|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nesoglasja z mamo...
17.11.2010 20:46:04   
biba83
Trenutno sem v situaciji, ko več ne vem kaj naj si mislim. S fantom živima zaenkrat pri mojih, (zgoraj mamo eno sobo in kopalnico), imama 1,5 leto starega sina in sedaj, v začetku decembra, pričakujeva še drugega dojenčka.  Med drugim me drugi teden čaka še zagovor diplome...
No, glede na to, da sva pričela iskat parcelo, da bi si začela graditi hiško, sva imela srečo in so nama njegovi, v njihovi neposredni bližini, podarili parcelo, ki ima celo gradbeno dovoljenje. Seveda sva sprejela, ker če tega ne bi vzela, pa bi res bla bedaka! Tako sma si začela urejati dokumentacijo, da bi sploh ugotovila, če se sploh da dobiti vsa potrebna dovoljenja za gradnjo (natura 2000, poplavno območje...). No in sma dobila zeleno luč iz vseh strani. Vsa srečna, da nama je to uspelo, končno to povema našim doma. In tu se začne. Naša mama je bla tak šokirana, da me zaj vsaki dan samo šinfa, kritizira njegove, kaki so, pa kako so nekoč meli doma, kaki je moj fant, pa jaz tega ne vidim... Vglavnem za njo smo zaj še samo hinavci in lažnivci... Enostavno več ne debatiram z njo, ker ji ne morem dopovedat, da jaz nisem kriva, če njej v njeni mladosti ni uspelo it na svoje in naj me že enkrat pusti pri miru. In zdaj poskuša celo mojega očeta nahujskat, da nama nebi nič pomagal (je pa zidar in si upam trdit, da nama bo veliko pomagal) in mi je rekla, da ga naj pustim pri miru, češ naj se sama znajdema...

Enostavno ne prenese in mi ne privošči, da bi šli na svoje, da bi otroka lahko mela vsak svojo sobico (ki je zdaj ne moreta imeti), da bi mela svoj vrt, svoj mir... Preveč je egoistična in materialistična, da bi si dovolila, da bi mi privoščila srečo.

Če ne bi mela takega fanta kot ga mam, da se o tem vsak dan sproti pogovarjama, bi že zdavnaj v Ormožu pristala, ker mi dobesedno pere možgane, kakorkoli se pojavim v njeni bližini!!

Pa kaj naj naredim? NIč, dokler ne bomo šli na svoje... Ampak to ne bo letos...  Ma kdo kakšno izkušnjo?? Vsakega odgovora bom vesela.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nesoglasja z mamo...
17.11.2010 21:29:45   
imee
Mogoče je trenutno samo še v šoku, sploh če se niste nikoli pogovarjali o tem, da bosta gradila..Mogoče je živela v prepričanju, da boš z družino ostala doma in si uredila stanovanje doma, sedaj pa je spoznala, da te bo morala izpustiti iz grezda...ne poznam je, vendar upam, da se bo počasi"unesla" in ugotovila, da otroci niso last staršev in, da pride čas, ko zaživijo zase in po svoje...

Vso srečo!!

(odgovor članu biba83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.11.2010 21:42:50   
enea
Jaz sem tudi živela sama z mamo, pa sem dobila fanta, sva se poročila, imava dva otroka, vse lepo in prav, ko je zvedela da gremo na svoje, je bilo vsak dan, pa res vsak dan, ti imaš srečo da si na vrhu, mi smo bili v dvosobnem stanovanju, kreganje,, metanje polen pod noge, peska v oči, pa kritizirala mojega moža, čeprav ga ni bilo veliko doma, ker je šofer, ma ni da ni, ko smo pa sedaj na svojem, že dve leti, mi je še mogoče eno leto hotela prati možgane, sem se fajn uprla, fajn skregala, jo nekam poslala ( čeprav se grdo sliši, ampak...) in sedaj je mir, čeprav še prideva na kakšno ostro besedo, ampak se je vnesla,.... mogoče ji pusti čas, ji bo rane zacelil, pa bo boljše, upam v tvoje dobro,... jaz sem bila takrat na robu obupa,... user posted image user posted image

(odgovor članu imee)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.11.2010 8:30:02   
kristinaj
ojej... namesto, da bi bila vesela, da sta dobila parcelo, da bosta šla na svoje in ne se pajzlala v eni sobici in kopalnici.... sej ne morem verjeti, kako lahko lastna mati hčeri ne privošči.. mogoče je foušija, ker ti ona tega ne more nuditi.... jaz bi se z njo konkretno pogovorila,da ugotovim kaj jo muči...

upam, da boste čimprej na svojem

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu biba83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.11.2010 9:17:11   
razglednica
vem kako se počutišuser posted image , jaz imam tudi takšne stvari navrh glave, vendar moram biti tiho, drugače še bi bilo slabše, razen če me kaj potrebuje te pa tak hodi okrog mene lepo da ti slabo pride.user posted image pri meni še ati skupaj z mamo potegne, jooj potem boljše da ne veš kako vse poteka. Zdaj so pač močni ker nimava kam oditi, vendar pa bomo enega lepega dneva odšli, pa bom videla kako bodo pa potemuser posted image Grozno je to da ti pač lastni starši so faušuser posted image user posted image

(odgovor članu biba83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nesoglasja z mamo...
18.11.2010 18:09:51   
biba83
No, da še zaj ni to vse, pa se je končno tudi po vasi razvedlo, da boma gradila in seveda, na tak način, da naju je zašinfala vsakemu posebej... Katastrofa. Ko pa naju rabi, pa je tak ko mucika okrog naju!

Vema samo to, da je treba mislit naprej, da nama počasi uspe it na svoje, ker druge rešitve ni. Takrat pa bomo vidli kak bo, ko nebo nekoga, ko bi ji vse tak lepo na pladnju poserviral, kot sma ji do zaj.

Mam še brata, ki pa se niti zmeni nena zanjo, čeprav bi mama za njega pa vse dala. No on pa pride domov vsaki vikend, ker ma itak vse zastonj (stanovanje, jesti, vodo...). S punco se vsak dan gresta malo vozit z motorji, pol pa celo popoldan motorje pereta pa pucata, pa šraufata...no pa greta pol lepo nazaj v Mb. Ja ni ga čez komot. Stara sta prek trideset, no pa takle hodita še vedno vsak vikend domov v sobico, kjer bi zdaj lahko naš mali že mel kak kos otroške sobice, ampak ne more met, ker je tam hotelska soba... Tak da nam res ne preostane drugega kot da gremo na svoje in jima prepustimo še preostanek tega nadstropja. Ampak to pa je za našo mamo ok.

Naj pa povem, da smo danes bli na naši parceli, kjer smo delali cesto, da bomo lahko spomladi še most naredli... in ni ga boljšega kot to, da veš, da stojiš na svojem koščku  (700m2) zemlje... in si misliš svoje.

Hvala vsem za spodbudne besede! Prav mi pridejo zaj ko sem v takem obdobju, sploh ker me čaka še zagovor diplome pa še kmalu porod. To naju pa sploh pokonci drži.

(odgovor članu razglednica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime za punčko
Brenčačka

Katero ime izmed spodaj naštetih vam je najbolj všeč?

Nina (23%)

Gaja (21%)

Neli (17%)

Maja (14%)

Pia (26%)

Število vseh glasov: 413

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!