Lukka -> RE: Nevzdržno (13.4.2013 1:23:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka Lukka, ne piši take, da bi ti najraje kar vzela otroka. to je čist normalno in vsak otrok ma take izpade. čudi me da tega nisi vedel - treba se pripravit na vse, mal prebrat se pozanimat, it kdaj do prijateljev z otroci, če je možno, ko se odločaš za otroka. ne moreš ga zdej, ker te spravlja ob živce (in verjemi, še te bo in veliko huje kot sedaj) napojit z alkotom. mislim - dej bod mal resen pri vsej stvari no [sm=smiley4.gif] Nič ne boš moje polže vzela [sm=jezicek.gif]. Brez skrbi, sem pripravljen na vse, tudi na virozice:) Pa tudi do prijateljev, ki imajo otročke gremo veš :))) Aja, pa vidim, da je tudi bilo takoj popravljeno, ko sem omenil besedo pivo. No, vsekakor ne bi polži dal niti kapljice alkohola, ker si ga še sam sebi ne dam :) Pijem pa pivo - brezalkoholno. Gre za hmelj in grenak okus, ki naj bi pač, če pomočiš dudo zmanjšal "cmeravost". GRE TOREJ ZA DUDO, NAMOČENO V BREZALKOHOLNO PIVO. Pač, da naj bi pomagalo, ker se otrok zamoti s tem popolnoma "neznanim" okusom. Glej, res sem to nekje bral, pa ne vem če ne celo na enem od slovenskih zdravstvenih forumov. Zato sem tudi vprašal, če kdo kaj ve o tem. Ok, saj nisem hotel zatežit... Fora je v tem, da se mi smili. Ker joka, da ji že solzic zmanjka, pa ustka ma že čisto suha[sm=smiley13.gif] Težko mi je, ker ne vem kako bi ji še pomagal. Rad bi da bi zaspala, ker vem da je strašansko utrujena. Res. Aha, no povem mogoče za ostale kaj smo danes sprobali. Prejle sva jo dala ob polnoči pod tuš in to kar za nekaj časa, je bla praktično v vodi več kot dvajset minutk in to v topli vodi. Pomirila se je in ko sem jo osušil in jo lepo "napojil" s čajem je že na rokah mi zaspala. Tako da sem res navdušen nad mojo (našo) "novo metodo". Zdaj bo pomoje mi spala do jutra (upam).
|
|
|
|