Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nigella in njen pršut s suho slivo 26.1.2010 21:26:23
|
|
|
|
KT
|
Ingredients 14 ounces (400 grams) sliced prosciutto 7 ounces (200 grams) ready-to-eat dried figs 5 1/4 ounces (150 grams) mild soft goat cheese Directions Cut each slice of prosciutto into 2 to 3 strips. Slice each fig in half, and spread a teaspoon of goat cheese onto the cut half of each of the figs. Place the piece of fig cheese side down onto the center of a strip of prosciutto ham. Then roll the fig up in the prosciutto to make it into a parcel. Place the fig parcels onto a clean plate and serve.
|
|
|
|
RE: Nigella in njen pršut s suho slivo 26.1.2010 22:55:45
|
|
|
|
malecka
|
hmmm... to je bilo za božično pojedino a ne ? Ja men je tud dobr zgledalo...
|
|
RE: Nigella in njen pršut s suho slivo 27.1.2010 7:42:20
|
|
|
|
livia
|
KT - thank you so much!!!! Pol so fine in ne slive, zato nisem nikjer na netu našla recepta.
|
|
|
|
RE: Nigella in njen pršut s suho slivo 12.2.2010 9:13:19
|
|
|
|
kalbo
|
Nigella je tok huda, da bi blo meni gladko vseeno, kaj kuha, sam da kuha.
|
|
|
|
RE: Nigella in njen pršut s suho slivo 12.2.2010 14:53:48
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Nigella je tok huda, da bi blo meni gladko vseeno, kaj kuha, sam da kuha. Vseeno bi ti bilo tudi, če ne bi kuhala...
|
|
|
|
RE: Nigella in njen pršut s suho slivo 12.2.2010 21:05:02
|
|
|
|
kalbo
|
Ma ne vem, če. Tok je seksi k kuha, predvsem pa ko je, da.... Ne smem več, žena bere
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 3 odlične jedi za doječo mamicoZa mamice, ki dojijo velja, da to kar same pojedo, poje tudi njihov dojenček. V želji, da dojenček ne bi imel težav s pr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?