoli mi ne uspejo domače kremne rezine :( 18.11.2010 19:07:24
|
|
|
|
pelin
|
No, superca...že vidim, da bomo spet na veliko eksperimentirali...hvala vsem...sporočim kako mi je uspelo
|
|
|
|
RE: Nikoli mi ne uspejo domače kremne rezine :( 19.11.2010 10:31:58
|
|
|
|
Freya88
|
Ah ste mi naredle luste... danes grem v trgovino in jih bom delala... samo ena stvar me zanima... v kako velikem pekacu jih delate??? Nas je namrec malce vec jedcev (6 + obiski) in bi rada delala v tavelikem pekacu (od pecice)... je katera delala to? Naj delam kar dvojno maso... al je bo potem prevec? Izkusnje??:)
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 19.11.2010 10:39:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Nikoli mi ne uspejo domače kremne rezine :( 19.11.2010 13:39:15
|
|
|
|
Freya88
|
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady S sestavinami, ki sem jih gor napisala, delam kremne rezine v visokem pekaču, ki pride zraven štedilnika. Torej ni problema za to? Super...:) Porocam kako so mi uspele... recimo v nedeljo... ker se nisem prepricana, ce mi jih bo uspelo delati danes:) LP:)
|
|
|
|
RE: Nikoli mi ne uspejo domače kremne rezine :( 21.11.2010 17:39:59
|
|
|
|
Freya88
|
Evo, kremsnite so uspele!:) Pripombe: - naslednjic ko bom delala, bom dala dvojno kolicino mase (so bile bolj nizke)
- smetane ne bom kombinirala, ampak uporabila samo 0,5l sladke smetane
Drugace pa super...:) Hvala kind lady:)
|
|
|
|
RE: Nikoli mi ne uspejo domače kremne rezine :( 28.11.2010 15:01:56
|
|
|
|
Freya88
|
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88 Evo, kremsnite so uspele!:) Pripombe: - naslednjic ko bom delala, bom dala dvojno kolicino mase (so bile bolj nizke)
- smetane ne bom kombinirala, ampak uporabila samo 0,5l sladke smetane
Drugace pa super...:) Hvala kind lady:) Danes poskus #2... porocam proti veceru:) V trgovini niso imeli sladke smetane (can you believe that?:S)... zato bom delala iz rastlinske...:)
< Sporočilo je popravil Freya88 -- 28.11.2010 15:02:53 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcuMarjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?