|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nikoli mi ne uspejo domače kremne rezine :(
18.11.2010 17:54:16   
pelin
 Ja, čist resno...user posted image Mislim na tiste prave domače z domačo kremo in ne s Kreminom.  Preizkusila  sem  že kakšne štiri recepte, pa je vedno kaj narobe. Enkrat je krema preredka, drugič so v njej grudice....Sicer se vedno pojedo, ker je moj takšna hvaležna stranka, vendar pa so večkrat res le za ožje družinske člane...Največja polomija so bile moje prve, ki so bile takšne, da se Bog usmili..Nizke z redko kremo...brat je skoraj umrl od smeha in je vprašal, če sem naredila "štrudelj"  user posted image še danes je to tema, ki na vsakem družinskem  praznovanju sproži smeh ... Ve katera za kakšen dober, preizkušen in simpel recept??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nikoli mi ne uspejo domače kremne rezine :(
18.11.2010 17:58:10   
Pigy
Jaz jih vedno delam po tem receptu in vedno super uspejo :)

http://www.kulinarika.net/recepti/1855/sladice/super-kremsnite/

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
18.11.2010 18:08:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pelin)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2010 18:31:34   
MAŠKA
Jaz delam po temle in tudi vedno uspejo in vsi jih občudujejo, ker fajn po rumčku dišijo... obvezno uporabit ostro moko!

http://www.kulinarika.net/recepti/4969/sladice/super-kremsnite/

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2010 19:07:24   
pelin
No, superca...že vidim, da bomo spet na veliko eksperimentirali...hvala vsem...sporočim kako mi je uspelouser posted image

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.11.2010 10:31:58   
Freya88
Ah ste mi naredle luste... danes grem v trgovino in jih bom delala... samo ena stvar me zanima... v kako velikem pekacu jih delate???
   Nas je namrec malce vec jedcev (6 + obiski) in bi rada delala v tavelikem pekacu (od pecice)... je katera delala to? Naj delam kar dvojno maso... al je bo potem prevec?

Izkusnje??:)

(odgovor članu pelin)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
19.11.2010 10:39:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Freya88)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.11.2010 13:39:15   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady

S sestavinami, ki sem jih gor napisala, delam kremne rezine v visokem pekaču, ki pride zraven štedilnika.

Torej ni problema za to? Super...:) Porocam kako so mi uspele... recimo v nedeljo... ker se nisem prepricana, ce mi jih bo uspelo delati danes:)

LP:)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.11.2010 17:39:59   
Freya88
Evo, kremsnite so uspele!:)
Pripombe:
  • naslednjic ko bom delala, bom dala dvojno kolicino mase (so bile bolj nizke)
  • smetane ne bom kombinirala, ampak uporabila samo 0,5l sladke smetane

Drugace pa super...:) Hvala kind lady:)

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.11.2010 15:01:56   
Freya88
IZVIRNO SPOROČILO: Freya88

Evo, kremsnite so uspele!:)
Pripombe:
  • naslednjic ko bom delala, bom dala dvojno kolicino mase (so bile bolj nizke)
  • smetane ne bom kombinirala, ampak uporabila samo 0,5l sladke smetane

Drugace pa super...:) Hvala kind lady:)

Danes poskus #2... porocam proti veceru:)
V trgovini niso imeli sladke smetane (can you believe that?:S)... zato bom delala iz rastlinske...:)

< Sporočilo je popravil Freya88 -- 28.11.2010 15:02:53 >

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.11.2010 20:37:14   
Freya88
V drugo so bile pa fantasticne...:) z vsemi spremembami ki sem jih napisala zgoraj in z zlicko ruma v smetano... in to je to:)

njami...:)

(odgovor članu Freya88)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...
Kdaj otroku ponuditi ribe in ostalo morsko...
Poletje je tu in že nam diši morska hrana. Kdaj in kako ponuditi takšne specialitete dojenčku?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?