|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nič več obvestil
19.4.2010 1:19:35   
katipi
Tole sem danes dobila na moj e naslov, nisem pa preverjala, če je katera že pripopala sem gor.

Novica 06.04.2010   Obvestilo glede obveščanja o izteku pravice do otroškega dodatka  
Vse prejemnike otroških dodatkov obveščamo, da bomo z mesecem aprilom 2010 prenehali pošiljati obvestila o izteku pravice do otroškega dodatka. Prejemnike otroških dodatkov zato opozarjamo, naj preverijo, kdaj jim poteče pravica do otroškega dodatka, kar je navedeno v odločbi, ki so jo prejeli, da bodo pravočasno vložili novo vlogo. Ministrstvo se je za to določilo zaradi racionalizacije poslovanja, saj obveščanje o izteku pravice do otroškega dodatka letno znese okoli 76.500 evrov. Ministrstvo je doslej obveščalo le o izteku pravice do otroškega dodatka, ne pa tudi o izteku pravice do prejemanja drugih transferjev.  
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nič več obvestil
19.4.2010 9:39:48   
TomTaylor
Hvala za obvestilo. Odločitev pa podpiram. 

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.4.2010 10:08:05   
HuAnita
Ok, se strinjam, da bodo teh nekaj deset tisoč evrov prihranili zaradi pošte, še nekaj toliko pa s tem, ko bomo pozabile pravočasno oddati vlogo in potem za tisti mesec ne bomo dobile...
Meni je bilo to blazno 'kamot', da so me pisnemo obvestili, priznam.
Zdi pa se mi tudi, da je še veliko 'transferjev' v državi, kjer bi se bistveno višje vsote prihranile...

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.4.2010 10:09:55   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: katipi

Tole sem danes dobila na moj e naslov, nisem pa preverjala, če je katera že pripopala sem gor.

Novica 06.04.2010   Obvestilo glede obveščanja o izteku pravice do otroškega dodatka  
Vse prejemnike otroških dodatkov obveščamo, da bomo z mesecem aprilom 2010 prenehali pošiljati obvestila o izteku pravice do otroškega dodatka. Prejemnike otroških dodatkov zato opozarjamo, naj preverijo, kdaj jim poteče pravica do otroškega dodatka, kar je navedeno v odločbi, ki so jo prejeli, da bodo pravočasno vložili novo vlogo. Ministrstvo se je za to določilo zaradi racionalizacije poslovanja, saj obveščanje o izteku pravice do otroškega dodatka letno znese okoli 76.500 evrov. Ministrstvo je doslej obveščalo le o izteku pravice do otroškega dodatka, ne pa tudi o izteku pravice do prejemanja drugih transferjev.  

Smotrna odlocitev, vendar....
imamo e-davke, e-upravo... vsi smo nekako e-naravnani, nihce se pa ne spomni, da se lahko uporabniki, ki se prijavijo v e-sistem obvescajo tudi po elektronski posti, kar letno znese 0,00 eur. Celo avtomaticno se lahko posilja, na podlagi datuma navedenega v odlocbi.
Poskrbeti za manjse stroske ne pomeni vedno prikrajsati nekoga za dolocen privilegij, olajsavo ali pravico. Vcasih je dovolj reorganizirati se.
Enako velja tudi za registracijo avtomobila, prijave zacasnega bivalisca, potek osebne izkaznice ali potnega lista, vozniskega dovoljenja.... ipd...

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu katipi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.4.2010 10:13:10   
špelin@
Ja, čez komot ga ni user posted image , grem hitro pogledat na odločbo, kdaj poteče. Se mi zdi, da nekje septembra, oktobra, ampak zihr pa nisem user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.4.2010 13:08:30   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: Misek

IZVIRNO SPOROČILO: katipi

Smotrna odlocitev, vendar....
imamo e-davke, e-upravo... vsi smo nekako e-naravnani, nihce se pa ne spomni, da se lahko uporabniki, ki se prijavijo v e-sistem obvescajo tudi po elektronski posti, kar letno znese 0,00 eur. Celo avtomaticno se lahko posilja, na podlagi datuma navedenega v odlocbi.
Poskrbeti za manjse stroske ne pomeni vedno prikrajsati nekoga za dolocen privilegij, olajsavo ali pravico. Vcasih je dovolj reorganizirati se.
Enako velja tudi za registracijo avtomobila, prijave zacasnega bivalisca, potek osebne izkaznice ali potnega lista, vozniskega dovoljenja.... ipd...

Se absolutno strinjam. Tut sama sem takoj pomislila na e-obveščanje...sej ga dobim še iz knjižnice...user posted image
(ok, razlika je v tem, da je knjižnici v interesu, da dobi knjigo nazaj...) Čist z vsemi stvarmi bi lahko tako nardil...In priznam, meni je blo tut ful komot, da so me obvestil, ker ful nimam stvari v glavi, kdaj so kaki roki, itd. Pa imam samo enega otroka, kaj šele da jih imam več...(ma zmeša se mi od vseh podatkov, do kdaj je treba oddat kake papirje, itd.)

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.4.2010 13:12:14   
magda_velepič
Ja to je res,da bodo prišparali kam pa bo šel ta denar pa je vprašanje.Mislim pa,da bodo več zaslužili ko bodo nekateri pozabili oddat pravočasno vlogo in ne dobijo za nazaj otroških.Sem sama eno leto pozabila priznam ne morem meti v glavi vsega res ne poleg tolk datumov kot jih imam že pri dr.pa okoli še to.Sem si pa vedno od takrat,ko sem pozabila napisala na velko na koledar decembra:ODDAT VLOGO ZA OTROŠKE DO KONC JANUARJA.Tako sem potem vedno mela na pregledu cel december.

Največja tragedija ni vreščeč hrup slabih ljudi temveč grozna tišina 'dobrih'.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.4.2010 13:15:26   
zmajaz
Ja si pač sam nastaviš opomnike, pa je. Jaz si vse pišem v Google koledar (prek Gmaila) in si nastavim, da nekaj dni prej ali tisti dan (odvisno, za kaj gre), dobim e-poštno opozorilo, pa je to to. Zakaj bi nas pa bili oni dolžni obveščati, saj se gre za nas. Drugače pa tudi e-uprava omogoča, da si pri njih nastaviš e-poštno pošiljanja opomnikov o zadevah, ki jih imajo v svojih evidnecah (osebna izkaznica, potni list, vozniško dovoljenje, tehnični pregled avtomobila, prometno dovoljenje ...). Pa še sam lahko tam dodaš podatke iz lastne evidence in te isto obvešča.

< Sporočilo je popravil zmajaz -- 19.4.2010 13:17:56 >

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.4.2010 13:23:51   
picola1

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

Ja si pač sam nastaviš opomnike, pa je. Jaz si vse pišem v Google koledar (prek Gmaila) in si nastavim, da nekaj dni prej ali tisti dan (odvisno, za kaj gre), dobim e-poštno opozorilo, pa je to to. Zakaj bi nas pa bili oni dolžni obveščati, saj se gre za nas. Drugače pa tudi e-uprava omogoča, da si pri njih nastaviš e-poštno pošiljanja opomnikov o zadevah, ki jih imajo v svojih evidnecah (osebna izkaznica, potni list, vozniško dovoljenje, tehnični pregled avtomobila, prometno dovoljenje ...). Pa še sam lahko tam dodaš podatke iz lastne evidence in te isto obvešča.

Sej se strinjam s tem, da niso dolžni...sam je pa fajn...user posted image user posted image Hm...Google koledar...ni slaba ideja.Tnx.user posted image

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?