|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nič več zaljubljena
23.2.2008 16:22:02   
sposa
Ali ima še gdo podobno težavo..namreč jas sem z svojim fantom že5 let in imama 2 letno hčerko...Pred kratkim sem spoznala  drugega fanta(sodelavca) in sem se dobesedno zaljubila vanj( nemorem jest, cele noči študiram o  njemu, ko ga vidim mi srce bije 100 na uro) kaj je to zmano...
Sicer sem opazila da  se z svojim sedanjim veliko kregama in se nimama več rada (celo do sexsa čutim odpor) ...KAJ naj naredim ???ali ima gdo podobno iskušnjo..

hvala!!!!!!

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 5.3.2008 19:25:19 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: NIČ VEČ ZALJUBLJENA
23.2.2008 16:27:20   
taja27
ne, da nisi več zaljubljena ... ti si na novo zaljubljena ... v drugega ...

(odgovor članu sposa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.2.2008 16:41:47   
Anonimen
ja, v dva je človk težko zaljubljen ja..Pomojem ti po 2-eh letih odkar imata hčerko manjka samo malo vznemirljivosti, pozornosti, drugačnosti. Malo si pobegnila od vsakdana in se na tvojo "nesrečo" zaljubila. Logično je, da na sodelavca gledaš skozi rožnata očala, tvoj dragi pa ti gre čedalje bolj na živce. Ampak zavedati se moraš, da si zdaj mati - ne, da se ne smeš zaljubljat, ampak, da moraš malo bolj odgovorno premisliti o vsem skupaj.

Sicer pa "easy comes, easy goes", tako hitro kot si se zaljubila se boš tudi odljubila. Zavedati se moraš, da zaljubljenot mine in lahko preraste le v ljubezen. Ljubezen do partnerja, do otroka. Če misliš, da je zaljubljenost tista, ki drži par skupaj si se močno zmotila.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.2.2008 16:49:19   
deja27
se podpisem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.2.2008 16:51:28   
lelčy

Sicer pa "easy comes, easy goes", tako hitro kot si se zaljubila se boš tudi odljubila. Zavedati se moraš, da zaljubljenot mine in lahko preraste le v ljubezen. Ljubezen do partnerja, do otroka. Če misliš, da je zaljubljenost tista, ki drži par skupaj si se močno zmotila.

se strinjam

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.2.2008 16:51:46   
taja27
user posted image  kofetka

(odgovor članu deja27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.2.2008 17:26:41   
nevica
IZVIRNO SPOROČILO: caffee

ja, v dva je človk težko zaljubljen ja..Pomojem ti po 2-eh letih odkar imata hčerko manjka samo malo vznemirljivosti, pozornosti, drugačnosti. Malo si pobegnila od vsakdana in se na tvojo "nesrečo" zaljubila. Logično je, da na sodelavca gledaš skozi rožnata očala, tvoj dragi pa ti gre čedalje bolj na živce. Ampak zavedati se moraš, da si zdaj mati - ne, da se ne smeš zaljubljat, ampak, da moraš malo bolj odgovorno premisliti o vsem skupaj.

Popolnoma se strinjam.user posted image user posted image user posted image Zaljubljenost mine ostane pa ljubezen za katero pa se morata potruditi oba.Če se trudi en sam je to brezveze in ne obrodi nekih sadov.Povem pa ,da se obrestuje(pozitivno seveda)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.2.2008 17:28:08   
Anonimen
Če bi bila tvoj partner, ne bi bila vesela, če bi prebrala te besede na forumu.

Drugače pa se strinjam z zgoraj napisanim.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
23.2.2008 18:01:14   
nasmejani
Po moje da bi hotla sam malo spremembe.

Nasmejanost je božji dar.
Hinavščina po človeška napaka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Nič več zaljubljena
23.2.2008 18:03:58   
Anonimen
... ti si na novo zaljubljena ... v drugega ...

Ne vem, ce je zaljubljena, prej vznemirjena od tega, da se spet nekaj dogaja.

(odgovor članu taja27)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.2.2008 18:26:37   
Anonimen
Počakaj kak mesec dva ne silit v zvezo z sodelavcem pod nov+benim pogojem pa boš videla,da bo minilo.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
23.2.2008 18:28:22   
Anonimen
Počakaj kak mesec dva ne silit v zvezo z sodelavcem pod nov+benim pogojem pa boš videla,da bo minilo.user posted image

Ja. Ce gre samo za trenutno zaljubljenost, ki bo kmalu minila, ti potem nikjer ne bo prijetno, ne v sluzbi, ne doma.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
23.2.2008 18:32:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II

Ja. Ce gre samo za trenutno zaljubljenost, ki bo kmalu minila, ti potem nikjer ne bo prijetno, ne v sluzbi, ne doma.

Vse mine tudi to lahko samo volja mora bit.Mislit malo z glavo ne samo s srcem.Dat na vago kaj več pomeni partner in otrok ali sodelavec?Mnogokrat se izkaže za ta prvo varianto.Seveda pa je res,če je zaljubljena,da ji doma nič ne paše se samo krega z možem ali patrnerjem,ker ga kao nima več rada.Ni pa mus,da ga nima ampak ji trenutno zaradi te nove zaljubljenosti gre vse na živce pri njem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
23.2.2008 19:31:35   
*alja*
A partner ve za to? Si se z njim že pogovorila?
Kaj pa sodelavec? So obojestranska čustva, al sam ti sanjaš? A on je "prost" in pripravljen  na kaj več?

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
23.2.2008 19:36:30   
Blejka26
težek primer ja..vsekakor si naveličana vsakdanjega življenja in iščeš zabavo..mislim,da bi naredila veliko napako,če bi sedaj zapustila partnerja in se spustila v afero s sodelovcem..mogoče bi pa kasneje obžalovala in po aferi bi verjetno spoznala da ljubiš tega fanta ki je oče tvoje hčerke..pomisli

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
23.2.2008 19:54:32   
Anonimen
Sama sem bila v taki situaciji ampak sem rekla nikoli si več nebom tega dovolila.Ker,če si ne dovoliš kaj takega se ne more zgodit kar tako v en dan.če se dovolj izogibaš seveda,če nočeš ,da pride do kaj takega je možno ubežat marsičemu.

Pamet v glavo razen,če misliš res prekinit z sedanjim je druga pesem.

(odgovor članu Blejka26)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
23.2.2008 20:59:29   
metuLJchy
Včasih, ko smo v vezi, živimo skupaj, delimo probleme skupaj pozabimo malo na tisto iskrico. Vidimo partnerja celega, ne le tisto podobo ki bi želeli...in takrat se pojavi nekdo drug. In morda mislimo, da bi z njim bilo vse lažje. Da ne bi bilo težav. Da bi prasketale le iskrice. Ampak...bi bilo res tako?? Sodelavca poznaš navzven, morda gre za zatrapanost, ampak zatrapanost ne preraste vedno v ljubezen.. Šprint je dosti lažje preteči kakor maraton. Oz. dosti lažje je ob vsakdanji rutini pozabiti prižigati vsak dan novo iskrico kakor se truditi za to... nekoč sem brala lep članek kjer je pisalo: kaj bi naredili če stara, dragocena ura ne bi tiktakala več tako kot nekoč? Bi jo zavrgli in kupili, novo plastično, ali bi se potrudili popraviti (obuditi) staro dragoceno?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
23.2.2008 21:13:33   
Anonimen
Ah daj no...javi se, ko ti bo sodelavec izkazal "ljubezen" nazaj, pa da se imamo o čem sploh pogovarjat. Jaz se tudi lahko jutri zacopam v kakšnega mimoidočega, pa valjda ne bom norela, če je samo enostransko.

(odgovor članu metuLJchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
24.2.2008 11:31:47   
sposa
hvala za nasvete..seveda se strinjam z vami da je to vse nekaj novega in upam da bo minilo in bom šla dalje po starem samo me zanima če se vam tudi dogajajo podobne stvari ...

malce bo teško edino ker sem v službi celi čas z onim v kontaktu in to ja da js njega tudi zanimam....

lepo bote...čau

Noben človek ne more vedeti,
kaj je življenje, kaj je svet, kaj je karkoli,
dokler nima otroka, ki ga ljubi.
In tedaj se spremeni celo vesolje in nič
ni več tako, kakor je bilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
24.2.2008 11:36:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sposa

hvala za nasvete..seveda se strinjam z vami da je to vse nekaj novega in upam da bo minilo in bom šla dalje po starem samo me zanima če se vam tudi dogajajo podobne stvari ...

malce bo teško edino ker sem v službi celi čas z onim v kontaktu in to ja da js njega tudi zanimam....

lepo bote...čau

Ne ne dogaja se mi, ker svojega moža iskreno ljubim.

(odgovor članu sposa)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
24.2.2008 11:44:40   
Ml.očka
Pomisl kako bi ti blo če bi biv tvoj mož v taki situaciji!A je vredno pustit moža s katerim si preživela toliko stvari za enga sodelavca,itd.Uglavnem dobr premisl pa pomisl tud na otroka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
24.2.2008 12:15:37   
karmy
Jaz pa pravim, če sta ugotovila da nista za skupaj, je boljše da gresta narazen, ne pa da zaradi otroka onadva trpita v nedolged

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Ml.očka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
25.2.2008 11:33:36   
TamaraJ

Ali ima še gdo podobno težavo..namreč jas sem z svojim fantom že5 let in imama 2 letno hčerko...Pred kratkim sem spoznala  drugega fanta(sodelavca) in sem se dobesedno zaljubila vanj( nemorem jest, cele noči študiram o  njemu, ko ga vidim mi srce bije 100 na uro) kaj je to zmano...
Sicer sem opazila da  se z svojim sedanjim veliko kregama in se nimama več rada (celo do sexsa čutim odpor) ...KAJ naj naredim ???ali ima gdo podobno iskušnjo..

hvala!!!!!!

Poznam to... pri meni je minilo na srečo. Jaz sem bila kar naenkrat mama, gospodinja, žena... in sem pozabila nase. Premisli..mogoče je tvoja zaljubljenost le beg. Poskusita s partnerjem rešiti zvezo in se ponovno najti. Meni se je sprva to zdelo nemogoče... zdaj pričakujeva drugega in smo super družinica. In se super razumemo. Vedno bolj.  In pazi...celo življenje ne boš mogla bit zaljubljena.. Ko zaljubljenost mine... kaj pa potem? Midva sva si postavila prioriteto v življenju: otroka. In zaradi njega sva se lotila rešiti zvezo in sva srečna, da nisva takrat vrgla puške v koruzo. Krizice so normalen del življenja... ampak moramo se jih lotiti reševati. Pa ne misli, da boš celo življenje zaljubljena. Z leti partner postane vse drugo kot človek, zaradi katerega se ti šibijo kolena. In sprejeti moraš dobre in slabe strani.  In na srce ti polagam... pomisli na otroka in na to, da mu zaradi lastne  zmedenosti in izgubljenosti delaš krivico. Pravico ima živeti z vama obema in ne pozabi, da razdor družine ni hec. Še posebaj, če je posredi  momentalna zaljubljenost. Pustimo kakšno nasilje itd.. to je druga tema.
Malo se umiri in resno premisli. Otrok je prvi. Potem doooolgo nič.. potem si šele ti. To ni domači ljubljenček, ki ga strpaš v košaro in odpelješ k drugemu partnerju. Zdaj nisi več ti na prvem mestu. Pa ne pozabi, da je za dober partnerski odnos potrebno malce vlaganja v vezo.

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu sposa)
Neposredna povezava do sporočila: 23
25.2.2008 13:05:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Poznam to... pri meni je minilo na srečo. Jaz sem bila kar naenkrat mama, gospodinja, žena... in sem pozabila nase. Premisli..mogoče je tvoja zaljubljenost le beg. Poskusita s partnerjem rešiti zvezo in se ponovno najti. Meni se je sprva to zdelo nemogoče... zdaj pričakujeva drugega in smo super družinica. In se super razumemo. Vedno bolj.  In pazi...celo življenje ne boš mogla bit zaljubljena.. Ko zaljubljenost mine... kaj pa potem? Midva sva si postavila prioriteto v življenju: otroka. In zaradi njega sva se lotila rešiti zvezo in sva srečna, da nisva takrat vrgla puške v koruzo. Krizice so normalen del življenja... ampak moramo se jih lotiti reševati. Pa ne misli, da boš celo življenje zaljubljena. Z leti partner postane vse drugo kot človek, zaradi katerega se ti šibijo kolena. In sprejeti moraš dobre in slabe strani.  In na srce ti polagam... pomisli na otroka in na to, da mu zaradi lastne  zmedenosti in izgubljenosti delaš krivico. Pravico ima živeti z vama obema in ne pozabi, da razdor družine ni hec. Še posebaj, če je posredi  momentalna zaljubljenost. Pustimo kakšno nasilje itd.. to je druga tema.
Malo se umiri in resno premisli. Otrok je prvi. Potem doooolgo nič.. potem si šele ti. To ni domači ljubljenček, ki ga strpaš v košaro in odpelješ k drugemu partnerju. Zdaj nisi več ti na prvem mestu. Pa ne pozabi, da je za dober partnerski odnos potrebno malce vlaganja v vezo.

super odgovor user posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
25.2.2008 13:46:54   
tehnofil
... svojim fantom že5 let in imama 2 letno hčerko...Pred kratkim sem spoznala  drugega fanta(sodelavca) in sem se dobesedno zaljubila vanj( nemorem jest, cele noči študiram o  njemu, ko ga vidim mi srce bije 100 na uro) kaj je to zmano...
Sicer sem opazila da  se z svojim sedanjim veliko kregama in se nimama več rada (celo do sexsa čutim odpor) ...KAJ naj naredim ???

Ja, še naprej študiraj in sanjari o sodelavcu. Prepuščaj se fantaziji. S partnerjem se še naprej kregaj in izogibaj se seksu z njim. Kmalu boš čutila do njega tak odpor, da ne boš več mogla biti z njim in boš šla stran. Pa kaj. Važno je da se uživa. V fantazijah. Morda se bo razvilo tudi kaj konkretnega s sodelavcem. pa kaj potem, če koga prizadaneš. V glavnem uživaj in ne glej na svojega partnerja in otroka.

Aja. Lahko pa tudi nehaš "varati" in se "vrneš" k partnerju. Kaj pa mi vemo. presodi sama.

< Sporočilo je popravil tehnofil -- 25.2.2008 13:49:57 >

(odgovor članu sposa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?