kofetek2010 -> Nezgodno zavarovanje - kje? (8.9.2005 14:50:09)
|
naš je že vsa leta zavarovan, zadnja 3 leta pri Slovenici, tisto ta dražjo varjanto predlani si je v šoli v naravi na trnu preklal ličnico in dobil 7 šivov, ki jih je imel 7 dni (torej bi dobil odškodnino za tistih 7 dni, posledice bo imel pa celo življenje!!!), takrat sem bila tolk jezna, da zahtevka niti vložila nisem, se mi je zdelo za malo, glede na poškodbe - 2 meseca za tem si je zlomil ključnico in bil 6 tednov v "bolniški" ter še 4 tedne je bil oproščen telovadbe v šoli in takrat sem potem vložila zahtevek in naračunala, da za 6 tednov bi pa že moral nekaj dobit, a glej ga zlomka, dobila sem obvestilo, da je moj otrok upravičen samo do nadomestila v času popolne "bolniške" torej 4 tednov in še to samo 60%, ker je kao aktivni športnik - v prvem poškodbenem listu so mu napisali, da je poškodbo dobil na treningu nogometa, OK res jo je dobil na treningu, a ne na treningu na ravni kluba, ampak je bil v poletni nogometni šoli in v bolnišnico na Jesenice je bil prepeljan iz Bohinja
tako, da za letos ga še nisem zavarovala in ga tudi na to zavarovanje, ki je klasično ne bom - se moram pozanimat kako je z zavarovanjem aktivnih športnikov
matr, bo imel noge in ostalo zavarovano kot da je Bekam
|
|
|
|