|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nestrpna
16.3.2011 17:20:44   
Anonimen
Takole je... ne delamo še nič v tej smeri, da bi ratala user posted image . Ampak me vseeno muči.

Ne uporabljava kondomov niti KT. Kombinirava metodo pazi z merjenjem BT in opazovanjem sluzi. Ponavadi takrat, ko se pojavi sluz neuser posted image . Zadnjič pa nisem bila (očitno) dovolj pozorna, ko se je pojavila sluz. In sva veselo . Seveda na metodo pazi. V bistvu je bil prvi dan sluzi. In ko je moj ugotovil, da je več sluzi, je sam rekel, da se ne bova igrala in ni hotel nadaljevati.

Zadnjič pa mi je bilo sredi noči nenormalno slabo (prej je bilo vse vredu, cel večer in cel dan, sred noči pa slabost). Sama niti pomislila ne bina nosečnost, pa je on namignil. Meni se zdi vse to še prehitro (zdej čakam M)... ampak vseeno se mi porajajo dvomi.

Prsi me bolijo, v jajčnikih me špika.

V petek je zadnji čas, da se prikaže M, mene pa že danes mika, da bi šla po test in ga naredila. A je to sploh smiselno?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nestrpna
16.3.2011 18:51:10   
hmm...
Naredi test, če želiš.
Pa bi otroka obdržala, če si slučajno noseča?

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.3.2011 19:14:46   
Anonimen
V primeru nosečnosti bi otroka sprejela. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
16.3.2011 19:17:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
16.3.2011 20:18:03   
hmm...
Super. Potem pa le poročaj kakšen bo rezultat testa.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
17.3.2011 14:14:33   
Taddy78
Da si noseča je seveda velika verjetnost, ker zanašati se na neke sluzi in merjenja je kot da bi sexal s preluknjanim kondomom in upal, da pa mogoče le ne bo šlo skozi.

(odgovor članu hmm...)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.3.2011 14:39:07   
puppa
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Da si noseča je seveda velika verjetnost, ker zanašati se na neke sluzi in merjenja je kot da bi sexal s preluknjanim kondomom in upal, da pa mogoče le ne bo šlo skozi.

Če ima ženske redne cikluse lahko zelo dobro spremlja svoje telo in se opazuje. Že brez opazovanja sluzi in merjenja temperature lahko približno pove kdaj naj bi bili plodni dnevi (pa ne pravim, da se gre zanašat zgolj na občutek). Če pa ženske še čuti kdaj ima ovulacijo (bolečine v jajčnikih) pa je to veliko bolj zanesljivo kot kondom.

Pa še to  - NEKE sluzi? A ti sploh spremljaš svoj cikel pa poznaš svoje telo? če bi ga poznala, bi vedela kaj pomeni sluz med eno in drugo menstruacijo.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.3.2011 14:51:20   
ajnas6
puppa, ce bi tole bil FB ti te na veliko lajkala ;)

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.3.2011 17:45:37   
Taddy78
IZVIRNO SPOROČILO: puppa

Če ima ženske redne cikluse lahko zelo dobro spremlja svoje telo in se opazuje. Že brez opazovanja sluzi in merjenja temperature lahko približno pove kdaj naj bi bili plodni dnevi (pa ne pravim, da se gre zanašat zgolj na občutek). Če pa ženske še čuti kdaj ima ovulacijo (bolečine v jajčnikih) pa je to veliko bolj zanesljivo kot kondom.

Pa še to  - NEKE sluzi? A ti sploh spremljaš svoj cikel pa poznaš svoje telo? če bi ga poznala, bi vedela kaj pomeni sluz med eno in drugo menstruacijo.

Uh Puppa, veš če bi bila ta tema o čem drugem, bi ti tudi jaz ploskala. Idi malo na temo problemi z zanositvijo, pa bo vedela o  čem govorim.
In ja, zelo dobro poznam svoje telo, imam sina po naravni poti in ravnokar sem v ponovnem postopku umetne oploditve, za mano sta 2 neuspešna transferja. 
In če bi vse to kar si napisala bilo res, ne bi bilo toliko splavov zaradi nezaželene nosečnosti, ne bi potrebovali KT in nobene kontracepcije in še nekaj.
Dokler nisem zanosila, nisem nikoli imela exstra več sluzi, beli tok je bil konstantno enak, nikoli me ni nič špikalo, nikoli nič bolelo. Verjemi, nismo vse ženske enake in nimamo vse ne istih znakov ovulacije in ne nosečnosti. Vse se lahko pove okvirno, nikoli točno.

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.3.2011 18:01:02   
puppa

Uh Puppa, veš če bi bila ta tema o čem drugem, bi ti tudi jaz ploskala. Idi malo na temo problemi z zanositvijo, pa bo vedela o  čem govorim.
In ja, zelo dobro poznam svoje telo, imam sina po naravni poti in ravnokar sem v ponovnem postopku umetne oploditve, za mano sta 2 neuspešna transferja. 
In če bi vse to kar si napisala bilo res, ne bi bilo toliko splavov zaradi nezaželene nosečnosti, ne bi potrebovali KT in nobene kontracepcije in še nekaj.
Dokler nisem zanosila, nisem nikoli imela exstra več sluzi, beli tok je bil konstantno enak, nikoli me ni nič špikalo, nikoli nič bolelo. Verjemi, nismo vse ženske enake in nimamo vse ne istih znakov ovulacije in ne nosečnosti. Vse se lahko pove okvirno, nikoli točno.

Odrasla ženska NIMA belega toka.

Pa kdo je govoril o vseh ženskah? Govorim za ženske, ki imajo redne cikluse, ki čutijo bolečino ob ovulaciji, in ki si REDNO (se pravi vsako jutro, vsak dan v letu) merijo bazalno temperaturo. Nekatere si tipajo celo maternični vrat.

Verjemi, pri teh ženskah to deluje. Bolj kot kondom ali kakršna druga vrsta kontracepcije.

Zakaj pa prihaja do neželenih nosečnosti? Zaradi nepozornosti tako žensk kot tudi moških, zaradi malomarnosti, ker se jim kak dan ne da zmerit temperature, ker spregledajo sluz, ker...

Prihaja pa do nosečnosti tudi zaradi pozabljene tabletke, počenega kondoma, napačne vstavitve materničnega vložka...

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.3.2011 18:07:18   
Taddy78
Ti že veš kdo ima kaj pa kdo nima user posted image

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.3.2011 9:06:03   
Anonimen
Evo, me. Ker do danes še nisem dobila M, sem se odločila, da naredim test.

In je pokazal, da nisem noseča.

Hvala za odgovore.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.3.2011 10:05:12   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: puppa

kaj pa če sluzi sploh ni? jaz še nikoli nisem uporabljala dnevnega vložka, ker ga ne rabim. sluzi ni. je pa O, saj sem drugič (načrtovano in brez težav) noseča.
no, sedaj pa je mal izcedka.
pa da ne bo pomote, je vse ok, tudi pri spolnih odnosih ni težav, ne rabiva nobenih "vlažilcev", ampak sluzi pa res ni. hm... user posted image
no, česar sem zelo vesela - seveda tudi zato, ker vem, da je vse ok.

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.3.2011 10:07:33   
vesna_b
puppa - a si ti iz zdravstvene stroke? pišeš že tako. in res je, kot pravi Taddy78 - nismo vse enake...

(odgovor članu puppa)
Neposredna povezava do sporočila: 14
18.3.2011 10:07:56   
vesna_b
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Evo, me. Ker do danes še nisem dobila M, sem se odločila, da naredim test.

In je pokazal, da nisem noseča.

Hvala za odgovore.

no, sam da se je izteklo, kot si želiš user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.