|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nevzdržno
12.4.2013 15:12:32   
Lukka
Naša mala (2 leti in pol) ima virozo. Nič resnega, naj bi pa minilo v tednu ni. Se mi pa meša! Sicer je pridna punčka, pa tudi prag bolečine ima pomojem izredno visok, vendar očitno je poleg te viroze fasala še skrajno obliko "sitnoritisa". OBUPNA JE! Cmera, ne ve kaj bi, ne spi, ne je tako kot je treba... Pozornost, samo pozornost in konec. Pa še ko sem pri njej, samo cmera in nič ji ni prav. NE ZNAM JE ZAMOTIT! Berem, pojem, nosim igračke, vozim jo z avtom, da se umirja... NIČ NE POMAGA.... Kakšna ideja????????

< Sporočilo je popravil Flavia RR -- 12.4.2013 17:29:36 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
12.4.2013 15:15:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Lukka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: NEVZDRŽNO!!!!
12.4.2013 15:23:37   
Najaa
Velik jo carti, mogoče rabi sam tvoj dotik. Da je sitna ji je treba mal oprostit, saj je bolana. Velik ukvarjanja z njo. Naštimi kakšno zanimivo risanko, se uleži z njo in glejta. Razvajaj jo s kakšnim priboljškom, čokoladica ali bonbonček. Ma ne vem, moji rabita občutek, da sem tam in veliko mero nežnosti.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.4.2013 16:21:49   
Lukka
Ma nič ne pomaga... Nič! Berem, pa takoj ni "taprava" knjigica, pa v jok... pa drugo knjigico, pa spet v jok... Pa kruhka bi jedla, pa ne bi ga jedla, pa ....
Risanke noče gledat, če grem dva metra od nje, laufa za mano pa se dere!

Pismo, a mogoče kdo ve, a niso enkrat pravl, da če je otrok z vročino, pa zoprn, da se mu duda namoči v pivo???? Pa to sem nekje slišal, pa nimam pojma kje...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.4.2013 16:28:26   
Zora*
Veliko, veliko cartanja zanjo in res veliko potrpežljivosti zate.
Je pa normalno, da je tečna in vsega naveličana, če se slabo počuti. Saj bo minilo user posted image  user posted image

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
12.4.2013 16:52:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Zora*)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
12.4.2013 18:54:22   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Lukka

Pismo, a mogoče kdo ve, a niso enkrat pravl, da če je otrok z vročino, pa zoprn, da se mu duda namoči v pivo???? Pa to sem nekje slišal, pa nimam pojma kje...

Ne, raje ti rukni eno pivo. user posted image Sej se hecaš z dudo v pivo a ne?

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Nevzdržno
12.4.2013 19:01:40   
hermy1

Naša mala (2 leti in pol) ima virozo. Nič resnega, naj bi pa minilo v tednu ni. Se mi pa meša! Sicer je pridna punčka, pa tudi prag bolečine ima pomojem izredno visok, vendar očitno je poleg te viroze fasala še skrajno obliko "sitnoritisa". OBUPNA JE! Cmera, ne ve kaj bi, ne spi, ne je tako kot je treba... Pozornost, samo pozornost in konec. Pa še ko sem pri njej, samo cmera in nič ji ni prav. NE ZNAM JE ZAMOTIT! Berem, pojem, nosim igračke, vozim jo z avtom, da se umirja... NIČ NE POMAGA.... Kakšna ideja????????

Iiii, sej nisem še nič napisala user posted image !! KOt bi bla naša pri vas! Očitno mora bit to tak virus!! Nobeni ga ne privoščim!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu Lukka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.4.2013 21:40:15   
mateyka
Lukka, ne piši take, da bi ti najraje kar vzela otroka. to je čist normalno in vsak otrok ma take izpade. čudi me da tega nisi vedel - treba se pripravit na vse, mal prebrat se pozanimat, it kdaj do prijateljev z otroci, če je možno, ko se odločaš za otroka. ne moreš ga zdej, ker te spravlja ob živce (in verjemi, še te bo in veliko huje kot sedaj) napojit z alkotom.
mislim - dej bod mal resen pri vsej stvari no user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 12.4.2013 21:41:41 >

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.4.2013 22:54:02   
josephine27

IZVIRNO SPOROČILO: metulj333

jap, ena od "radosti" starsevstva user posted image veliko otrok je utrujajoce sitnih, ko so bolani. jz sm blazno olajsanje obcutila, ko sta koncno zacela gledat risanke (ravno nekje pri 2,5 letih), da nisem bla njun obesalnik v tem casu (sploh, ker je vsaka viroza praviloma prisla v dvojini) - in ko sta bolna, ju mirne duse pustim, da se fiksata z risankami, kolikor sama hoceta user posted image

pri nas je enako. samo pri ta majhnemu risanke še ne palijo. včasih ne pomaga nič in moraš pač vzeti v zakup, da bo minilo prej al slej. namesto da se osredotočaš na to kako vse bi jo še zamotil če nič ne pomaga se raje na to kako boš ti ohranil mirne živce. če boš ti živčen bo vse še slabše. pa čimprej se pozdravite.

Neposredna povezava do sporočila: 10
13.4.2013 1:23:50   
Lukka

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Lukka, ne piši take, da bi ti najraje kar vzela otroka. to je čist normalno in vsak otrok ma take izpade. čudi me da tega nisi vedel - treba se pripravit na vse, mal prebrat se pozanimat, it kdaj do prijateljev z otroci, če je možno, ko se odločaš za otroka. ne moreš ga zdej, ker te spravlja ob živce (in verjemi, še te bo in veliko huje kot sedaj) napojit z alkotom.
mislim - dej bod mal resen pri vsej stvari no user posted image

Nič ne boš moje polže vzela user posted image . Brez skrbi, sem pripravljen na vse, tudi na virozice:) Pa tudi do prijateljev, ki imajo otročke gremo veš :)))
Aja, pa vidim, da je tudi bilo takoj popravljeno, ko sem omenil besedo pivo. No, vsekakor ne bi polži dal niti kapljice alkohola, ker si ga še sam sebi ne dam :) Pijem pa pivo - brezalkoholno. Gre za hmelj in grenak okus, ki naj bi pač, če pomočiš dudo zmanjšal "cmeravost".
GRE TOREJ ZA DUDO, NAMOČENO V BREZALKOHOLNO PIVO. Pač, da naj bi pomagalo, ker se otrok zamoti s tem popolnoma "neznanim" okusom. Glej, res sem to nekje bral, pa ne vem če ne celo na enem od slovenskih zdravstvenih forumov. Zato sem tudi vprašal, če kdo kaj ve o tem.
Ok, saj nisem hotel zatežit...
Fora je v tem, da se mi smili. Ker joka, da ji že solzic zmanjka, pa ustka ma že čisto suhauser posted image Težko mi je, ker ne vem kako bi ji še pomagal. Rad bi da bi zaspala, ker vem da je strašansko utrujena. Res.

Aha, no povem mogoče za ostale kaj smo danes sprobali. Prejle sva jo dala ob polnoči pod tuš in to kar za nekaj časa, je bla praktično v vodi več kot dvajset minutk in to v topli vodi. Pomirila se je in ko sem jo osušil in jo lepo "napojil" s čajem je že na rokah mi zaspala. Tako da sem res navdušen nad mojo (našo) "novo metodo".
Zdaj bo pomoje mi spala do jutra (upam).

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
13.4.2013 16:09:07   
liliana

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ne, raje ti rukni eno pivo. user posted image Sej se hecaš z dudo v pivo a ne?

Malo provocira.....user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
13.4.2013 18:27:30   
*miska.mcc*
Wellcome to the starševship!

btw: mal pa že kompliciraš.   user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu liliana)
Neposredna povezava do sporočila: 13
13.4.2013 18:55:30   
mamamajča
Stara sem 29 let. Zbolela sem, sem imela eno od teh grdih viroz, ki zdaj razsajajo. Sem jokala, javkala, cmerila, umirala.... tako hudo je bilo. Bolela me je koza, vsak dotik posebej me je noro bolel, vsak sklep, vsaka misica, vsak mezik z ocesom, hudo...... Se nikoli se nisem pocutila tako obupno, pa sem imela ze en kup bolj ali manj hudih bolezni, ampak tole je bilo pa ekstremno. In ja, samo viroza.
Lahko ti recem samo cartaj jo, cartajte se.... in upam, da hitro mine.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
13.4.2013 22:25:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lukka)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
14.4.2013 22:19:20   
ZmajTolovaj
Če mislš, da je to nevzdržno, prid pogledat, kak je moj mož, ko ma vročino ... za pop***it!!

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

Neposredna povezava do sporočila: 16
14.4.2013 22:31:03   
mamamajča

IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj

Če mislš, da je to nevzdržno, prid pogledat, kak je moj mož, ko ma vročino ... za pop***it!!

To pa verjamem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 17
14.4.2013 22:38:27   
malibauc
Jaz tudi verjamem.

Moj ne rabi imet vročine, lahko samo malo pokašlja.user posted image

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.4.2013 13:48:29   
bskrle
PRi nas pomaga RISANKA

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu malibauc)
Neposredna povezava do sporočila: 19
15.4.2013 14:15:03   
LuLu

Pa si probala s pivom? Ti ali on ga spije, saj vseeno user posted image

(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 20
15.4.2013 14:26:26   
nyna84

IZVIRNO SPOROČILO: bskrle

PRi nas pomaga RISANKA

A ko ima mož vročino? user posted image user posted image user posted image

Sem iz Posočja in nisem Gorenjka ;)
http://www.radio1.si/strani/Fun.aspx?ID=20254&LNK=7

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 21
15.4.2013 20:53:59   
ZmajTolovaj

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Pa si probala s pivom? Ti ali on ga spije, saj vseeno user posted image

Pust ti pivo, tle sam še viski pali ...

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 22
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...
Mame tretjino svojega življenja skrbijo za...
Rezultati kažejo, da mame za kuhanje porabijo 3.603 ure svojega življenja, za pranje pa 2.442 ure. Med drugimi dejavnost...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.