Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nič več zaljubljena 25.2.2008 13:48:29
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: sposa ... samo me zanima če se vam tudi dogajajo podobne stvari ... Ne. Ti si prva in edina na svetu, ki se ji to dogaja.
|
|
|
|
RE: NIČ VEČ ZALJUBLJENA 25.2.2008 20:45:46
|
|
|
|
sposa
|
oprosti(tehnofil) samo jas ne varam..nisem nikoli bila z njim ne na kavi ne na nikjer no, samo sma sodelavca..........
|
|
RE: NIČ VEČ ZALJUBLJENA 25.2.2008 21:01:09
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sposa oprosti(tehnofil) samo jas ne varam..nisem nikoli bila z njim ne na kavi ne na nikjer no, samo sma sodelavca.......... Kje pa te je on obtožil varanja?
|
|
|
|
RE: NIČ VEČ ZALJUBLJENA 27.2.2008 15:43:47
|
|
|
|
tehnofil
|
IZVIRNO SPOROČILO: sposa oprosti(tehnofil) samo jas ne varam. "... in se nimama več rada (celo do sexsa čutim odpor) ..." To je rezultat tvojega varanja. Je zvestoba samo fizična? Je ljubezen samo fizična? Oprosti (sposa). Varaš. In to zelo intenzivno.
|
|
|
|
RE: NIČ VEČ ZALJUBLJENA 27.2.2008 21:38:14
|
|
|
|
taja27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sposa oprosti(tehnofil) samo jas ne varam. "... in se nimama več rada (celo do sexsa čutim odpor) ..." To je rezultat tvojega varanja. Je zvestoba samo fizična? Je ljubezen samo fizična? Oprosti (sposa). Varaš. In to zelo intenzivno. ... in smo spet pri mejah ... kje in kdaj se začne varanje
|
|
|
|
RE: NIČ VEČ ZALJUBLJENA 27.2.2008 23:20:49
|
|
|
|
andie
|
Tehnofil, se mi dopade tvoje razmišljanje. Js mam filozofijo o ljudeh, sam mi ni tle za govort, ne da se mi pisat. Sam to- sosedova trava je vedno bolj zelena. Ampak ko si enkrat na njej, vidiš, da je glih tko zelena kot tvoja domača.
|
|
|
|
RE: NIČ VEČ ZALJUBLJENA 27.2.2008 23:23:04
|
|
|
|
Anonimen
|
oprosti(tehnofil) samo jas ne varam. "... in se nimama več rada (celo do sexsa čutim odpor) ..." Varas, ampak samo sebe. Kar je se tezje videti in se tezje sprejeti kot ce bi varal partner.
|
|
|
|
RE: NIČ VEČ ZALJUBLJENA 27.2.2008 23:39:32
|
|
|
|
taja27
|
Ampak ko si enkrat na njej, vidiš, da je glih tko zelena kot tvoja domača. to so verjetno pa izkušnje ... da vidiš, pravi odtenek domače in sosedove trave ... tisti, ki teh izkušenj nimamo, pa fantaziramo
|
|
|
|
RE: NIČ VEČ ZALJUBLJENA 28.2.2008 1:40:46
|
|
|
|
eva1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil Oprosti (sposa). Varaš. In to zelo intenzivno. o kriza
|
|
|
|
RE: NIČ VEČ ZALJUBLJENA 28.2.2008 10:26:24
|
|
|
|
andie
|
Ampak ko si enkrat na njej, vidiš, da je glih tko zelena kot tvoja domača. to so verjetno pa izkušnje ... da vidiš, pravi odtenek domače in sosedove trave ... tisti, ki teh izkušenj nimamo, pa fantaziramo Ne , ni iz izkušenj. Mislm tko povedat, ko so ljudje že nekaj časa skup, se dobr poznajo, vse *dobre* in *slabe* lastnosti. Pač je tut velikrat tko, da enostavn včasih ne gre in se ljudje razidejo. Včasih si nezadovoljen doma, ker so problemi, ne vem, glede seksa, denarja, ljubosumja, karkol... In spoznaš človeka, ki se ti zdi super, krasen, nč ne komplicira, je neobremenjen, prijazen... Če si pa z njim 5 let, se pa stvari spremenijo...
|
|
|
|
RE: NIČ VEČ ZALJUBLJENA 28.2.2008 10:43:17
|
|
|
|
lana777
|
IZVIRNO SPOROČILO: caffee Sicer pa "easy comes, easy goes", tako hitro kot si se zaljubila se boš tudi odljubila. Zavedati se moraš, da zaljubljenot mine in lahko preraste le v ljubezen. Ljubezen do partnerja, do otroka. Če misliš, da je zaljubljenost tista, ki drži par skupaj si se močno zmotila. Res je! Ljubezen poganja ta svet. Zaljubljenost je le megla.
|
|
RE: NIČ VEČ ZALJUBLJENA 28.2.2008 17:26:45
|
|
|
|
tehnofil
|
Če res ne varaš, zakaj tega ne poveš partnerju? Zakaj skrivaš? Zakaj čakaš, pa čeprav pasivno, na priložnost?
|
|
|
|
RE: NIČ VEČ ZALJUBLJENA 28.2.2008 20:43:34
|
|
|
|
smrka
|
To da ne cutis ljubezni do svojega fanta, je zato ker si spoznala sodelavca, in se ti mogoce zdi fajn ko te poslusa oz. nakloni pozornost kako ko ti tvoj fant ne. To kar prestajas je trenutna faza navelicanja. Glede na to da imata otroka, in nisi napisala da bi imela nekih problemov z njim, se raje potrudi za vajin odnos, malo popestritve, pojdita kam na vecerjo, kak dolg sprehod, pogledajta kak film.. ma toliko stvari je ki jih lahko pocneta in se posvetita sama sebi. To vam manjka.
|
|
|
|
RE: NIČ VEČ ZALJUBLJENA 29.2.2008 8:41:35
|
|
|
|
nida
|
Oj, no jaz ne bom še ena tistih, ki te bom po vsej sili obtoževala, saj tvojo situacijo popolnoma razumem. Sem se sama znašla pred nekaj meseci v podobni situaciji, ko mi je sodelavec popolnoma zmedel glavo. Samo, da je situacija pri meni vseeno "lažja" ker še nimava otrok. Vsi tisti ki obtožujete, se najbrž še nikoli niste znašli v taki situaciji. Tudi jaz sem mislila, da se ne bom, pa saj veste zarečenega kruha se največ poje Jaz ti predlagam, da dober odnos s sodelavcem začneš sprejemati, kot prijateljskega in ne ljubezenskega. Jaz sem se v svojem primeru odločila, da je bolje, da obdržim dobrega moža in dobrega prijatelja (sodelavca), kot da vse opustim zaradi navala hormonov, ki bi slej ko prej minil ... Tako se počasi začenjam imeti super doma in v službi, prej pa so bili dnevi mučni, dolgi, ...
|
|
|
|
RE: NIČ VEČ ZALJUBLJENA 29.2.2008 9:03:06
|
|
|
|
ženska
|
Nida, bravo. Tako se govori in nič drugače. Naj bo tvoj odgovor zgled vsem, tako ženskam kot moškim. Sposa, si kaj razmišljala? Kako si si odločila?
|
|
|
|
RE: NIČ VEČ ZALJUBLJENA 29.2.2008 20:05:55
|
|
|
|
* Mateja *
|
jaz sem mnenja, da zaljubljenost s časom tako ali tako mine, prerasti mora v nekaj več, v ljubezen. In pomoje je običajno, da se po tolikih letih stvar mal umiri. In je tudi običajno, da te kdo drugi lahko privlači bolj kot partner. pa kaj, provej zanetit ogenj nazaj pri vaju dveh. če ne bo šlo, pa pejta narazen oz. še prej skušajta zvezo rešit na kakšen način. Drugače pa ne se preveč zacopat v sodelavca, morda je poročen, ima dekle, otroka, srečen zakon, pozanimaj se prej, ko narediš kako neumnost.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?