Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nezgodno zavarovanje - kje? 8.9.2005 8:23:14
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ja, jaz tud še tuhtam in se prebijam skozi reklamni material... ponudbe od Triglava nimam , med ostalimi se pa nagibam kar k Tilii.
A se spolh splača pa ne vem - v kolkor bi prišlo do kake poškodbe (bognedaj) se sigurno splača, po drugi strani pa premišljujem, da sem bila jaz vsako leto zavarovana, pa tud dneva nisem izkoristila.
Pa se bo treba kar kmalu odločit...
LP
|
|
|
|
Nezgodno zavarovanje - kje? 8.9.2005 9:39:26
|
|
|
|
puncica
|
Ja isto pri meni, celo šolo do konca srednje šole sem bila zavarovana in nikol koristila ma nič. Nikol si nisem nič zlomila, nič nikol. Sej hvala bogu da je bilo tako in da sem pazila nase kot na stekleno vazo upam da bo tako še naprej.
Sicer pa ima triglav kr ugodne ponudbe sicer, pa tilija tud, sam kaj pa vem, bolnišnično nadomestilo je mal nižje al ma neki je. Adriatik ma tak čist vse zmešan to dnevno nadomestilo sploh ne razumem. pri zavarovalnici triglav je pa vse isto, al plačaš devet jurjev al pa 4 Slovenica tud ne vem če je vredu. Skratka imam 5 zavarovalnic zdej se pa odloč a ne Včas je blo fajn, je bil sam edn in je blo to to, če si hoto al pa ne
|
|
|
|
Nezgodno zavarovanje - kje? 8.9.2005 9:58:06
|
|
|
|
darjatimci
|
Meni so bili lani všeč pogoji pri Slovenici,letos bom še preverila,sem pa mnenja da je otroke dobro zavarovati kaj nam pomeni tistih par jurčkov,če se bognedaj kaj zgodi pa ti vsak tolar prav pride.
|
|
|
|
Nezgodno zavarovanje - kje? 8.9.2005 10:55:06
|
|
|
|
mia-1
|
Bojda majo neke fajn ponudbe pri Grawe(upam da sem prav napisala)zavarovalnici.
|
|
|
|
Nezgodno zavarovanje - kje? 8.9.2005 12:20:40
|
|
|
|
puncica
|
Grawe pa sploh nisemo dobil. A folk sploh ne zavaruje otrok al kaj, da ni nobenga odziva?
|
|
|
|
Nezgodno zavarovanje - kje? 8.9.2005 12:23:32
|
|
|
|
lex
|
Lani si je eden od otrok zlomil roko, pa ga starši niso zavarovali, pol so jokali, ko ni blo dnarja. Tak, da je boljš da ja zavarovan pa vržeš tistih par jurjev bek, kot pa do se pol po glavi tolčeš. Kaj pa Mariborska zavarovalnica?
|
|
|
|
Nezgodno zavarovanje - kje? 8.9.2005 14:24:12
|
|
|
|
puncica
|
Jst pa še vseen mislim da ti dnar ne more odtehta poškodbe, sicer sama nikol nisem bila na tem ampak tako. Se pa pol bolš počutim če jo zavarujem, mam nekak občutek da če jo zavarujem in dam neki dnarja, potem si sigurno ne bo si nič naredila Ja sej vem butasta tolažba a nekaj je. Tako da bomo verjetn ostal pri triglavu. Zavarovalnica maribor ima pa za vse enako al plačaš 4 jurje al 6 jurjev al neki, skratka 500 sit dnevno nadomestilo in jurja bolnišnični dan se mi zdi.
ma kaj pa vem. Še vedn sem čist zmedena. Moj dragi nikol ni bil zavarovan, pa si je prst prškrnil, tako da mu je stran visel in so mu ga mogl ko je bil otrok prišit nazaj, pa nič ni dobil, pa se takrat noben ni s tem obremenjavl, da bi kej dobil. moj pa je tud rekel, ja kaj mi bo pa tist dnar. tako da očitn nekateri drugače razmišljajo., Moj kr oči zavija, ko rečem da bom Janjo zavarovala
|
|
|
|
Nezgodno zavarovanje - kje? 8.9.2005 14:50:09
|
|
|
|
kofetek2010
|
naš je že vsa leta zavarovan, zadnja 3 leta pri Slovenici, tisto ta dražjo varjanto predlani si je v šoli v naravi na trnu preklal ličnico in dobil 7 šivov, ki jih je imel 7 dni (torej bi dobil odškodnino za tistih 7 dni, posledice bo imel pa celo življenje!!!), takrat sem bila tolk jezna, da zahtevka niti vložila nisem, se mi je zdelo za malo, glede na poškodbe - 2 meseca za tem si je zlomil ključnico in bil 6 tednov v "bolniški" ter še 4 tedne je bil oproščen telovadbe v šoli in takrat sem potem vložila zahtevek in naračunala, da za 6 tednov bi pa že moral nekaj dobit, a glej ga zlomka, dobila sem obvestilo, da je moj otrok upravičen samo do nadomestila v času popolne "bolniške" torej 4 tednov in še to samo 60%, ker je kao aktivni športnik - v prvem poškodbenem listu so mu napisali, da je poškodbo dobil na treningu nogometa, OK res jo je dobil na treningu, a ne na treningu na ravni kluba, ampak je bil v poletni nogometni šoli in v bolnišnico na Jesenice je bil prepeljan iz Bohinja
tako, da za letos ga še nisem zavarovala in ga tudi na to zavarovanje, ki je klasično ne bom - se moram pozanimat kako je z zavarovanjem aktivnih športnikov
matr, bo imel noge in ostalo zavarovano kot da je Bekam
|
|
|
|
Nezgodno zavarovanje - kje? 9.9.2005 7:36:02
|
|
|
|
puncica
|
Ja gorza no Jana, no evo to sem misla da ko se kaj naredi itak ne razmišljaš o dnarju, no vsaj jaz ne vem če bi se spomnla, še vedno pa se nagibam k triglavu. ma kaj pa vem. Baje jih največ tam zavarujejo
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?