|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ni več čustev
16.3.2007 9:23:09   
NastyGirl
Pozdravljeni!
Sicer sem stara obiskovalka foruma,ampak javila se pa še nisem..Danes sem rekla,da bom poskusila..
S fantom sem že 6 let, stara sem 25..Živiva skupaj,vendar čutim,da to ni več to. Nekje vmes sva padla na raven, preko katere se ne da. Težko mi je,ko to pišem, ker se mi zdi,da mogoče pretiravam. Ampak preprosto je bilo vsega preveč. Postala sva odtujena, ciljev že od nekdaj nimava istih ali celo pdobnih..Njegovi starši se nonstop vmešavajo v naju, moji starši mislijo,da bom naredila največjo napako,če grem stran. To sem že enkrat storila,a sem vseeno prišla nazaj, ker sem verjela,da pretiravam in da se bo vse uredilo, če se oba potrudiva. No, on mi je že takoj rekel,da se on ne bo spreminjal,da sem jaz tista,ki se mora prilagoditi. Različna čoveka sva, to še nekako gre. Ampak on je preveč pasiven. JAz sem dinamičen človek in zadnje čase postajam utrujena. Brez energije sem, ne smejim se več. Veliko premišljujem, trudim se, da bi uspelo..A ne potegne. Ubija me življenje v njegovi hiši, počutim s utesnjeno in vem,da je posledično najin odnost takšen kot je zaradi tega. Samo nabiralo se je skozi čas,sedaj pa ne morem več. Predlagala sem mu,da se odseliva, nekam,kjer bova sama in bova lahko mirno peljala najino vezo naprej. A je rekel,da on od tam ne gre in naj se jaz selim domov in da se bova tako dobivala. Korak nazaj, torej. Občutek dobivam,da mu je vseeno. Ko sem prvič šla, je bil hladen. Čutila sem,da ga boli, a ni rekel naj ostanem,da se bova potrudila. Ne,rekel je naj grem,če verjamem,da mi bo drugje bolje, ker on se ne bo spreminjala zaradi mene. Ko imava dober dan, mi tisočkrat reče,da me ljubi..Spoznala sem,da je včasih bolje,da človek o tem molči. Vse skupaj se mi zdi zlagano..Ko pogledam življenje vnaprej, se zamislim. Takšne pasivnosti in življenja njegovih staršev,ki imajo vse, se pretvarjajo,živijo,ker morajo,a niso osebno zadovoljni, ne potrebujem. Jaz sem drug človek..In zdi se mi,da ga ne ljubim več. rada ga imam, a to ni več to..želim si živeti sama. Ker rabim čas samo zase. Vem,da bom edino na ta način srečna..A ne upam. Strahopetna sem. Ker se bojim riskirati..

Sprašujem po podobnih izkušnjah, mnenjih...sem res jaz čudna?

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ni več čustev
16.3.2007 9:26:20   
živa
Ne znam presoditi, ampak zdi se mi, da sta se malo prezgodaj spoznala in da sta zdaj samo še navajena drug drugega, pa tudi naveličana. Najbrž sta bolj prijatelja kot partnerja, to pa za dobro zvezo po mojem ni dovolj. Najbrž bo bolje, da se razideta.

Lp,

živa 

(odgovor članu NastyGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2007 9:29:54   
Anonimen
Strah je čustvo ki se ga da premagati. In ti imaš en velik razlog da ga premagaš. Ti in edino ti si odgovorna za svojo srečo. In od tebe je odvisno kako boš živela v prihodnosti.

Pa ne govorim tja v en dan, sem bila pred dvema letoma na istem in sem eno leto zbirala pogum da sem šla. Moja napaka je bila da se prej nisem pogovorila niti poizkusila rešit stvari. Ti si to že dala čez. Kaj še čakaš? Ne bo bolje, običajno je samo slabše.
Midva sva po pol leta narazen končno začela komunicirat in sva se preselila skupaj in že eno leto čudovito funkcjonirava. Ampak nekaj je bilo treba narest v tej smeri. Ker drugače bi še vedno oba nezadovoljna "živela" življenja.

Zberi pogum in se odseli. Težko je živeti tako. In nihče si tega ne zasluži, ne ti ne on. Bo težko sigurno, samo ta strah je vredno premagati glede na to da imaš potem priložnost da živiš življenje ki si ga želiš in zaslužiš.

Veliko poguma ti želim.

Neposredna povezava do sporočila: 3
16.3.2007 9:31:28   
Blejka26
Mislim,da je čas da narediš korak naprej in zaživiš na novo.Če ni več smeha veselja...je res nesmiselno vztrajati.Mlada si še in zato pojdi v življenje in mogoče bo ta tvoj fant nekoč spoznal kaj je izgubil,ampak takrat bo prepozno.Toda ti boš imela vsaj drugačno življenje in upam da srečno.zakaj bi se morale spreminjati samo ženske in se samo me prilagajale...ne vem ne.saj sem jaz ista povsod popustim...

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2007 9:35:42   
Anonimen
Si vse povedala... problem in resitev.. tko da ni vec kej dodat..  Si tole bolj zase napisala.. kar je v bistvu najboljs..

Pa ne te bit strah delati spremembe ce cuts, da jih mors.. .. ker zdaj to ni tko tezko.. kasneje je lahko velik tezje..

Odloci se kaj hocs.. in potem... ne oklevaj..

(odgovor članu živa)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
16.3.2007 9:44:14   
Felicity
Saj v bistvu si se sama že odločila, samo na glas si ne upaš še reči.
Ne poslušaj drugih, poslušaj samo sebe.

Srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.3.2007 9:48:38   
madela
Vsi pred mano so že napisali,kar sem ti mislila tudi jaz. Razumem,da ti je težko. Živeti neko "življenje" in potem naenkrat začet na novo. Poskusi razmišljati drugače,da si ti tista,ki ti to življenje ne ustreza in življenje je samo eno. Dovoli si biti srečna in pojdi vstran. Zamisli si,da pride v tako zvezo še otrok,potem bo pa res veliko težje,onesrečevat še malo bitjece. Ljudje smo si različni in vsak si najde sebi primernega partnerja,vedi da tudi zate obstaja tisti tapravi. To pa po tvojem pisanju sodeč,sklepam da ni ta,ki ga imaš sedaj. Potrebnega je malo optimizma in moči,pa boš stvar izpeljala tako kot čutiš v svojem srcu. Pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.3.2007 9:49:46   
Tejči
Že imata otroka? Po pisanju sledeč ne. Torej kaj čakaš??

(odgovor članu živa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.3.2007 9:50:32   
mika
Saj v bistvu si se sama že odločila, samo na glas si ne upaš še reči

to je najhujši del ja, ko moraš na glas povedat, ampak takrat boš rešena grozne utesenjenosti in boš zaživela polno življenje.

ko sem brala tvoj post mi je od muke kar dih zastajal...kako je šele tebi ki to doživljašuser posted image ...

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.3.2007 9:58:22   
BaByGiRl
NastyGirl..kot bi brala svoje življenje. Samo da sva bila midva 9 let skupaj. Upam, da ne ponoviš moje napake. Upala sem da bo bolje , pa nikoli ni bilo..vedno slabše. Čakala pa sem predolgo preden sem šla. Naj te ne bo strah. Mlada si in imaš še celo življenje pred sabo. Spakiraj in pojdi. Tudi zate je nekje tisti pravi. Zagotavljam ti, da se on ne bo spremenil. Izgubila ne boš nič, s časoma pa veliko pridobila. Pa če boš odšla se nikar ne zapri v sobo in žaluj za tem kar že dolgo nimaš. Uživaj življenje.
Veliko sreče ti želim.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.3.2007 10:06:13   
Anonimen
Večina žensk nas je takih,da bi rade odšle,pa se bojimo sprememb.Navadimo se na človeka,potem nas je pa strah,kako bo ko bomo same.Pa se navadiš,verjemi in to hitro.Potem se pa sprašujemo,le zakaj nismo prej odšle?
Bila sem v taki vezi in se dolgo pripravljala,da bi odšla,ker naju ni nič več vezalo skupaj.Nekega dne sem se odločila,popokala najnujnejše in odšla.Za seboj sem pustila ogromno dela,žuljev in materialnih stvari,ki pa ne pomenijo nič s primerjavo,kako živim zdaj.Zato pogumno naprej in ne odlašaj! user posted image user posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
16.3.2007 10:29:26   
Anonimen
Živjo,

Tudi jaz sem bila pred leti na istem mestu kot ti sedaj. Bil je moj prvi fant. Vendar če pogledam nazaj, sva se našla prezgodaj. Pri mojih 17.letih. Moji starši so ga imeli radi. Vem, bil je dober človek. Vendar po 6. letih ni bilo več kemije, veselja, energije in tistih tapravih čustev. Dolgo sem se spraševala ali je to to. Rabila sem leto dni, da sem se odločila.

Čeprav mi je bilo prekleto težko čez nekaj časa, ker sva bila le toliko let skupaj. 

Pa je prišel, še boljši:)

(odgovor članu BaByGiRl)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
16.3.2007 11:33:09   
Anonimen
Bi šla, pa ne upaš. Joj, kako mi je to znano user posted image . Strah te je neznanega - venar če ne greš, ne moreš vedeti, da nekje vendarle čaka nekdo, ki te bo imel iskreno rad. Na trenutnega fanta si samo še navezana. Pa saj si vse že povedala; nimata skupnih ciljev, on se ne bo spreminjal,.... Rada ga imaš kot bi imela npr. rada brata - ljubiš pa ga ne. To je brezveze, taka zveza pelje v prepad.
Pojdi in zaživi na novo! Vendar ne vračaj se nazaj. Bodi močna. Definitivno te čaka sreča in nekdo, ki bi se bil zate pripravljen tudi spremeniti in se ti prilagajati. Tako kot ti njemu. Korajžno punca. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
16.3.2007 11:42:26   
ursikazala
IZVIRNO SPOROČILO: BaByGiRl

NastyGirl..kot bi brala svoje življenje. Samo da sva bila midva 9 let skupaj. Upam, da ne ponoviš moje napake. Upala sem da bo bolje , pa nikoli ni bilo..vedno slabše. Čakala pa sem predolgo preden sem šla. Naj te ne bo strah. Mlada si in imaš še celo življenje pred sabo. Spakiraj in pojdi. Tudi zate je nekje tisti pravi. Zagotavljam ti, da se on ne bo spremenil. Izgubila ne boš nič, s časoma pa veliko pridobila. Pa če boš odšla se nikar ne zapri v sobo in žaluj za tem kar že dolgo nimaš. Uživaj življenje.
Veliko sreče ti želim.

Veliko nas ima takšne izkušnje... jaz sem to naredila pri 34tih, po štirih letih veze... Pa sva se že o otrocih pogovarjala in skupnem življenju, preselil se ni k meni... pijača... pa nisem mogla več čakat na boljše čase. Počutila sem se zanič, nič me ni več razveseljevalo, bila sva prava couch potato.
Potrebovala sem sigurno pol leta, da sem naredila korak. Pa sem bila v letih, ko se punce zelo zamislijo, kaj bo pa sedaj, stara sem že toliko, pa brez otrok...
In se je zelo hitro vse uredilo, spoznala sem zdajšnjega partnerja, zelo sva srečna, pričakujeva dete...
Zato punca moja, glej nase, pojdi naprej in pusti tako življenje, ki te ne osrečuje. Kot so že druge rekle... mlada si še! 
Pa srečnouser posted image

(odgovor članu BaByGiRl)
Neposredna povezava do sporočila: 14
16.3.2007 23:43:54   
skokica01
Uf, kot da berem svojo zgodbo. Prav tako 6 let, le da nisva živela skupaj. Pa naj povem le zaključek - sva se razšla. Na božični večer. nisem mogla več, je bilo veliko solza, a hkrati veliko olajšanje. Sledilo je noro obdobje mojega lajfa. Čista norija, veselje, SVOBODA. user posted image user posted image Pa sem takrat mislila, da sem že "stara" in da ne bom več mogla dobit drugega tipa, pa take neumnosti.
Jaz ti bom samo rekla, če ti pri 25-ih zveza ni, ti pač ni! Zapri knjigo in pojdi naprej! Sploh ni nobene panike!

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?