|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neslana dieta-kaj jeste?
8.4.2008 8:02:49   
urši*
Čaw!
Tiste , ki morate jest neslano, dajte mi malo povedat kakšen fajn recept.Sj vem vse brez soli, ampak ni glih okusno...Ima katera kak nasvet?
Pa še to: a je tudi vam gin.prepovedal pit mleko, ker naj bi imelo veliko soli?
Hvala, lp

...na koncu bo vse dobro...če ni dobro, potem še ni konec...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neslana dieta-kaj jeste?
8.4.2008 9:09:03   
orka
kaj pa če bi poskusila z vegeto? Sicer ne vem zakaj nebi smela niti malo soliti?
Katero mleko vsebuje soli?

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu urši*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 9:34:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu orka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2008 9:39:23   
anal
Mislim, da si malo moraš posolit, saj nekaj natrija potrebuješ.Ali imaš zelo visok pritisk ali je kaj drugega?Drugače je zelo okusna rdeča paprika v rižoti, na testeninah...Z vegeto pa res proč, , ker teh ojačevalcev okusa ne potrebuješ, ti res naredi samo škodo.Uporaba svežih telišč da precej okusa jedem, tudi če malo soliš.
LpA

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2008 11:43:36   
Anonimen
Oj punce!
Jest mam pa kr visok pritisk 150/80 pa zredila sem se vse skupaj 25 kg sem pa v 36 tednu pa tud noge mi kr zatekajo sicer ne ful ampak mi.In zdej mi je zdravnica rekla da nej se izogibam soli pa da naj jem polnozrnat kruh se bolš bi blo da ga ne bi.Pa neki mi je govorila o psenici in jo nisem dobr razumela a mi lahko skodi al kaj.Zdaj sm kr mal zmedena ker ne vem kaj lahko jem in kaj ne, rada bi se popravla ker nočem da bi prišlo do preeklampsije, ker sem menda na poti tja če bo slo tako naprej.
Kaj mi priporočate punce ki ste imele isti problem?

(odgovor članu anal)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 11:53:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2008 16:02:10   
MARTINŠČICA
Tudi jaz imam neslano dieto, kar pa ne pomeni čisto nič soli, ampak močno omejena količina soli. Nekaj soli namreč telo potrebuje. Kruh pečem sama iz graham/ajdove/ržene moke (kupim v mlinu) in ga minimalno solim, dodam pa mu razna semena, proseno kašo, oreščke ...) Vse ostalo so pa že predhodnice napisale: začimbe, sveže ali posušene. Pa čim dlje z vsemi dodatki ala Vegeta, Evo, Fant ..., ker je to ena sama sol z neznanimi dodatki.

200% MAMI

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

VIDEO: Nenavadno rojstvo dojenčka v plodov...
Poglejte si ta resnično neverjeten posnetek rojstva novorojenčka, ki sladko spi v ovojih, kot da bi bil še v maternici!
Težave s spanjem v nosečnosti: kako si pom...
Se tudi vam vse pogosteje dogaja, da se zbujate vso noč in ne veste več, kaj je narobe? Ne najdete pravega položaja za s...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?