|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni vedno treba da se slabo konča
24.3.2007 10:11:30   
Anonimen
Lep pozdravček!
Zadnje dva dni sem si ponovno vzela malo časa da vas preberem in ko sme brala poste One22 in še nekaterih sem se domislila da nekja malega napišem.
Sama sem tudi star 22 let, mamica dveh otrok, s partnerjem sva skupaj 7 let. Živimo na svojem.Veliko je bilo vzponov in padcev, nikoli pa kritilnih stvari, kot so varanje, laži, sumničenje,udarci,alkohol,...
Pa vseeno so bile velike krize. Ogromno časa je vzel pogovor, in usklajevanuje mnenj in prilagajanje.
Zato ne razumem da ste včasih tako črnoglede, da so le moški slabi, da je treba biti ves čas na preži,...
To sam vem da ubija, tebe in parterstvo. Midva sva prebrodila krizo, garantirano še kakšna pride a zdaj veva kako se spopasti z njo, pa sva oba še mlada. Nismo le mlada dekleta naivna, otročka in podobno ker si želimo sreče, tudi starejšim se dogaja.Kajne??
Hotela sem torej le reči da je do sreče lahko dolga pot in ni vedno lepo,je pa vredno, le zaupati je treba. Napake pa delamo vsi
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ni vedno treba da se slabo konča
24.3.2007 10:12:39   
Anonimen
Se opravičujem za vse napake v pisanjuuser posted image , ker še dojenčico pestujem medtem ko pišem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
24.3.2007 10:29:32   
Anonimen
Mislim anonimna,da nismo bile črnoglede,ampak realne.Svoja mnenja smo dale na podlagi zgodbe,ki smo jo slišale pred tedni,zato smo ji predlagale previdnost.Lahko si tudi ti prebereš njeno zgodbo in boš ugotovila,zakaj smo tako mislile.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
24.3.2007 10:32:02   
Anonimen
Jaz se v bistvu strinjam s tabo. Ampak tema ki si jo omenila je mene presenetila v bistvu zato ker ne morem verjeti kako je lahko če ti da nekdo prstan sedaj vse v redu. Jaz punci želim vse najboljše in da bo res veza laufala in se bosta razumela. Kot si rekla v vsaki vezi so vzponi in padci. Jaz sem ji samo svetovala da naj z otročkom še malo počaka, da vidi če fant misli resno. Nič drugega. Osebno sem mnenja da če se le da se odločimo za otroka takrat ko partnerju zaupamo in sproti rešujemo zadeve in mislim da ima vsak otrok pravico da se rodi v družino in staršem ki so odgovorni in se imajo radi.
Za otroka bo čas tudi še čez kakšno leto, če bosta še skupaj in res ne vidim potrebe prehitevat stvari.
Jaz si tudi že nekaj let želim otroka ampak "delat" sva ga začela pa ko sva bila na to res pripravljena tako finančno kot čustveno. Želja je nekaj, realni svet pa drugo.

Sicer se pa vsak odloča po svoje in vsak sam mora vedet pri sebi kako stojijo stvari. Mi vsi smo samo zunanji opazovalci in lahko podamo mnenja samo o stvareh ki jih vemo. Odločitev je še vedno od vsakega posameznika.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.3.2007 11:12:53   
Anonimen
Če sta oba ZA in oba normalna, potem itak ni problema. Če pa nista ...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
24.3.2007 12:23:32   
Kalamaki
Seveda ni pravilo, da se vedno slabo konča. Ampak v primeru Ona22? Sicer v njenih debatah nisem sodelovala, sem jih pa brala. Se mi zdi, da sta prav vredna drug drugega. Amapk to še ne pomeni, da se dobro končalo. Hm!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2007 11:38:29   
plenicka
Seveda ni treba, da se vedno slabo konča! Ampak za to morata biti oba, kajne? Kot tudi prepir ustvarjata najmanj dva...pa nimam v mislih primer, ki si ga omenila ti anonimna...tako na splošno...in ne razumem, zakaj pišeš ta post pod anonimno?
Še naprej ti želim veliko uspešno rešenih kriz. Srečno.

Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. Bistvo je očem nevidno. (Mali princ)

(odgovor članu Kalamaki)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2007 11:20:33   
Ona22
No, pa se vam še jaz javljam. No, anonimna.... hvala za vsaj tvojo tolažbo. Sem opazila, da takrat ko je človek v stiski, ne vem kje b i našel tolažbo... saj ne rečem, da bi morale ne vem kkao glumiti o tem, da je vse ok. ampak je res... lahko bi vsaj kakšno pozitivno povedale.
Je pa res, da ni vse tako črno kot se zdi včasih.
Pa vsak par ima krizo, ki se lahko reši ali pa ne. In jaz sem v tisti žalosti malo potožila tukajle na forumu, pa sem si rekla, da nikoli več. Ker sem dobila- verjetno ponekod res realne odgovore- ampak samo jaz vem kako se imava drugače, kakšen je moj fant in kako se obnaša do mene.
Je pa lepo, da vsaj nekje kakšna tolažba. Zato, hvala ti, anonimna.

Mislim pa, da pri vseh ljudeh, prej ali slej pride do resnice. Zato, glede tabletk, čakam in preverjam, ali me je moj vreden, da bi zanosila in bila mati  njegovih otrok, zato ni treba vseh metati v isti koš- mlada in naivna. sem precej pazljiva glede tega, in če bi ga poslušala, bi bila lahko že kakšno leto mama, ampak grem raje previdno naprej in si zagotoviti mirno in prijetno vezo z mojim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2007 11:26:33   
Anonimen
Ona 22 mislim da ti vsi hočemo samo da se vse poštima. In punce ti odgovarjajo iz izkušenj. Tudi midva sva imela krizo in jo prebrodila in vem kako se počutiš. Jaz ti samo svetujem previdnost. Lahko da bo vse super in želim ti da bi bilo lahko pa tudi ne. Nikoli ne moreš bit 100%. Zato sem ti svetovala da vsaj kkšno leto počakaš z otrokom. A živita že skupaj? Ker če ne se čimprej preselita skupaj potem je vse drugače kot ko se še "obiskuješ", verjemi.

Želim ti vso srečo.

(odgovor članu Ona22)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2007 11:45:58   
Pajaca
Sem spremljala tole situacijo pri Oni 22 in lahko rečem le to, da potlači tole željo po otroku za toliko časa da boš sigurna da je to to, ok to nikol nisi, ampak da vidiš da ni prstan sam zarad krivde, ampak je tako mišljeno.

In res je, najprej zaživta skupaj, da se spoznata kako je ko sta skupaj, ko moraš še čez kere druge probleme kot sam kdaj se bova vidla.... od finančnih problemov, do tega da pol si pač skupaj. Je dost drgač kot prej k se sam obiskuješ. Tko bosta čist vedla a je to to al ne.

Pa noben ti noče nič slabga. Tko da ta pesimizem v odgovorih, ni bil slabo mišljen, ampak je bil le opozorilo, da mal še počakajta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
27.3.2007 11:51:08   
Ona22
Ja, skupaj živiva že eno leto. In poleg občasnih odhodov v petek ven, ne hodi nikamor in je z mano. Ok, obstajajo šanse, da skoči kam med službo, ko sem jas v službi.... vem da se dogaja marsikaj lahko. Ampak hočem rečt, da v njega sem lahko prepričana, da je v redu, le da se potem včasih kaj najde. Zdaj zbiram pogum, da spet malo preverim njegov telefon. Potem pa če je kaj, bom videla, če pa ne, pa še vedno previdnost. Sem pa že načeloma precej paranoična, ker sem bila enkrat že prevarana.
Zdaj pred kratkim je tudi moja sestra rodila, in se je še toliko bolj raznežil. Zelo si želi otroka, in je načeloma zelo proti temu, da potem mamica ostane sama z otrokom, in ga vidsim, da mu je hudo tudi za nečakinjo, da je takole ostala sama z mamico. Mislim,da tega svojemu otroku ne želi.
Ah,... spet sem se razpričala in zabredla v druge vode.
Vem... previdnost je na prvem mestu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
27.3.2007 11:52:53   
Anonimen
No sej super če je tako, pa kot si napisala previdnost na prvem mestu, poleg ljubezni itakuser posted image .

Vso srečo

(odgovor članu Ona22)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
27.3.2007 11:59:43   
Ona22
Hvala ti.
Pa lep danček vsem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?