Ringarajčka -> Ni bila vgnezditvena krvavitev (5.11.2007 16:11:49)
|
Pozdravljene! V torek sem imela splav v šestem tednu. Zaenkrat mi nihče ni povedal, zakaj se je zgodilo (verjetno tega ne bodo niti ugotovili), rada pa bi vas opozorila na napačno oceno in zavajanje svoje osebne zdravnice, ki je moja opozorila o rjavem madežu v 4-5 tednu nosečnosti ocenila kot vgnezditveno krvavitev in mi povedala, da je to normalno, ker sem pač noseča. Po tej pomirjajoči diagnozi, ki jo je postavila brez pregleda in kljub mojim 34 letom, prvi nosečnosti, stresnemu dela, sem delala naprej, dokler nisem splavila. Za vse tiste, ki krvavite na začetku nosečnosti - pojdite takoj h ginekologu, ki vas bo pregledal, glede vgnezditvene krvavitve pa sem ravnokar prebrala, da "se lahko zgodi med 6. in 9. dan po ovulaciji, kar je nekoliko prej kot običajno pričakovana M.". Moja krvavitev je bila dva tedna po tem, tako da je bila zdravničina diagnoza na pamet popolnoma zgrešena. Upam, da bom lahko znova zanosila, vsem nosečnicam pa svetujem, da pazite nase. Zavedam se, da bi se splav lahko zgodil tudi kljub zdravljenju, ampak tako bi dete vsaj imelo možnost.
|
|
|
|