puppa -> RE: Nestrpna (17.3.2011 18:01:02)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78 Uh Puppa, veš če bi bila ta tema o čem drugem, bi ti tudi jaz ploskala. Idi malo na temo problemi z zanositvijo, pa bo vedela o čem govorim. In ja, zelo dobro poznam svoje telo, imam sina po naravni poti in ravnokar sem v ponovnem postopku umetne oploditve, za mano sta 2 neuspešna transferja. In če bi vse to kar si napisala bilo res, ne bi bilo toliko splavov zaradi nezaželene nosečnosti, ne bi potrebovali KT in nobene kontracepcije in še nekaj. Dokler nisem zanosila, nisem nikoli imela exstra več sluzi, beli tok je bil konstantno enak, nikoli me ni nič špikalo, nikoli nič bolelo. Verjemi, nismo vse ženske enake in nimamo vse ne istih znakov ovulacije in ne nosečnosti. Vse se lahko pove okvirno, nikoli točno. Odrasla ženska NIMA belega toka. Pa kdo je govoril o vseh ženskah? Govorim za ženske, ki imajo redne cikluse, ki čutijo bolečino ob ovulaciji, in ki si REDNO (se pravi vsako jutro, vsak dan v letu) merijo bazalno temperaturo. Nekatere si tipajo celo maternični vrat. Verjemi, pri teh ženskah to deluje. Bolj kot kondom ali kakršna druga vrsta kontracepcije. Zakaj pa prihaja do neželenih nosečnosti? Zaradi nepozornosti tako žensk kot tudi moških, zaradi malomarnosti, ker se jim kak dan ne da zmerit temperature, ker spregledajo sluz, ker... Prihaja pa do nosečnosti tudi zaradi pozabljene tabletke, počenega kondoma, napačne vstavitve materničnega vložka...
|
|
|
|