Ona22 -> RE: Ni vedno treba da se slabo konča (27.3.2007 11:20:33)
|
No, pa se vam še jaz javljam. No, anonimna.... hvala za vsaj tvojo tolažbo. Sem opazila, da takrat ko je človek v stiski, ne vem kje b i našel tolažbo... saj ne rečem, da bi morale ne vem kkao glumiti o tem, da je vse ok. ampak je res... lahko bi vsaj kakšno pozitivno povedale. Je pa res, da ni vse tako črno kot se zdi včasih. Pa vsak par ima krizo, ki se lahko reši ali pa ne. In jaz sem v tisti žalosti malo potožila tukajle na forumu, pa sem si rekla, da nikoli več. Ker sem dobila- verjetno ponekod res realne odgovore- ampak samo jaz vem kako se imava drugače, kakšen je moj fant in kako se obnaša do mene. Je pa lepo, da vsaj nekje kakšna tolažba. Zato, hvala ti, anonimna. Mislim pa, da pri vseh ljudeh, prej ali slej pride do resnice. Zato, glede tabletk, čakam in preverjam, ali me je moj vreden, da bi zanosila in bila mati njegovih otrok, zato ni treba vseh metati v isti koš- mlada in naivna. sem precej pazljiva glede tega, in če bi ga poslušala, bi bila lahko že kakšno leto mama, ampak grem raje previdno naprej in si zagotoviti mirno in prijetno vezo z mojim.
|
|
|
|