biba83 -> Nesoglasja z mamo... (17.11.2010 20:46:04)
|
Trenutno sem v situaciji, ko več ne vem kaj naj si mislim. S fantom živima zaenkrat pri mojih, (zgoraj mamo eno sobo in kopalnico), imama 1,5 leto starega sina in sedaj, v začetku decembra, pričakujeva še drugega dojenčka. Med drugim me drugi teden čaka še zagovor diplome... No, glede na to, da sva pričela iskat parcelo, da bi si začela graditi hiško, sva imela srečo in so nama njegovi, v njihovi neposredni bližini, podarili parcelo, ki ima celo gradbeno dovoljenje. Seveda sva sprejela, ker če tega ne bi vzela, pa bi res bla bedaka! Tako sma si začela urejati dokumentacijo, da bi sploh ugotovila, če se sploh da dobiti vsa potrebna dovoljenja za gradnjo (natura 2000, poplavno območje...). No in sma dobila zeleno luč iz vseh strani. Vsa srečna, da nama je to uspelo, končno to povema našim doma. In tu se začne. Naša mama je bla tak šokirana, da me zaj vsaki dan samo šinfa, kritizira njegove, kaki so, pa kako so nekoč meli doma, kaki je moj fant, pa jaz tega ne vidim... Vglavnem za njo smo zaj še samo hinavci in lažnivci... Enostavno več ne debatiram z njo, ker ji ne morem dopovedat, da jaz nisem kriva, če njej v njeni mladosti ni uspelo it na svoje in naj me že enkrat pusti pri miru. In zdaj poskuša celo mojega očeta nahujskat, da nama nebi nič pomagal (je pa zidar in si upam trdit, da nama bo veliko pomagal) in mi je rekla, da ga naj pustim pri miru, češ naj se sama znajdema... Enostavno ne prenese in mi ne privošči, da bi šli na svoje, da bi otroka lahko mela vsak svojo sobico (ki je zdaj ne moreta imeti), da bi mela svoj vrt, svoj mir... Preveč je egoistična in materialistična, da bi si dovolila, da bi mi privoščila srečo. Če ne bi mela takega fanta kot ga mam, da se o tem vsak dan sproti pogovarjama, bi že zdavnaj v Ormožu pristala, ker mi dobesedno pere možgane, kakorkoli se pojavim v njeni bližini!! Pa kaj naj naredim? NIč, dokler ne bomo šli na svoje... Ampak to ne bo letos... Ma kdo kakšno izkušnjo?? Vsakega odgovora bom vesela.
|
|
|
|