Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ni bila vgnezditvena krvavitev 5.11.2007 16:11:49
|
|
|
|
Ringarajčka
|
Pozdravljene! V torek sem imela splav v šestem tednu. Zaenkrat mi nihče ni povedal, zakaj se je zgodilo (verjetno tega ne bodo niti ugotovili), rada pa bi vas opozorila na napačno oceno in zavajanje svoje osebne zdravnice, ki je moja opozorila o rjavem madežu v 4-5 tednu nosečnosti ocenila kot vgnezditveno krvavitev in mi povedala, da je to normalno, ker sem pač noseča. Po tej pomirjajoči diagnozi, ki jo je postavila brez pregleda in kljub mojim 34 letom, prvi nosečnosti, stresnemu dela, sem delala naprej, dokler nisem splavila. Za vse tiste, ki krvavite na začetku nosečnosti - pojdite takoj h ginekologu, ki vas bo pregledal, glede vgnezditvene krvavitve pa sem ravnokar prebrala, da "se lahko zgodi med 6. in 9. dan po ovulaciji, kar je nekoliko prej kot običajno pričakovana M.". Moja krvavitev je bila dva tedna po tem, tako da je bila zdravničina diagnoza na pamet popolnoma zgrešena. Upam, da bom lahko znova zanosila, vsem nosečnicam pa svetujem, da pazite nase. Zavedam se, da bi se splav lahko zgodil tudi kljub zdravljenju, ampak tako bi dete vsaj imelo možnost.
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 5.11.2007 19:05:18 >
|
|
|
|
RE: Ni bila vgnezditvena krvavitev 5.11.2007 16:13:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Vgnezditvena je po mojih podatkih 7-10 dan po oploditvi. Se pravi pred pričakovano . In jaz sem jo imela. Tebi pa
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 5.11.2007 19:05:38 >
|
|
|
|
RE: Ni bila vgnezditvena krvavitev 5.11.2007 22:59:52
|
|
|
|
Ringarajčka
|
Hvala za popravek. Mislim, da je bil podatek iz odgovora dr. Pušenjaka. Ne vem pa, od kod podatek moji osebni zdravnici. No, zdaj bom vedela.
|
|
|
|
RE: Ni bila vgnezditvena krvavitev 15.11.2007 13:46:56
|
|
|
|
Nasara88
|
Ringarajčka in vse ostale, zelo mi je žal za vaše . Glede na to, da sem tudi sama v prvi nosečnosti (že kar nekaj let nazaj) imela krvavitev oz. rjav madež in bi mi po mojem mnenju g. lahko prihranila marsikatero bolečino - psihično mislim Da na kratko opišem svojo zgodbo. Kot že rečeno se mi je hitro po opravljenem testu (nekje 4-5 teden) pojavil rjav madež. Takoj sem odšla na urgenco, kjer so mi naredili ultrazvok vendar je bilo prehitro, da bi se videlo karkoli drugega kot pa gestacijska vrečka, kar je nosečnost sicer potrdilo. Naslednji dan sem po navodilih obiskala svojo g. in ji opisala svoje težave. Ni naredila niti ultrazvoka, niti me naročila na ultrazvok čez kakšen teden, temveč mi je samo predpisala Dabroston in mi naročila, da naj grem takoj na urgenco v primeru da pride do krvavitve. Na redni pregled pa sem bila naročena šele v 12 tednu. In tako sem težko dočakal tudi ta dan, ko bo ultrazvok potrdil ali je z vse vredu ali ne. Nosečnost je do takrat potekala čisto normalno in brez ponovnih madežev. Ko sem v čakalnici čakala na ta pregled, me je spremljal nek zelo zelo čuden občutek. In v resnici, ko mi je ginekologinja delal ultrazvok, je nekaj časa samo strmela v ekran in ni čisto nič rekla. Takoj se mi je zdelo, da to pa nekaj ne bo vredu. Njene besede so bile samo, ga. meni je zelo žal amapak jaz tukaj ne vidim ničesar. Nisem verjela svojim ušesom, kako pri 12 tednih ne vidi ničesar Potem je seveda sledila diagnoza slepega jajca in abrazija. O občutkih in žalosti pa tako ne rabim pisati, saj za te reči ni pravih besed Kljub neljubemu dogodku pa bi rada vsem vlila vsaj delček upanja, da navkljub vsemu nismo obupali in sedaj ob 4 letnemu sončku pričakujemo še enega . Sicer do prvega pregleda ne bomo mirni in s strahom hodimo na stranišče, pa vendar upamo da se to več ne bi ponovilo.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?